transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Topex va expune la cel mai important eveniment din Mexic - EXPO COMM

Topex

Continuând procesul de participare la evenimentele majore de telecomunicatii, Topex se va alatura între 24 si 26 februarie, celei mai importante expozitii din domeniul Telecomunicatiilor si Tehnologiei Informationale din Mexic, EXPO COMM.
 
EXPO COMM Mexic este cel mai complet si important eveniment din industria de comunicatii din zona Mexicului si a Americii Latine, punând în legatura lideri ai furnizorilor de tehnologii, sisteme, produse si servicii IT&C, cu cea mai mare piata a companiilor care solicita solutii telecom pentru cresterea competitivitatii afacerilor si operatiunilor lor. Evenimentul aduna cei mai distinsi directori si profesionisti din sectoarele de telecomunicatii si IT, producatori, furnizori, integratori si distribuitori de vârf.

Fiind prezent pentru al doilea an consecutiv la acest eveniment, Topex va expune în acest an împreuna cu partenerul sau din America de Sud, Yx Wireless. Atentia sa în cadrul acestui eveniment va fi concentrata pe gama VoIP GSM Gateway împreuna cu solutia Topex Bytton HSDPA Wireless Router, un dispozitiv All-In-One care serveste, în acelasi timp, ca un terminal pentru apeluri simultane de voce si acces la Internet, ca un punct de acces WIFI, ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video.

Principala functionalitate a solutiilor VoIP GSM Gateway, MultiAccess, Qutex si VoiBridge, este de a interconecta retelele VoIP sau PSTN cu retelele mobile, facând economii semnificative ale apelurilor de la IP sau PSTN la retelele celulare si invers. În paralel cu aceste solutii, partenerul sau, XY Wireless, va prezenta întreaga sa gama de dispozitive Least Cost Routing.

Prin aceasta participare, principalul interes al companiei Topex va fi de a creste competitivitatea, de a identifica noi oportunitati de afaceri, de a-si consolida pozitia sa de brand si, cel mai important, de a creste profitabilitatea companiei.

Expunând pentru a doua oara în Mexic, Topex va prezenta produsele sale, împreuna cu partenerul sau Yx Wireless, în perioada 24-26 februarie în standul 1306, la Centrul Banamex în Mexico City. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Mac Pro
S&T
R&M
Orange
PCfun.ro
MarketOnline
RomCard
Star Real10
N-Gage
Dell
Asus
Sony
FunGift.ro
Microsoft
Ewir
ElectroFun.ro
Nvidia
ClickNet
Fitel
Speed-Link
Dell
Check Point
Quad SLI
Romtelecom
LLP Bucharest
Microsoft
SonicWall
BenQ
CartePremium
Konica Minolta
Motorola
Asesoft
Vostro
Moov
WiMax
Mio Technology
Nvidia GeForce
Rack-Soft
Cobra
Vodafone
EBS
Roccat
Nokia
Beltronics
Xeno
Softtrade
Nvidia
Nvidia nForce
Falcon Electronics
Handycam
SimpliQ
Windows
IDC
Crescendo
SMART press
Gecad Net
Razer
My Vodafone
SimpliQ
MCTI
HSUPA
Check Point IPS
Ortec
Whistler
Cosmote
AMD