transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Axigen a lansat o noua versiune cu protectie antispam in timp real

Axigen

Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica Axigen, a anuntat lansarea versiunii comerciale 6.2 a Axigen Mail Server care include protectie antispam in timp real, prin integrarea tehnologiei de securitate de la Commtouch. Noua versiune aduce si alte importante functionalitati de securitate si de administrare delegata, dezvoltate de echipa Axigen.

Toate acestea, alaturi de performantele imbunatatite la raportare si optiuni avansate de delegare si de administrare a utilizatorilor de servicii webmail, asigura cresterea productivitatii companiei si securizarea la un nivel inalt a comunicarii prin email.

"Dorim sa directionam in continuare activitatea de dezvoltare pentru a raspunde cerintelor clientilor din segmentul Service Providers. De altfel, noile functionalitati de securitate, raportarea in timp real a performantelor legate de traficul de email dar si un mai bun control asupra celor mai mici detalii ale procesului de comunicare electronica ii va ajuta pe acesti furnizori sa extinda gama de solutii de tip SaaS (Software as a Service) si sa ofere servicii complexe si optimizate", a declarat Oana Bornaz, CEO la Axigen/Gecad Technologies.

Aflat la versiunea 6.2, Axigen Mail Server este tehnologia preferata de tot mai multi Service Providers (furnizori de servicii) si jucatori din industria telecom mondiala. In prezent, Axigen este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de tari, numarul clientilor depasind 10.000 in intreaga lume.

Noua versiune a fost creata conform planului de dezvoltare stabilit la finalul anului trecut, dar a beneficiat si de recentul parteneriat pe care Gecad Technologies l-a incheiat cu compania Commtouch, furnizor de tehnologii de securitate pentru web si email. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Softtrade
MarketOnline
ClickNet
AMD
Motorola
Nokia
Microsoft
S&T
Crescendo
Speed-Link
WiMax
Orange
Check Point
RomCard
Asus
Fitel
Razer
Asesoft
Vostro
Cobra
Beltronics
Falcon Electronics
MCTI
Nvidia GeForce
EBS
Nvidia nForce
Nvidia
CartePremium
SonicWall
Vodafone
Ortec
SimpliQ
Quad SLI
Mio Technology
Konica Minolta
LLP Bucharest
Check Point IPS
Moov
SMART press
R&M
HSUPA
SimpliQ
Sony
Mac Pro
Star Real10
Dell
Handycam
Cosmote
Microsoft
Rack-Soft
BenQ
Roccat
Xeno
PCfun.ro
Whistler
ElectroFun.ro
Romtelecom
Gecad Net
Ewir
FunGift.ro
N-Gage
IDC
Dell
Nvidia
My Vodafone
Windows