transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Motorala a adus in Romania Motozine ZN5

Motorola, -Kodak

Motorola a adus in Romania telefonul Motozine ZN5, realizat in colaborare cu Kodak, cea mai inovatoare companie din domeniul dispozitivelor fotografice. ZN5 este primul terminal care imbina tehnologia ModeShift de la Motorola si experienta Kodak in domeniul capturii si procesarii imaginilor. Cu ajutorul programului de software Kodak Easyshare si a accesului direct catre galeria online Kodak sau catre alte comunitati virtuale, pozele pot fi transferate usor din memoria telefonului, utilizatorii putand sa le tipareasca, sa le trimita cunoscutilor si sa se bucure de ele oricand isi doresc acest lucru.

"Ca si in cazul recent lansatului ROKR E8, atunci cand vorbim despre Motozine ZN5 nu vorbim despre un simplu telefon, ci despre un adevarat ecosistem", a spus Gabriel Maranca, Sales Manager Mobile Devices, Motorola Romania si Moldova.

"Conceptul ROKR in domeniul muzicii este replicat de Motozine in domeniul imaginii. Prin colaborarea cu Kodak, unul dintre pionerii domeniului fotografiei, ne-am dorit sa le oferim utilizatorilor oportunitatea de a fi mai mult decat fotografi. Tocmai de aceea, ZN5 nu este doar un telefon cu o camera de 5 megapixeli, ci este un dispozitiv fotografic mobil care dispune de o serie de aplicatii adiacente menite sa le permita utilizatorilor sa isi editeze rapid imaginile si sa le trimita usor celor dragi".

Inzestrat cu un ecran lat cu rezolutie inalta si cu unul dintre cele mai reduse intervale de declansare (click-to-click), ZN5 asigura o captura de imagini de calitate. Pentru a intra in modul imagine este suficienta glisarea capacului lentilei Kodak. Acest gest transforma telefonul intr-o camera ultra-rapida de 5 megapixeli cu auto-focus, flash cu Xenon, 4 GB de memorie externa optionala si optiuni optimizate pentru medii cu iluminare insuficienta.

Tehnologia Kodak Imaging incorporata reprezinta garantia ca fiecare imagine imortalizata cu ZN5 are o calitate ireprosabila. Experienta Kodak in domeniul artei fotografice si tehnologia Kodak Perfect Touch fac ca imaginile sa devina mai luminoase, iar culorile mai vii. Modurile ce permit capturi multiple, cum ar fi multi-shot si panorama, functie care lipeste automat imagini succesive pentru a crea o singura imagine mai mare, transforma fotografiatul intr-o adevarata distractie.

"Tehnologia Kodak Imaging imbina experienta companiei in domeniul fotografiei cu usurinta conectarii cu alte produse si servicii existente in vastul portofoliu al Kodak", a declarat John Blake, general manager al grupului de captare digitala si dispozitive fotografice, vice-presedinte Eastman Kodak Company. "Am colaborat indeaproape cu Motorola pentru a crea un terminal care nu numai ca poate oferi fotografii la nivelul inalt al calitatii garantate de Kodak, dar le si permite utilizatorilor sa exploreze o gama larga de optiuni prin care isi pot transfera imaginile catre prieteni si familie".

Pentru modul telefon, ZN5 incorporeaza CrystalTalk, o tehnologie patentata de Motorola, care ii ajuta pe utilizatori sa auda si sa se faca auziti in medii zgomotoase. Gratie compatibilitatii duble cu retele GSM si WLAN (Wireless Local Area Network), utilizatorii se pot conecta din diverse locatii de pe mapamond si se pot bucura de conexiuni fara fir de mare viteza care le permit sa navigheze pe Internet prin intermediul unui browser HTML complet. Pentru a intregi experienta de comunicatii, ZN5 este compatibil si cu formate SMS, MMS, IM si e-mail personal.

Motozine ZN5 este primul terminal care poarta numele de Motozine, noua marca a Motorola de dispozitive adaptate specific experientelor multimedia. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Crescendo
Dell
ClickNet
WiMax
Cosmote
Rack-Soft
BenQ
HSUPA
Nvidia nForce
Xeno
Sony
Vodafone
CartePremium
Check Point
Whistler
Asus
Windows
Quad SLI
Softtrade
PCfun.ro
Moov
Beltronics
Mac Pro
Asesoft
Vostro
Razer
S&T
Microsoft
Ortec
Ewir
Motorola
MCTI
Gecad Net
Romtelecom
Star Real10
SimpliQ
Orange
Nokia
Fitel
IDC
Falcon Electronics
Microsoft
Nvidia GeForce
SonicWall
N-Gage
Check Point IPS
Nvidia
My Vodafone
Roccat
R&M
Cobra
LLP Bucharest
RomCard
FunGift.ro
MarketOnline
AMD
ElectroFun.ro
Konica Minolta
EBS
Speed-Link
Dell
SMART press
Nvidia
Mio Technology
SimpliQ
Handycam