transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Serviciul de telefonie mobila prepaid de la Zapp, disponibil la nivel national

Zapp

Operatorul de telefonie mobila si servicii de date Zapp a lansat primul sau serviciu prepaid de telefonie mobila, Zapp NoPay, disponibil la nivel national, prin intermediul caruia, doar raspunzând la telefon, primesti opt eurocenti pentru fiecare minut de apel primit din alte retele nationale sau internationale.

"Zapp este recunoscut pentru produsele sale inovatoare, fiind prima companie care a lansat convorbirile in grup, serviciile de voce nelimitate in retea, internet de mare viteza si servicii de internet cu trafic nelimitat. Noul produs recompenseaza utilizatorul pentru apelurile primite si ii permite sa vorbeasca fara sa plateasca", a declarat CEO Zapp, Chris Baillard, intr-o conferinta de presa.

Conform noului serviciu, un utilizator al serviciilor de prepaid, care primeste, in medie, doua apeluri pe zi din alta retea, cu o durata de trei minute pe apel, isi poate adauga in cont un credit de pâna la 14 euro in fiecare luna. Potrivit lui Baillard, daca utilizatorii acestui serviciu sunt sunati constant din alte retele, acestia vor avea mereu un credit suficient pentru a putea efectua apeluri sau trimite SMS-uri, fara a cheltui bani pentru acest lucru.

Serviciul Zapp NoPay poate fi achizitionat sub forma unui pachet pentru 149 de lei cu TVA, acesta incluzând un telefon z320i in standard CDMA si 20 de euro credit. Tarifele pentru apelurile in alte retele pentru serviciul Zapp No Pay este de 16 eurocenti pe minut, iar in reteaua Zapp de 8 eurocenti. Noul serviciu mai permite efectuarea de bip-uri in orice retea chiar daca utilizatorul ramâne fara credit sau a depasit perioada de valabilitate de 360 de zile.

De asemenea, utilizatorul poate transfera credit catre alt utilizator Zapp având si 300 de zile perioada de gratie dupa terminarea perioadei active. Zapp NoPay poate fi achizitionat din magazinele proprii Zapp, din cele partenere precum si din alte puncte de vânzare din marile lanturi de magazine. Telemobil S.A., o subsidiara a Zapp International (Holdings) Limited, furnizeaza in România servicii mobile de date si voce sub numele de Zapp, fiind detinuta de grupul international Saudi Oger.

Saudi Oger Ltd. este de asemenea actionarul principal al Oger Telecom, lider pe pietele in curs de dezvoltare. Zapp a câstigat o licenta 3G in frecventa de 2100 Mhz in anul 2006. Conform prevederilor licentei, are obligatia de a avea o retea 3G completa pâna la sfârsitul anului 2011, in prezent acoperind 19 orase.

Zapp a raportat, la sfârsitul lunii iunie 2007, putin peste 500.000 de abonati, estimând ca pâna la sfârsitul lui 2008 va ajunge la peste 600.000. Reprezentantii companiei au estimat o mentinere a ratei de crestere de 100.000 de abonati anual, desi in prezent nu au dorit sa furnizeze date despre numarul actual al utilizatorilor. Zapp a inregistrat, in 2006, venituri de circa 135 de milioane de euro.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SimpliQ
Star Real10
Asus
SonicWall
PCfun.ro
Ortec
Ewir
Dell
Check Point
Microsoft
ElectroFun.ro
Romtelecom
Nvidia GeForce
Sony
Vodafone
Konica Minolta
Microsoft
CartePremium
SMART press
N-Gage
Rack-Soft
FunGift.ro
Beltronics
Crescendo
Nvidia nForce
LLP Bucharest
Fitel
Xeno
S&T
EBS
Nokia
BenQ
Cosmote
Cobra
Falcon Electronics
IDC
Orange
Whistler
Speed-Link
Vostro
Dell
RomCard
Motorola
Nvidia
Moov
SimpliQ
Quad SLI
Gecad Net
Mio Technology
My Vodafone
Handycam
ClickNet
Nvidia
Softtrade
WiMax
Asesoft
HSUPA
Razer
MCTI
Windows
R&M
Roccat
AMD
Mac Pro
Check Point IPS
MarketOnline