transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

BenQ G2200WT si G2400WT - monitoare cu ecran wide ajustabil pe verticala

BenQ

BenQ isi extinde seria de monitoare LCD cu ecran wide prin lansarea noilor modele G2200WT de 22 inci si G2400WT de 24 de inci, ambele disponibile in varianta de culoare argintie. Monitoarele G2200WT si G2400WT asigura utilizatorilor din mediul business un display ajustabil in inaltime, ideal pentru aplicatiile folosite in mod curent la birou. Cele doua modele dispun de rata de contrast dinamica, timp de raspuns de 5 ms, unghi de vizualizare de 160° pe verticala si pe orizontala, tehnologia Senseye +Photo si certificare Windows Vista Premium1.

Ecranul modelului G2200WT beneficiaza de o rata de contrast dinamica de 2,500:1, rezolutie 1680 x 1050 (WSXGA+) si luminozitate de 300 cd/m². In plus, noul model beneficiaza de doua iesiri - pentru conectivitate D-sub si DVI-D cu HDCP, pentru calitate exceptionala a materialelor video HD.

Monitorul G2400WT dispune de o rata dinamica de contrast de 4,000:1, rezolutie de 1920 x 1200 (WUXGA), luminozitate de 250 cd/m² si o mufa jack pentru casti. Aditional, acest model cu ecran wide dispune de porturi DVI (cu suport HDCP) si D-sub, precum si de o interfata HDMI™.

Directivele Uniunii Europene stabilesc principii generale de protectie la locul de munca, inclusiv cu privire la instalarea monitoarelor TFT. in general, monitoarele din seria G sunt proiectate pentru confortul utilizatorului si pentru protejarea mediului.

De exemplu, pentru a asigura un spatiu de lucru confortabil pentru utilizator, ambele modele de monitoare, beneficiaza de o functie flexibila de pozitionare a ecranului ce permite reglarea individuala a unghiului de vizualizare prin ajustare inclinarii pivotului si a inaltimii la care este plasat ecranul in raport cu privirea utilizatorului. Concordanta cu standardul TCO 03 garanteaza respectarea celor mai stricte specificatii destinate confortului utilizatorului si protejarii mediului. Certificarea Energystar a celor doua modele constituie dovada ca acestea consuma o cantitate redusa de energie in toate modurile de functionare.

Cu noile monitoare G2200WT si G2400WT, productivitatea muncii la birou este vizibil imbunatatita gratie ecranului wide de mari dimensiuni. Doua pagini ale unui document text pot fi vizualizate cu usurinta alaturat, la dimensiuni de 100%, in timp ce aplicatiile de calcul tabelar si desktop publishing pot afisa mai multa informatie si grafica simultan. Vizualizarea in format mare permite, de asemeni, navigarea rapida intre mai multe aplicatii cu ruleaza simultan.

Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltari in comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologiile de convergenta digitala si de retea. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Roccat
Rack-Soft
Nvidia
Romtelecom
ElectroFun.ro
Handycam
CartePremium
SimpliQ
Falcon Electronics
Cosmote
LLP Bucharest
AMD
Vodafone
MCTI
Dell
Whistler
Gecad Net
Asus
Nvidia nForce
EBS
Cobra
Fitel
ClickNet
Asesoft
RomCard
FunGift.ro
Konica Minolta
Nokia
N-Gage
MarketOnline
BenQ
Microsoft
PCfun.ro
Check Point
Sony
SimpliQ
Microsoft
WiMax
Moov
Nvidia
Vostro
IDC
Ortec
R&M
Mio Technology
Quad SLI
Ewir
Xeno
My Vodafone
S&T
Check Point IPS
Orange
Speed-Link
Motorola
Mac Pro
Beltronics
Nvidia GeForce
SMART press
SonicWall
Dell
Windows
Softtrade
Razer
Star Real10
Crescendo
HSUPA