transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

VoceNet Office - noile pachete promovate de Romtelecom

Romtelecom

În aceasta saptamâna, Romtelecom promoveaza noi pachete de servicii, incluzând servicii de voce si o conexiune la Internet de banda larga,  adresate companiilor mici si mijlocii.

Pachetele VoceNet Office includ, pe lânga conexiunea la Internet de banda larga cu viteze între 2 si 8 Mbps, si mii de minute disponibile în reteaua Romtelecom  si catre alti operatori de telefonie fixa, minute diponibile in retele fixe internationale, precum si într-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor.

Toate acestea sunt disponibile la preturi începând de la 14 euro pe luna, fara TVA. Dupa terminarea minutelor incluse în abonament, tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixe pornesc de la 2,5 eurocenti pe minut, iar pentru convorbirile catre retelele de telefonie mobila si internationale pornesc de la 8 eurocenti pe minut.

Oferta se adreseaza atât clientilor noi, cât si celor deja existenti, din segmentul companiilor mici si mijlocii, fiind ideale pentru cei care doresc servicii de calitate la preturi mai mici.  

Acesta este primul pachet prin care clientilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri într-un  grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar si garantarea calitatii serviciilor, prin SLA (service level agreement), atât pentru voce cât si pentru Clicknet.

Acordul privind nivelul calitatii serviciului garanteaza, în cazul serviciului Clicknet, o perioada maxima de restabilire a conexiunii, în cazul unui deranjament, de 12 pâna la 24 ore si, totodata, în functie de perioada în care serviciul nu este functional, este asigurata compensarea printr-o anumita deducere din abonamentul lunar Clicknet.

Totodata, companiile care se aboneaza la serviciul de Internet Clicknet cu viteze de 6 si 8 Mbps mai pot beneficia înca si de oferta ce include un minilaptop, DVD Writer extern si o multifunctionala, în pretul abonamentului lunar. Oferta este valabila pentru contractele încheiate pe perioade de 3 ani, iar preturile abonamentelor încep de la 24 euro pe luna, fara TVA.

Romtelecom este lider pe segmentul business de Internet broadband, iar în  ultimul an si jumatate compania a lansat aproape 30 de noi produse business. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Check Point IPS
SMART press
HSUPA
Rack-Soft
Ortec
Vostro
SonicWall
Microsoft
Sony
Handycam
SimpliQ
Asus
N-Gage
MCTI
Ewir
MarketOnline
Nvidia
FunGift.ro
Dell
Motorola
S&T
WiMax
Dell
Nokia
Crescendo
Check Point
Star Real10
Roccat
R&M
Quad SLI
Konica Minolta
Speed-Link
Microsoft
EBS
CartePremium
Nvidia GeForce
Razer
Orange
Xeno
Falcon Electronics
IDC
RomCard
Moov
Fitel
ElectroFun.ro
Whistler
Romtelecom
SimpliQ
Softtrade
Cosmote
Gecad Net
Vodafone
LLP Bucharest
PCfun.ro
Nvidia
Windows
Mio Technology
Mac Pro
Cobra
Asesoft
Beltronics
AMD
Nvidia nForce
ClickNet
My Vodafone
BenQ