transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Kaspersky Internet Security 2009 s-a clasat pe primul loc in testele derulate de ComputerBild

Kaspersky

Kaspersky Internet Security 2009 a obţinut cel mai ridicat scor în urma testelor comparative desfăşurate de renumita publicaţie de IT ComputerBild, atingând o rată de detecţie de 99,24%, se mentioneaza in comunicatul de presa remis SMARTfuture, supliment IT & C al SMARTfinancial.

Rezultatele testelor au fost publicate în numărul din decembrie al revistei germane de IT, poziţionând KIS 2009 pe primul loc în faţa unor concurenţi precum Norton Internet Security sau BitDefender Internet Security. Fiecare soluţie de securitate a fost testată cu ajutorul unei baze de date ce conţinea 379.000 de viruşi şi aplicaţii malware.

Kaspersky Internet Security 2009 a obţinut şi un premiu special din partea evaluatorilor datorită tehnologiei sale proactive utilizată în blocarea aplicaţiilor pentru care nu există semnături de identificare. Soluţia producătorului Kaspersky Lab a folosit filtrele de identificare a posibilelor ameninţări pentru a bloca 55% dintre aplicaţiile malware ale căror semnături au fost şterse în mod deliberat din baza sa de date.

"Filtrul HIPS (Host Intrusion Prevention System) de blocare a aplicaţiilor în funcţie de comportamentul lor s-a dovedit a fi cel mai eficient dintre toate soluţiile testate", au declarat experţii de la ComputerBild. "Kaspersky Lab a impus un nou standard pentru detecţia de programe malware în funcţie de comportamentul lor", au completat aceştia.

De asemenea, protecţiile Firewall şi Anti-Spam au fost printre cele mai eficiente, Firewall-ul reuşind să blocheze nu doar atacurile de pe Internet, ci şi tentativele de furt al datelor personale.

Cu un consum minim al resurselor, Kaspersky Internet Security 2009 a încetinit timpul de start al computerului cu doar două secunde, determinând editorii ComputerBild să afirme: "KIS 2009 combină uşurinţa utilizării cu eficienţa maximă pentru un produs din clasa sa, devenind o soluţie ideală atât pentru experţi, cât şi pentru începători".

La baza generaţiei de produse 2009 stă noul motor antivirus al Kaspersky Lab, ale cărui performanţe sunt net superioare versiunilor anterioare. Acesta îmbunătăţeşte semnificativ viteza de scanare datorită optimizării procesării obiectelor şi a utilizării resurselor sistemului. Arhitectura unică asigură o productivitate sporită şi unul dintre cele mai scăzute grade de consum al resurselor sistemului.

Kaspersky Internet Security 2009 este versiunea care încorporează modulul inovator de filtrare a activităţii aplicaţiilor bazat pe tehnologia HIPS, un modul de protecţie proactivă, precum şi un firewall complet. Acestea protejează sistemele atât împotriva ameninţărilor cunoscute, cât şi a celor noi. O listă de programe permise (whitelist) previne blocarea nedorită a celor mai folosite aplicaţii de către utilizatori. Mai mult, produsul poate identifica automat acţiunile optime privind securitatea sistemului, reducând astfel numărul deciziilor necesare din partea utilizatorului.

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
CartePremium
ClickNet
Mio Technology
Sony
Windows
Rack-Soft
Romtelecom
ElectroFun.ro
Vodafone
Ortec
Check Point
Nokia
Whistler
Quad SLI
SMART press
Handycam
Falcon Electronics
Nvidia GeForce
PCfun.ro
Nvidia nForce
IDC
Microsoft
Ewir
N-Gage
Mac Pro
Softtrade
Asesoft
Roccat
Asus
Konica Minolta
MCTI
Moov
LLP Bucharest
Cosmote
Speed-Link
HSUPA
Check Point IPS
Xeno
MarketOnline
Dell
WiMax
Gecad Net
Microsoft
Beltronics
EBS
Fitel
Orange
Dell
Motorola
S&T
SonicWall
Nvidia
Crescendo
Cobra
Vostro
My Vodafone
Razer
Star Real10
R&M
SimpliQ
BenQ
RomCard
SimpliQ
AMD
FunGift.ro
Nvidia