transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Dell a lansat Vostro sub un alt design

Dell, -Vostro

Dell a anuntat lansarea gamei de laptop-uri Vostro sub un alt design, special conceput pentru cerintele companiilor de dimensiuni mici. In iunie, compania va lansa, de asemenea, laptopul restilizat Vostro 1710 de 17".

"Compania Dell se remarca prin receptivitatea cu care raspunde prompt cerintelor utilizatorilor sai, imbunatatind produsele si serviciile sale", a declarat Aongus Hegarty, vicepresedinte si manager general, Dell Small and Medium Business in EMEA. "De exemplu, conform unui studiu despre laptopuri, realizat recent la nivel global, utilizatorii considera ca protectia datelor si aplicatiile software preinstalate pentru securitate sunt de departe cele mai importante functii de securitate. De asemenea, utilizatorii au declarat ca isi doresc dispozitive mai subtiri si mai usoare la preturi accesibile, iar noi am tinut cont de aceste opinii", a afirmat Greffier.

Laptopurile Vostro ofera mai multe functii de securitate comparativ cu dispozitive similare ale altor producatori. Printre capabilitatile de securitate se numara: cititoare de amprente integrate, solutia de securitate Trusted Platform Module (TPM) 1.2, care impiedica accesul neautorizat la retea si furtul de date, slot pentru cablu de securitate si, exclusiv de la Dell, software-ul pentru securitate McAfee Total Protection for Small Business.

Companiile mici utilizeaza din ce in ce mai mult laptopurile in detrimentul sistemelor desktop. in prezent, jumatate din companiile mici din SUA detinatoare de sisteme PC dispun de laptopuri si se preconizeaza ca acest numar va creste la aproape 57% pana in 2012, odata cu raspandirea similara a laptopurilor pe pietele din Europa de Vest si Japonia. Pentru a veni in intampinarea acestei tendinte si pentru a oferi mai multe optiuni pentru utilizatorii sai, Dell intentioneaza sa extinda portofoliul de laptopuri cu 50% in acest an, pentru a oferi cea mai larga gama de produse din istoria companiei.

Noul portofoliu de servicii Dell ProSupport ofera utilizatorilor posibilitatea de a personaliza serviciile in functie de cunostinele lor tehnice si de cerintele lor de afaceri.

Noile servere Dell PowerEdge R300 si T300 ofera performante, functii de memorie si durata de operare superioare datorita carora companiile mici si mijlocii nu mai sunt nevoite sa sacrifice performanta sau fiabilitatea serverului pentru un pret mai bun. Datorita solutiilor accesibile SAN iSCSI, precum PowerVault MD3000i si Dell EqualLogic PS5000 Series, Dell simplifica stocarea pentru companiile de toate dimensiunile.

Dell Inc.ofera o tehnologie si servicii inovatoare, considerate fiabile si valoaroase de catre utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme si servicii si se situeaza pe pozitia 34 in topul Fortune 500. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Rack-Soft
Star Real10
Romtelecom
Handycam
Mac Pro
Ortec
EBS
Dell
Vodafone
Softtrade
Microsoft
Razer
Sony
Motorola
Gecad Net
SonicWall
Ewir
Asesoft
RomCard
Crescendo
Nvidia nForce
N-Gage
Microsoft
AMD
R&M
Orange
SMART press
ClickNet
SimpliQ
Dell
Nokia
Asus
PCfun.ro
BenQ
MCTI
WiMax
S&T
LLP Bucharest
ElectroFun.ro
Nvidia
Fitel
Nvidia
Speed-Link
Cobra
Quad SLI
Moov
Windows
Falcon Electronics
FunGift.ro
Check Point IPS
Konica Minolta
Nvidia GeForce
Xeno
Check Point
Whistler
Beltronics
HSUPA
MarketOnline
Cosmote
Mio Technology
IDC
Vostro
CartePremium
SimpliQ
My Vodafone
Roccat