transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Nintendo DSi va fi lansata in Europa pe data de trei aprilie 2009

Nintendo

Producatorul japonez de console de jocuri video Nintendo a anuntat lansarea, la data de 3 aprilie 2009, a ultimei sale console, Nintendo DSi, pe piata din Europa, cu doua zile inainte ca produsul sa-si faca debutul pe piata din SUA, informeaza AFP.

Nintendo DSi este mai mica si mai usoara decât precedentele versiuni, va fi echipata cu doua camere capabile sa detecteze miscarea, o calitate mai buna buna a imaginii si a sunetului, precum si un card de memorie SD. Din punct de vedere estetic Nintendo DSi nu difera de predecesoarea DS Lite, si intr-o prima etapa va fi disponibila doar in culorile alb si negru.

Grupul Nintendo nu a precizat pretul la care va fi comercializat noua consola in Europa. Pe piata japoneza, unde aceiasi consola se comercializeaza de la inceputul lunii noiembrie 2008, pretul de vânzare este de 18.900 de yeni (aproximativ 160 de euro). Pe piata americana, unde Nintendo DSi va fi comercializata incepând cu data de 5 aprilie 3009, pretul va fi de 169 de dolari.

Lansata in luna decembrie 2004, familia de console de jocuri video "DS" s-a vândut in peste 89 de milioane de exemplare in intreaga lume dintre care 31,2 milioane unitati numai in Europa. Pe piata japoneza au fost vândute pâna acum 1,6 milioane unitati Nintendo DSi.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES
Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Asesoft
WiMax
SonicWall
SimpliQ
Motorola
Sony
Asus
Nvidia
ElectroFun.ro
Cobra
Falcon Electronics
FunGift.ro
Beltronics
LLP Bucharest
CartePremium
Quad SLI
Nvidia nForce
MCTI
Cosmote
PCfun.ro
Romtelecom
Check Point
Mio Technology
Nvidia
ClickNet
Ewir
Rack-Soft
R&M
HSUPA
Star Real10
Microsoft
Gecad Net
Dell
Nvidia GeForce
My Vodafone
S&T
SimpliQ
Konica Minolta
Dell
Vodafone
AMD
Microsoft
IDC
Xeno
Crescendo
Moov
Roccat
MarketOnline
Check Point IPS
Orange
RomCard
Ortec
Fitel
Nokia
Vostro
SMART press
EBS
Windows
Razer
Handycam
BenQ
Mac Pro
Whistler
Softtrade
N-Gage
Speed-Link