transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Asus a lansat modelul fashion Eee PC S101

Asus

Eee PC S101 integreaza formatul ce a initiat un nou segment in cadrul industriei, ergonomia si facilitatile predecesorilor sai din cadrul seriei. In plus, noul model este disponibil in trei teme cromatice: maro, sampanie si grafit si are finisajele premium obtinute prin tehnologia Infusion si balamalele ornate cu cristale.

Portabilitatea conferita de greutatea de doar 1 Kg si de grosimea de 1,8 cm ii permite utilizatorului sa il poarte cu usurinta.

Modelul suporta standardul de conectivitate fara fir Wi-Fi 802.11n, permitand realizarea conexiunilor de mare viteza la Internet. Gratie functionalitatii Bluetooth V2.0, utilizatorii vor putea comunica rapid si simplu cu o gama larga de dispozitive electronice.

Fiecare Eee PC S101 este disponibil impreuna cu un spatiu de 20GB pe Internet, facilitate cunoscuta sub denumirea de Eee Storage, care permite utilizatorilor sa stocheze si sa acceseze ulterior de oriunde si oricand documente electronice si alte informatii securizate. In acelasi timp Eee PC S101 ofera capacitati de stocare de pana la 64 GB pe suport Solid State Drive (SSD), in conditii de maxima protectie la lovituri si socuri.

Spre deosebire de hard disk-uri, SSD-urile opereaza mai silentios si au un consum redus de energie. Dezvoltandu-si capabilitatile de stocare, Eee PC S101 integreaza un cititor de carduri de memorie flash 4-in-1, care suporta mai multe formate flash decat celelalte modele Eee PC: MMC, SD, Memory Stick si MS-PRO.

Noul Eee PC S101 este echipat cu ecran panoramic de 10,2" capabil sa functioneze la o rezolutie WSVGA, asigurand un spatiu amplu pentru vizualizarea documentelor si a materialelor multimedia.

Eee PC S101 foloseste tehnologia exclusiva Super Hybrid Engine (SHE), care imbunatateste semnificativ eficienta energetica, permitand utilizatorilor sa se bucure de o autonomie mai mare per ciclu de incarcare a bateriei, de pana la 5 ore de lucru fara intrerupere si fara nevoia conectarii la priza. SHE ofera mai multe moduri predefinite de operare din perspectiva performantelor si a consumului, adaptandu-se de fiecare data scenariului de utilizare selectat de catre fiecare persoana.

Adresandu-se unui spectru larg de utilizatori cu niveluri diferite de experienta, Eee PC S101 este disponibil fie cu sistemul de operare Microsoft Windows, fie cu GNU Linux.

Versiunea cu Microsoft Windows ofera utilizatorilor medii si avansati posibilitatea de opera o gama larga de aplicatii. Windows Live Messenger si Windows Live Mail sunt preinstalate pentru a raspunde prompt nevoilor de comunicare, iar Microsoft Works asigura un mediu de lucru eficient si in afara biroului.

Pe de alta parte, utilizatorii mai putin experimentati vor aprecia varianta cu Linux, care beneficiaza de o interfata cu pictograme, usor de folosit. Aceasta versiune include peste 50 de aplicatii preinstalate, oferind un mediu de studiu, productivitate si divertisment. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
WiMax
Motorola
Romtelecom
HSUPA
Xeno
N-Gage
Windows
Dell
SonicWall
Mac Pro
MarketOnline
SimpliQ
Nvidia
Roccat
Vodafone
SimpliQ
LLP Bucharest
Asesoft
Nvidia nForce
Cosmote
Nvidia
Nokia
Falcon Electronics
Sony
Gecad Net
AMD
Nvidia GeForce
PCfun.ro
Microsoft
Quad SLI
IDC
S&T
CartePremium
Check Point IPS
Check Point
Microsoft
Fitel
Moov
Rack-Soft
FunGift.ro
Asus
Beltronics
Softtrade
Star Real10
Razer
Dell
Ortec
Crescendo
SMART press
Konica Minolta
ClickNet
Orange
ElectroFun.ro
Ewir
My Vodafone
Speed-Link
BenQ
R&M
MCTI
Vostro
Whistler
Cobra
EBS
RomCard
Mio Technology
Handycam