transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Prima camera video HD de la Genius va ajunge in Romania la sfarsitul lui 2008

Genius

O data cu sfarsitul acestui an, Genius va prezenta clientilor sai din Romania G-Shot HD 55, primul camrecorder produs de catre companie, care permite filmarea in format HD. Sistemul High Definition este o inovatie care va fi adaptata tuturor mediilor bazate pe transmiterea imaginilor, de la televiziune la cinematografie. Intervalul de timp in care tehnologia pentru produsele IT&C si electronice se transforma radical este din ce in ce mai mic.

La baza noilor schimbari tehnologice stau totusi anumite caracteristici capitale pentru fiecare tip de produs. Conform acestui parcurs si observand schimbarile din domeniile adiacente, filmarea in sistem HD va deveni o trasatura de baza pentru toate camerele video.

O alta trasatura a noii generatii de camere video este spatiul mare de stocare a fotografiilor si filmelor combinat cu o rezolutie mare a acestora. Asadar, G-Shot HD55 stocheaza fotografii de pana la 8 megapixeli si filmeaza la 30 fps pe suporturi de pana la 4 GB, folosind un grad redus de memorie.

Daca noile produse tind sa isi depaseasca functiile clasice, camera G-Shot HD55 trece de la simpla vizionare a fotografiilor la adevarate prezentari transpuse pe ecranele LCD cu o rezolutie mare, prin cablul video.

Fondata in 1983, KYE este una dintre cele mai importante companii producatoare de periferice pentru computere. Compania este cunoscuta pe piata mondiala prin brand-ul Genius si prin inventarea primului mouse cu rotita. KYE, si-a extins portofoliul de produse catre segmentul de electronice.

Calitatea si designul produselor Genius sunt apreciate in fiecare an prin numeroase premii la concursuri si targuri internationale de profil. KYE System Corp. este o companie taiwaneza, listata la Bursa de Valori din Taiwan cu simbolul 2365. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
Microsoft
Mac Pro
Check Point IPS
Nokia
SimpliQ
LLP Bucharest
Asus
Fitel
ClickNet
Cosmote
PCfun.ro
Crescendo
EBS
FunGift.ro
MCTI
Windows
WiMax
Ortec
Razer
Konica Minolta
Nvidia
Nvidia nForce
Asesoft
Motorola
Orange
Roccat
RomCard
BenQ
CartePremium
Microsoft
SonicWall
Softtrade
Gecad Net
Nvidia GeForce
Xeno
AMD
Mio Technology
SMART press
Cobra
Nvidia
SimpliQ
Falcon Electronics
Star Real10
Ewir
R&M
Quad SLI
Vodafone
S&T
HSUPA
Rack-Soft
Vostro
Speed-Link
MarketOnline
Beltronics
Romtelecom
Dell
Dell
Whistler
Handycam
My Vodafone
Check Point
Moov
IDC
N-Gage
ElectroFun.ro