transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

VoceNet Office - noile pachete promovate de Romtelecom

Romtelecom

În aceasta saptamâna, Romtelecom promoveaza noi pachete de servicii, incluzând servicii de voce si o conexiune la Internet de banda larga,  adresate companiilor mici si mijlocii.

Pachetele VoceNet Office includ, pe lânga conexiunea la Internet de banda larga cu viteze între 2 si 8 Mbps, si mii de minute disponibile în reteaua Romtelecom  si catre alti operatori de telefonie fixa, minute diponibile in retele fixe internationale, precum si într-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor.

Toate acestea sunt disponibile la preturi începând de la 14 euro pe luna, fara TVA. Dupa terminarea minutelor incluse în abonament, tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixe pornesc de la 2,5 eurocenti pe minut, iar pentru convorbirile catre retelele de telefonie mobila si internationale pornesc de la 8 eurocenti pe minut.

Oferta se adreseaza atât clientilor noi, cât si celor deja existenti, din segmentul companiilor mici si mijlocii, fiind ideale pentru cei care doresc servicii de calitate la preturi mai mici.  

Acesta este primul pachet prin care clientilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri într-un  grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar si garantarea calitatii serviciilor, prin SLA (service level agreement), atât pentru voce cât si pentru Clicknet.

Acordul privind nivelul calitatii serviciului garanteaza, în cazul serviciului Clicknet, o perioada maxima de restabilire a conexiunii, în cazul unui deranjament, de 12 pâna la 24 ore si, totodata, în functie de perioada în care serviciul nu este functional, este asigurata compensarea printr-o anumita deducere din abonamentul lunar Clicknet.

Totodata, companiile care se aboneaza la serviciul de Internet Clicknet cu viteze de 6 si 8 Mbps mai pot beneficia înca si de oferta ce include un minilaptop, DVD Writer extern si o multifunctionala, în pretul abonamentului lunar. Oferta este valabila pentru contractele încheiate pe perioade de 3 ani, iar preturile abonamentelor încep de la 24 euro pe luna, fara TVA.

Romtelecom este lider pe segmentul business de Internet broadband, iar în  ultimul an si jumatate compania a lansat aproape 30 de noi produse business. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SonicWall
BenQ
HSUPA
RomCard
Gecad Net
WiMax
IDC
R&M
Nokia
Cobra
Romtelecom
Cosmote
Check Point IPS
PCfun.ro
LLP Bucharest
Nvidia
Star Real10
Dell
SMART press
FunGift.ro
ClickNet
N-Gage
Beltronics
My Vodafone
Ortec
SimpliQ
MarketOnline
Asus
Rack-Soft
Orange
Nvidia GeForce
Crescendo
Microsoft
Motorola
Mac Pro
Softtrade
Nvidia
Speed-Link
Mio Technology
CartePremium
Nvidia nForce
MCTI
S&T
Sony
Ewir
Dell
Vodafone
Whistler
AMD
ElectroFun.ro
Handycam
Windows
Moov
Razer
EBS
Asesoft
Fitel
SimpliQ
Konica Minolta
Falcon Electronics
Vostro
Quad SLI
Xeno
Microsoft
Roccat
Check Point