transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Asus N81Vg - primul laptop care integreaza procesorul grafic Nvidia GeForce GT 120M

Asus

Asus deschide noi perspective în domeniul notebook-urilor cu solutii grafice avansate odata cu prezentarea modelului Asus N81Vg - primul laptop care integreaza unitatea de procesare grafica Nvidia GeForce GT 120M. Noul chipset grafic foloseste arhitectura Nvidia Cuda, are 32 de nuclee de procesare, include suport DirectX 10 si reda fluent materialele video de rezolutie 1080p HD cu ajutorul tehnologiei Nvidia PureVideo HD.

Cuplat la ecranul cu diagonala de 14 inci si iluminat cu LED-uri al noului Asus N81Vg, Nvidia GeForce GT 120M va oferi o claritate vizuala de necombatut si culori vibrante.
 
Perechea Asus N81Vg si Nvidia GeForce GT 120M ofera utilizatorilor numeroase facilitati multimedia prin intermediul unui notebook extrem de portabil, de dimensiuni reduse si proiectat sa translateze divertismentul pe strada.

"Asus N81Vg utilizeaza GeForce GT 120M GPU pentru a oferi o experienta vizuala superioara celorlalte laptopuri din categoria sa", a declarat Rene Haas, General Manager al diviziei de Produse pentru Notebook-uri din cadrul Nvidia.
"Folosind 32 de nuclee de procesare, GeForce 120M GPU permite ca editarea fotografiilor si a materialelor video, capturarea digitala a filmelor, redarea de continut video Blu-ray de rezolutie înalta si rularea jocurilor sa devina actiuni perfect realizabile pe notebook-uri cu ecrane de 14 inci".

"Suntem încântati sa prezentam un notebook care ofera o grafica spectaculoasa, cu o claritate deosebita, pastrându-si în acelasi timp mobilitatea", a afirmat Alvin Chou, Senior Product Manager pentru Divizia de Notebook-uri din cadrul Asus.

"N81Vg reuneste performante grafice sublime, tehnologii inteligente si un mod foarte simplu de utilizare, devenind laptopul ideal pentru cei care vor sa traiasca la maxim divertismentul multimedia".

Nvidia GeForce GT 120M integreaza tehnologia Nvidia CUDA, care controleaza o putere de operare de 110 gigaflopi, disponibila pentru o multitudine de aplicatii cum ar fi conversia video si redarea de materiale DVD la rezolutii înalte si cu pâna la 15 ori mai multe cadre pe secunda.

Utilizatorii îsi vor putea îmbunatati productivitatea cu ajutorului aplicatiilor de editare foto-video optimizate pentru CUDA, precum "CyberLink PowerDirector" si "motionDSP vReveal". Beneficiind de suportul DirectX 10, jucatorii vor putea trai experiente similare realitatii în rularea titlurilor preferate, gratie vizibilitatii mai multor detalii de textura, iluminarii dinamice a scenelor de joc si a efectelor vizuale speciale. Nvidia PureVideo HD realizeaza procesul complet de decodare video, redând imagini clare la rezolutie 1080p HD, tranzitii fluente si culori vibrante.

Scorul obtinut de catre Asus N81Vg în cadrul aplicatiei 3DMark 2006 a fost de 5431 de puncte, oferind performante de pâna la 15 ori mai mari decât alte notebook-uri cu ecrane de 14 inci.

Asus N81Vg poate rula timp de 3 ore în modul optimizat pentru performante de operare si 4 ore în modul particularizat pentru optimizarea autonomiei bateriei. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
S&T
Nokia
ClickNet
Romtelecom
AMD
WiMax
HSUPA
Orange
Gecad Net
Konica Minolta
ElectroFun.ro
Handycam
Dell
BenQ
Mio Technology
Razer
Sony
N-Gage
Cosmote
FunGift.ro
Rack-Soft
R&M
Ewir
Quad SLI
Microsoft
Ortec
Mac Pro
Nvidia
CartePremium
Roccat
SimpliQ
Vodafone
Windows
Moov
PCfun.ro
Crescendo
Whistler
Falcon Electronics
Speed-Link
Microsoft
Xeno
MarketOnline
LLP Bucharest
Check Point
Beltronics
Asus
EBS
Nvidia
IDC
Softtrade
Motorola
Check Point IPS
Dell
Star Real10
MCTI
Asesoft
Nvidia nForce
SMART press
Cobra
SimpliQ
SonicWall
Vostro
Nvidia GeForce
Fitel
RomCard
My Vodafone