transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Intel sustine industria prin introducerea unor dispozitive care aduc experienta internetului pe TV

Intel

Intel a demonstrat susţinerea puternică pentru industria care aduce o varietate de aplicaţii internet complexe pentru televiziune prin noi dispozitive electronice de larg consum (CE) care funcţionează pe baza procesorului media Intel CE 3100. Noul procesor Intel este primul de acest tip din familia de sistem pe cipuri (SoCs) pentru scopuri specifice, conceput special pentru industria producătoare de dispozitive electronice de larg consum.

Eric Kim, vice-preşedinte senior al Intel Digital Home Group a prezentat în luna august a anului trecut viziunea companiei faţă de industria producătoare de dispozitive electronice de larg consum. Acesta a subliniat intenţia companiei de a aduce în televiziune conţinut pe bază de internet cu ajutorul puterii procesoarelor Intel şi un nou cadru de aplicaţii TV denumit Widget Channel, realizat împreună cu Yahoo! Inc. În prezent, numeroase companii producătoare de dispozitive electronice de larg consum şi de divertisment profită de această nouă oportunitate.

"Intel colaborează cu producători inovatori de dispozitive electronice, cu posturile de televiziune, cu studiourile de filme şi furnizorii de conţinut şi servicii pentru a oferi o nouă experienţă de televiziune conectată", a afirmat Kim.

"Acest demers este menit să îmbunătăţească actuala experienţă tradiţională a telespectatorilor cu dispozitive complementare care vor permite extinderea opţiunilor de conţinut, livrarea informaţiilor în timp real şi prezentarea unei oferte de caracteristici interactive, toate acestea putând fi personalizate pentru a se adapta nevoilor privitorului. Widget Channel, în combinaţie cu procesorul media CE 3100, oferă performanţa şi flexibilitatea necesare inovaţiei în domeniu, aşa cum s-a văzut în cadrul demonstraţiilor de astăzi unde au fost exemplificate dispozitivele CE conectate care asigură funcţionarea unei game largi de dispozitive TV obişnuite".

Intel lucrează cu importante posturi de televiziune, printre care CBS, care consideră că Widget Channel va crea o oportunitate de colaborare între furnizorii de conţinut şi companiile producătoare de dispozitive electronice pentru a-i ajuta pe consumatori să se simtă mai aproape de conţinutul pe care îl urmăresc. CBS analizează posibilitatea adăugării cadrului Widget Channel la portofoliul său. Reţeaua a prezentat la CES prototipuri care vor oferi telespectatorilor săi mai multe opţiuni şi interacţiune, precum şi o flexibilitate sporită atunci când aceştia urmăresc un conţinut complex.

Oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicaţiile internet în timp ce urmăresc televiziunea prin cablu, Intel şi Comcast Corporation* demonstrează modul în care Widget Channel se integrează în ghidul de programe interactiv al Comcast. Această demonstraţie a conceptului a folosit o gamă largă de dispozitive TV şi a accesat aplicaţii conectate la internet pe baza ghidului Comcast care foloseşte tehnologie tru2way*, o platformă Java cu specificaţii de interfaţă deschisă de programare a aplicaţiei.

"Experienţa în domeniul televiziunii prin cablu a evoluat constant şi a devenit tot mai fiabilă", a declarat Tony Werner, director pentru tehnologie, Comcast. "Am fost deja martori ai unei explozii de funcţionalităţi şi opţiuni de programare, datorită inovaţiilor precum aplicaţii video la cerere. Pe măsură ce furnizorii de cablu se îndreaptă spre standarde mai ridicate cu tehnologia tru2way, aplicaţiile de tipul Widget Channel ar putea permite activarea unor aplicaţii mai convenabile şi mai interactive care vor fi realizate şi integrate în experienţa consumatorilor de televiziune".

Demonstraţiile de tehnologie de la standul Intel ilustrează o gamă întreagă de capacităţi activate de procesorul media CE 3100, cum ar fi un design de referinţă Blu-ray Disc integrat în Widget Channel. Design-ul de referinţă a exemplificat modul în care sistemele Blu-ray Disc pot fi îmbunătăţite prin conţinut şi servicii internet. La stand a avut loc şi o demonstraţie a unui aparat de redare media de la Giga-Byte Technology, LTD şi Futarque A/S, şi a unor interfeţe de utilizator inovatoare şi grafică 3-D de la Information Technologies.

Totodată, importante studiouri de filme au prezentat şi prototipuri Widget care îmbunătăţesc experienţa utilizatorului în domeniul titlurilor de filme Blu-ray care permit privitorilor să exploreze capacităţile interactive, cum ar fi prezentări ale unor filme care urmează a fi difuzate, informaţii despre actori şi echipa de producţie, informaţii de rating pentru părinţi, scene care nu au fost introduse în filme şi multe altele. Aceste noi prototipuri Blu-ray Disc Widget oferă ocazia de a construi relaţii mai bune cu clienţii şi vor deschide calea către noi posibilităţi de generare de venituri prin comerţ şi publicitate. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nvidia
MCTI
Whistler
Rack-Soft
Asus
BenQ
Nokia
Check Point
Vodafone
Romtelecom
SimpliQ
Quad SLI
Moov
SonicWall
LLP Bucharest
WiMax
Nvidia
Mio Technology
Nvidia GeForce
Sony
Roccat
My Vodafone
Handycam
SimpliQ
Beltronics
Check Point IPS
Microsoft
Motorola
Windows
Fitel
HSUPA
Microsoft
Dell
Razer
Dell
Gecad Net
Star Real10
R&M
Ortec
Speed-Link
CartePremium
Cobra
Nvidia nForce
ElectroFun.ro
Softtrade
MarketOnline
IDC
Ewir
FunGift.ro
Xeno
PCfun.ro
Vostro
RomCard
Orange
Crescendo
Asesoft
SMART press
EBS
Cosmote
Konica Minolta
S&T
ClickNet
N-Gage
Falcon Electronics
Mac Pro
AMD