transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Kingston Technology a lansat DataTraveler 150 (DT150) de 32GB

Kingston-Technology

Compania Kingston Technology, lider mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale, a anuntat lansarea dispozitivului de stocare USB de mare capacitate, DataTraveler 150 (DT150) de 32GB. DT150 este unitatea de memorie cu cea mai mare capacitate de stocare din intreaga gama de dispozitive DataTraveler USB si le permite utilizatorilor sa depoziteze pe aceeasi unitate de memorie atat datele legate de serviciu, cat si continutul digital personal, punandu-le la dispozitie un spatiu generos.

Acum, utilizatorii pot transporta cantitati mari de date diverse fara a avea nevoie sa mai apeleze la dispozitive de stocare auxiliare: librarii intregi de melodii, fotografii, documente oficiale de dimensiuni mari si chiar fisiere video pot fi stocate cu usurinta pe aceeasi unitate de memorie.

"Noul dispozitiv DataTraveler 150 a depasit barierele de stocare odata cu facilitarea stocarii pe o singura unitate atat a informatiilor cu caracter business, cat si a continutului digital personal", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. "Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor video si audio, este evident ca a crescut si nevoia pentru solutii de stocare de buzunar capabile sa ofere capacitati mari de stocare. Unitatea de memorie DT 150 se adreseaza tocmai acestor necesitati actuale".

Kingston’s DataTraveler 150 este compatibil atat cu sistemele de operare Windows Vista, XP si Windows 2000, cat si cu Mac OS X 10.3 (si mai recent) si Linux 2.6 (si mai recent). DT150 beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producator independent de memorii. Kingston proiecteaza, produce si distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3.

Prin reteaua globala de subsidiare si filiale, Kingston detine fabrici de productie in California, Malaysia, Taiwan, China si reprezentante de vanzari in Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelanda, India, Taiwan, China si America Latina. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SMART press
SonicWall
Quad SLI
Nvidia nForce
Beltronics
RomCard
S&T
FunGift.ro
Motorola
SimpliQ
Cobra
R&M
Vodafone
Konica Minolta
Check Point IPS
Nvidia
MCTI
Softtrade
CartePremium
MarketOnline
SimpliQ
AMD
Razer
IDC
Gecad Net
Rack-Soft
Check Point
Sony
Falcon Electronics
Asus
ElectroFun.ro
Mio Technology
Dell
Fitel
Romtelecom
Microsoft
Speed-Link
Nokia
Nvidia
My Vodafone
Moov
Roccat
Windows
Microsoft
Xeno
Handycam
ClickNet
Whistler
BenQ
PCfun.ro
Star Real10
Mac Pro
Vostro
WiMax
Dell
EBS
Cosmote
Asesoft
Crescendo
Ortec
LLP Bucharest
Orange
Ewir
HSUPA
N-Gage
Nvidia GeForce