transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Check Point Software Technologies a lansat Connectra NGX R66

Check-Point

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial in securitate internet, a anuntat lansarea Connectra NGX R66, singurul gateway de acces de la distanta ce combina SSL VPN, IPSec VPN si prevenirea accesului neautorizat cu management centralizat. Noua versiune a Connectra ofera companiilor cea mai sigura conectivitate care este usor de folosit de catre angajati si usor de instalat si controlat de catre administratorii de securitate.

Cu ajutorul Check Point Connectra NGX R66, conectarea la o retea corporate, fie ca se face de la un laptop al companiei sau de la un calculator public, este mult mai sigura si mai usoara. Noua versiune imbunatateste infrastructura VPN a unei companii si permite conectarea angajatilor de la un laptop controlat folosind conexiunea IPSec obisnuita.

De asemenea, Connectra NGX R66 combina tehnologia SSL, astfel incat angajatii sa poata accesa reteaua prin intermediul browser-ului de internet de pe un calculator public. Pentru a proteja reteaua corporate de virusii unui calculator public, Connectra NGX R66 utilizeaza prevenirea accesului neautorizat si securitatea completa a punctului de lucru integrate pentru a bloca virusii, malware-urile si atacurile periculoase.

"Mediul actual de lucru necesita conectarea utilizatorilor la reteaua corporate de la o varietate de dispozitive controlate sau nu", a declarat Dr. Dorit Dor, vicepresedinte pentru produse, Check Point. "Companiile trebuie sa asigure securitatea informatiilor corporate si sa le faca accesibile oricand si de oriunde. Connectra NGX R66 ofera atat utilizatorilor finali, cat si administratorilor de securitate un nivel inalt de securitate si, totodata, usurinta in utilizare si la instalare pentru care sunt renumite solutiile de securitate de la Check Point", a completat Dorit Dor.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorului final, Connectra NGX R66 ofera conexiune continua in cazul trecerii de la o retea wireless la alta. De asemenea, Connectra NGX R66 include DynamicID. Aceasta solutie de conectare este prima si singura solutie SSL VPN ce trimite coduri de autentificare utilizatorului final prin mesaj text, fara a fi necesar un server de autentificare dedicat. Astfel, anagajatii nu mai sunt nevoiti sa foloseasca carduri si stickuri care sunt usor de pierdut.

"Connectra NGX R66 permite companiei Akibia sa ofere utilizatorilor acces usor de la distanta prin SSL si IPSEC", a declarat Rick Onorato, director IT, Akibia. "Interfata portalului Connectra SSL VPN este foarte prietenoasa si intuitiva. Din perspectiva serviciilor IT, aceste calitati permit companiei sa furnizeze acces de la distanta prin simplul transfer al URL-ului la utilizatorul final. Pe langa garantarea accesului, scanarea punctului final imbunatateste securitatea prin aplicarea unor reguli minime ale calculatorului", a mai spus Rick Onorato.

"Cu Check Point Connectra NGX R66, companiile pot acum accesa usor reteaua corporate de la orice calculator cu o conexiune la internet si nu trebuie sa-si faca griji de potentialele pericole de securitate", a concluzionat Dorit Dor.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial in solutii de securitate internet. Este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Check Point se axeaza doar pe securitate. PURE (protectie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de solutii de securitate a retelei, a datelor si a managementului securitatii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
FunGift.ro
SMART press
WiMax
Star Real10
Microsoft
Sony
Falcon Electronics
Nvidia
SonicWall
Motorola
Beltronics
Razer
SimpliQ
Softtrade
Windows
BenQ
LLP Bucharest
Ewir
R&M
N-Gage
Dell
ElectroFun.ro
Ortec
Nvidia GeForce
Mio Technology
Whistler
Cobra
ClickNet
Rack-Soft
Vostro
Konica Minolta
Romtelecom
AMD
Nokia
Dell
HSUPA
RomCard
EBS
Vodafone
Orange
Handycam
Roccat
My Vodafone
Nvidia nForce
Quad SLI
Check Point
Fitel
Asus
Crescendo
PCfun.ro
Moov
Microsoft
Asesoft
MCTI
Cosmote
Gecad Net
IDC
Xeno
CartePremium
Speed-Link
Check Point IPS
Mac Pro
MarketOnline
Nvidia
S&T
SimpliQ