transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

M-oul MarketOnline - concurs de Paste initiat de MarketOnline

BenQ, -MarketOnline

Cea mai subtire camera digitala de 8 Megapixeli din lume, BenQ DSC X800, disponibila in prezent in Romania exclusiv la www.MarketOnline.ro, este protagonista unui concurs inedit. "Inainte de Paste, MarketOnline doreste sa faca un cadou special unuia dintre vizitatorii fideli ai magazinului online de electronice, electrocasnice, IT si comunicatii. MarketOnline va ascunde undeva in Bucuresti, intr-un ou special, un bilet special prin care gasitorul este anuntat ca a castigat un aparat foto BenQ DSC X800. In perioada 21 - 25 aprilie 2008, pe www.marketonline.ro vor aparea 5 indicii (cate un indiciu nou in fiecare zi) prin care vizitatorii MarketOnline vor avea sansa sa dezlege misterul si sa afle unde poate fi cautat premiul intitulat "M-oul MarketOnline", se relateaza in comunicatul de presa transmis www.SMARTfuture.ro.

Concursul "M-OUL daca il gasesti, un X800 in dar primesti" este primul de acest gen in Romania, initiat de un magazin online. BenQ DSC X800 este cadoul pe care MarketOnline il propune de Paste tuturor celor ce viziteaza magazinul, fie ca participa sau nu la concursul special. Disponibil exclusiv la MarketOnline.ro in luna aprilie, ca premiera pe piata romaneasca, Benq X800 cantareste doar 130 g fara baterie si micro SD card, fiind considerata cea mai subtire camera digitala de 8 MP din lume, cu o grosime de doar 9,8 mm, respectiv 14 mm in dreptul obiectivului.

Camera are meniul inclusiv in limba romana si este dotata cu un sistem intern de lentile prismatice, pentru zoom-ul optic de 3X si cu un ecran LCD LTPS de 3 inch. Noul aparat foto digital de la BenQ este de fapt, mult mai mult decat un dispozitiv fotografic, este un player multimedia, permitand redarea fisierelor audio si video precum si vizionarea de filme cu compresie MPEG 4. Stocarea fotografiilor si a filmelor (poate inregistra MPEG 4 la o viteza de 30 de frame-uri pe secunda si o rezolutie de 640x480 pixeli) poate fi realizata atat in memoria interna de 12 MB a aparatului, cat si pe un micro SD card, a carui capacitate maxima poate ajunge pana la 4 GB.

BenQ DSC X800 include functiile Super Shake-Free, ce permite reducerea efectului de imagine miscata, Auto Face Tracking - in cazul fotografiilor de grup - permitand auto-focalizarea asupra fetelor mai multor persoane in acelasi timp, Wise Zoom - ce ofera un efect de marire de 30x zoom a detaliilor - pastrand totodata calitatea si claritatea imaginii. Un alt element important este functia de post-procesare Z-lighting, ce permite cresterea luminozitatii in cazul fotografiilor sub-expuse.

"Ne place sa nu clonam alte promotii si procedee de marketing, cautam mereu lucruri noi si ne inspiram si din practica internationala. Fiind unicul magazin online de sapte stele, am reusit sa aducem in premiera in Romania aparatul foto Benq X800, un cadou perfect mai ales in perioada de Paste. Pentru vizitatorul care va dezlega misterul, produsul este cadou, pentru ceilalti cadoul este pretul promotional la care produsul poate fi achizitionat din stocul propriu MarketOnline", a explicat Mugur Frunzetti, Managing partner Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

MarketOnline.ro este un magazin online romanesc ce se recomanda ca unicul magazin online de sapte stele, cu sapte promisiuni ferme: "Spunem intotdeauna DA clientilor"; "Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra"; "Comunicam intotdeauna adevarul"; "Respectam intocmai promisiunile facute"; "Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri"; "Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie"; "Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute". Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Nokia
Rack-Soft
LLP Bucharest
Roccat
Sony
Nvidia nForce
Cosmote
Star Real10
Asus
Vostro
Quad SLI
MCTI
SMART press
Nvidia
Vodafone
RomCard
SimpliQ
Xeno
Nvidia
BenQ
Moov
CartePremium
FunGift.ro
Mac Pro
SimpliQ
Speed-Link
Beltronics
IDC
EBS
Ortec
Fitel
My Vodafone
MarketOnline
Motorola
S&T
Nvidia GeForce
Razer
Microsoft
Whistler
WiMax
Gecad Net
Softtrade
AMD
Asesoft
ClickNet
SonicWall
R&M
Romtelecom
Mio Technology
Cobra
Check Point
Konica Minolta
Ewir
Windows
Dell
Crescendo
HSUPA
Dell
Orange
Handycam
PCfun.ro
Check Point IPS
Falcon Electronics
N-Gage
ElectroFun.ro