transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Xerox a lansat Phaser 3300MFP, o imprimanta multifunctionala de mare viteza

Xerox

Xerox a lansat multifunctionalul Phaser 3300MFP pentru birourile mici si mijlocii, un echipament performant, care imbina functiile de scanare, fax, copiere si imprimare.

Phaser 3300MFP este unul dintre cele mai rapide multifunctionale din categoria sa, cu o viteza de imprimare de 28 pagini A4 pe minut si prima pagina tiparita in numai 8,5 secunde. Dispozitivul poate imprima pana la 25.000 de pagini lunar, la o rezolutie de 1200 dpi, iar tonerul de mare capacitate, functia Toner-saver, precum si imprimarea automata fata-verso, contribuie eficient la reducerea costurilor.

Echipamentul are posibilitatea de a scana atat color, cat si alb-negru si de a transmite automat documentele scanate catre un dispozitiv flash USB, catre email sau in retea. Optiunea Scan to PC Desktop le permite utilizatorilor sa trimita documentele direct catre computer pentru vizualizare, editare sau stocare. Rezolutia de scanare este de 4800 x 4800 dpi, la o profunzime de culoare de 24 biti.

Multifunctionalul are un procesor de 300 MHz si memorie standard de 96 MB, ceea ce permite utilizatorilor sa prelucreze fisiere complexe fara timp de asteptare suplimentar.

Echipamentul Phaser 3300MFP include conectarea la retea 10/100 Base-TX Ethernet, iar administrarea lui se realizeaza printr-un server incorporat Centreware IS. Acesta din urma faciliteaza controlul permanent al multifunctionalului direct de pe ecranul computerului.

Multifunctionalul este dotat cu doua tavi standard de alimentare cu hartie, cu o capacitate de 300 coli, la care se mai poate adauga optional inca o tava cu o capacitate de 250 coli.

Xerox Phaser 3300MFP este un echipament Energy Star, programat sa intre in stand-by sau sa se inchida automat in perioadele in care nu este folosit. in acest mod, consumul de energie al produsului se reduce la jumatate in comparatie cu un echipament obisnuit.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 35 de ani. Alaturi de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 180 de reselleri autorizati, Xerox Romania si Republica Moldova ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifunctionale si imprimante alb-negru si color, destinate atat mediului de afaceri, cat si utilizatorilor individuali. Acestora li se adauga diverse suporturi de hartie, pentru imprimarea de calitate a oricarui tip de documente. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SMART press
Orange
Nvidia
Vodafone
N-Gage
Romtelecom
Rack-Soft
Beltronics
ElectroFun.ro
PCfun.ro
Mac Pro
MarketOnline
Check Point
Sony
Nvidia GeForce
Whistler
CartePremium
SimpliQ
Softtrade
Asus
MCTI
Xeno
Dell
Microsoft
Fitel
SimpliQ
Ortec
Star Real10
Moov
Check Point IPS
Mio Technology
Motorola
Nokia
Vostro
Quad SLI
LLP Bucharest
My Vodafone
Cosmote
Microsoft
Windows
Falcon Electronics
AMD
RomCard
Dell
Nvidia
EBS
Ewir
SonicWall
Konica Minolta
BenQ
R&M
Crescendo
Gecad Net
Speed-Link
Razer
ClickNet
Cobra
S&T
IDC
WiMax
FunGift.ro
Roccat
Nvidia nForce
Handycam
Asesoft
HSUPA