transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Asus a lansat EN9800GX2 TOP/2DI/1G

Asus, -Nvidia

Asus a lansat placa video EN9800GX2 TOP/2DI/1G - editia cu overclocking a celei mai noi generatii de GPU de la NVIDIA, Dual GeForce 9800 GPU. "Noua componenta hardware impresioneaza atat prin redarea realista a lumilor virtuale din jocurile PC, cat si prin imaginile perfecte afisate in rularea filmelor de mare rezolutie. EN9800GX2 TOP/2DI/1G este cea mai rapida placa grafica disponibila in prezent, imbunatatind cu 11% performantele motorului grafic comparativ cu variantele standard si fiind cu 50% mai rapida fata de GeForce 8800 Ultra. Placa video Asus EN9800GX2 TOP/2DI/1G integreaza si aplicatia SmartDoctor care permite utilizatorilor sa realizeze un overclocking de Shader Clock pentru a dezvolta si mai mult performantele grafice. Produsul este insotit de unul dintre cele mai atractive jocuri DirectX10, "Company of Heroes: Opposing Fronts", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfuture.ro.
 
Asus EN9800GX2 TOP integreaza un framebuffer de 1GB, iar utilizatorii se pot astepta la imbunatatiri semnificative odata cu cresterea frecventelor pentru miezul grafic (de la 600MHz la 670MHz), shader (de la 1500MHz la 1675MHz) si pentru memorie (de la 2GHz la 2,13GHz). Toate aceste dezvoltari conduc la obtinerea unui scor de 16936 de puncte in cadrul programului 3DMark06, ceea ce reprezinta o imbunatatire cu 11% a performantelor comparativ cu placa de referinta. Asus EN9800GX2 TOP este proiectat pentru noua arhitectura de bus PCI Express 2.0, care ofera viteze mai mari pentru transferul de date in cazul jocurilor si al aplicatiilor 3D mari consumatoare de latime de banda. Placa video isi pastreaza compatibilitatea si cu platformele care utilizeaza versiunea curenta de PCI Express.

Asus EN9800GX2 TOP ofera GamerOSD, facilitate care permite dezlantuirea puterii reale a placilor grafice Asus. Utilizatorii isi pot dezvolta in timp real performantele printr-un overclocking de GPU realizat direct de pe ecran, in timpul rularii jocurilor. Aditional, jucatorii au optiunea de a inregistra cu usurinta actiunile jocurilor sau transmisiile live pe Internet.

Jocul "Company of Heroes: Opposing Fronts" reprezinta un nou capitol seriei de strategie. Jocul revigoreaza categoria RTS (Real-Time Strategy) prin efecte de lumini, persistenta misiunilor, imbunatatirea masinilor si a soldatilor AI, prin dezvoltarea elementelor de fizica si a sistemului meteo.

Specificatiile se pot modifica fara notificari. Versiunile aplicatiilor incluse si culorile PCB se pot modifica fara notificari. Brandurile si numele de produse mentionate sunt marci ale respectivilor proprietari.
 
Asus este lider intre furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, avand peste 8000 de angajati in intreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita. in anul 2007, compania a realizat o cifra de afaceri de 6,9 miliarde USD. Asus a fost clasificat 10 ani consecutivi in Business Week InfoTech 100 si a fost declarat Numarul 1 de catre Wall Street Journal Asia pentru cele mai bune produse realizate in Taiwan. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Dell
Beltronics
Sony
Windows
EBS
PCfun.ro
Ewir
Asus
Mac Pro
SMART press
Nokia
Handycam
AMD
Check Point
MCTI
S&T
Vodafone
Romtelecom
Razer
Microsoft
Speed-Link
Nvidia nForce
Rack-Soft
Check Point IPS
Nvidia
SimpliQ
Vostro
Gecad Net
Moov
MarketOnline
ElectroFun.ro
Orange
Quad SLI
Konica Minolta
R&M
Whistler
SimpliQ
Cobra
Microsoft
Ortec
Star Real10
Falcon Electronics
Dell
RomCard
Asesoft
SonicWall
LLP Bucharest
Nvidia
WiMax
Crescendo
Motorola
IDC
Fitel
N-Gage
CartePremium
Softtrade
BenQ
Xeno
FunGift.ro
Mio Technology
Cosmote
Nvidia GeForce
HSUPA
Roccat
My Vodafone
ClickNet