transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Nintendo DSi va fi lansata in Europa pe data de trei aprilie 2009

Nintendo

Producatorul japonez de console de jocuri video Nintendo a anuntat lansarea, la data de 3 aprilie 2009, a ultimei sale console, Nintendo DSi, pe piata din Europa, cu doua zile inainte ca produsul sa-si faca debutul pe piata din SUA, informeaza AFP.

Nintendo DSi este mai mica si mai usoara decât precedentele versiuni, va fi echipata cu doua camere capabile sa detecteze miscarea, o calitate mai buna buna a imaginii si a sunetului, precum si un card de memorie SD. Din punct de vedere estetic Nintendo DSi nu difera de predecesoarea DS Lite, si intr-o prima etapa va fi disponibila doar in culorile alb si negru.

Grupul Nintendo nu a precizat pretul la care va fi comercializat noua consola in Europa. Pe piata japoneza, unde aceiasi consola se comercializeaza de la inceputul lunii noiembrie 2008, pretul de vânzare este de 18.900 de yeni (aproximativ 160 de euro). Pe piata americana, unde Nintendo DSi va fi comercializata incepând cu data de 5 aprilie 3009, pretul va fi de 169 de dolari.

Lansata in luna decembrie 2004, familia de console de jocuri video "DS" s-a vândut in peste 89 de milioane de exemplare in intreaga lume dintre care 31,2 milioane unitati numai in Europa. Pe piata japoneza au fost vândute pâna acum 1,6 milioane unitati Nintendo DSi.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES
Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Ewir
Cosmote
Sony
BenQ
Nokia
RomCard
EBS
HSUPA
Gecad Net
Dell
N-Gage
Microsoft
Asus
Softtrade
Check Point IPS
WiMax
Rack-Soft
Motorola
Beltronics
Speed-Link
Nvidia
Razer
CartePremium
Konica Minolta
Vodafone
Xeno
Mac Pro
Orange
Star Real10
LLP Bucharest
Vostro
SimpliQ
MCTI
Roccat
Moov
Microsoft
Fitel
Crescendo
S&T
MarketOnline
Nvidia nForce
Check Point
Quad SLI
Cobra
IDC
Nvidia
SimpliQ
Handycam
SMART press
Asesoft
Windows
Romtelecom
FunGift.ro
Ortec
Falcon Electronics
Nvidia GeForce
AMD
Mio Technology
My Vodafone
Dell
ElectroFun.ro
R&M
PCfun.ro
ClickNet
Whistler
SonicWall