transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Lenovo a lansat noile notebook-uri ThinkPad SL, bazate tehnologie mobila, Intel Centrino 2

Lenovo, -Intel

Lenovo a prezentat noile notebook-uri ThinkPad SL destinate utilizatorilor din companiile mici si mijlocii. Noua gama contine aplicatii ce aduc un plus de valoare si servicii unice de ultima generatie, informeaza un comunicat de presa remis SMARTfuture, supliment IT & C al SMARTfinancial.

"Seria ThinkPad a avut o misiune de pionierat in ceea ce priveste designul PC-urilor timp de mai bine de 15 ani, ridicand standardele inovatiei si concentrandu-se asupra nevoilor utilizatorilor de ThinkPad, si anume: calitate, durabilitate si functionalitate", a declarat Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania & Moldova.

"Acum aducem acelasi nivel inalt de calitate si fiabilitate pentru care ThinkPad este cunoscut acestor utilizatori si in spatiul intreprinderilor mici si mijlocii, oferindu-le mai multe tehnologii de varf, cum ar fi conexiunea mobila broadband de mare viteza", a subliniat Aurel Netin.

Notebook-urile sunt echipate cu procesoare ce au la baza noua tehnologie mobila, Intel Centrino 2, creata pe microarhitectura revolutionara Intel Core. Procesoarele vor oferi consum redus de energie, durata de viata mai lunga a bateriei, viteza superioara, precum si capacitati sporite in vederea securizarii sistemelor. De asemenea, echiparea cu noile procesoare mobile Intel ofera posibilitatea configurarii de la distanta a notebook-urilor prezentate, precum si capacitatea de a le administra wireless, mai sigur si mai usor.

"Avand la dispozitie aceste capabilitati, utilizatorii din companiile mici si mijlocii vor lucra mai eficient si vor fi mai creativi oricand, oriunde si oricum vor dori", a declarat Irinel Burloiu, Business Development Manager, Intel Romania si Bulgaria.

Cele trei notebook-uri lansate - SL300, SL400 si SL500 - includ tehnologie de inalta clasa, ca de exemplu conexiune mobila broadband de mare viteza1 incorporata, excelente functii multimedia oferite de un DVD player Blu-Ray optional pentru modelele selectate, precum si un finisaj in negru lucios pe capac ce confera un design deosebit. Pentru ca experienta de computing sa devina cat mai eficienta si mai simpla, Lenovo a alaturat aplicatii destinate unor operatiuni din domenii multiple, de la recuperarea de date, pana la simplificarea conexiunii la Internet, unui nou pachet optional de servicii care includ back-up on-line de date si reparatii prompte.

De asemenea, Lenovo a anuntat ca va lansa alte sase notebook-uri: ThinkPad R400, R500, T400, T500, X200 si W500. Lenovo aduce in cateva modele selectate din aceasta linie si multe dintre tehnologiile lansate pentru prima data pe piata o data cu apreciatul notebook ThinkPad X300, cum ar fi posibilitatea de stocare a datelor pe un solid state drive, ecran LED backlit si functionalitate GPS.

Noua Serie T include modele cu aplicatii precum sisteme grafice switchable si suport pentru Display Port. Aceste produse extind portofoliul Lenovo in domeniul notebook-urilor realizate intr-un mod responsabil fata de mediu, deoarece multe dintre ele au primit calificativul Gold, acordat de Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT - Instrumentul pentru Eco-Evaluarea Produselor Electronice). Toate noile notebook-uri Lenovo ThinkPad anuntate, inclusiv Seria SL, se bazeaza pe cea mai recenta tehnologie de procesor Intel Centrino 2.

Calitatea, pretul accesibil, asistenta si service-ul acordat reprezinta elemente esentiale pentru utilizatorii de notebook din segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, iar solutia oferita de Lenovo le include pe toate. Lenovo a conceput aceste notebook-uri special adaptate la modul unic in care lucreaza utilizatorii lor - indiferent ca se afla acasa, la birou, in parc sau la cafenea.

Cunoscut in industria de gen pentru fiabilitatea produselor sale, Lenovo a conceput aceste notebook-uri cu accent pe durabilitate si performanta. Sistemul Lenovo Active Protection, un sistem de protectie activa de tip air-bag, protejeaza hard drive-ul in cazul unei caderi, iar un cititor optional de amprenta contribuie la protejarea impotriva utilizatorilor neautorizati. Notebook-ul ThinkPad SL300 este disponibil si in varianta cu un ecran LED backlit.

Lenovo este o companie dedicata realizarii celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeaza pe inovatie, eficienta operationala si satisfacerea clientilor, ca si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creeaza, produce si lanseaza pe piata produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante in Yamato, Japan; Beijing, Shanghai si Shenzhen, China; si Raleigh, Carolina de Nord.

Intel, lider mondial in domeniul inovatiei pe baza de siliciu, dezvolta tehnologii, produse si programe pentru a imbunatati in permanenta felul in care oamenii muncesc si traiesc. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Dell
Handycam
Microsoft
Mio Technology
Rack-Soft
Roccat
Whistler
Romtelecom
S&T
Nvidia
Softtrade
Asus
Crescendo
PCfun.ro
Motorola
Mac Pro
Microsoft
Beltronics
Nokia
Falcon Electronics
Asesoft
Dell
My Vodafone
Nvidia
SonicWall
SimpliQ
Razer
LLP Bucharest
SimpliQ
Ortec
Vodafone
Konica Minolta
Nvidia nForce
Cosmote
Check Point
Sony
MCTI
R&M
EBS
BenQ
AMD
ClickNet
MarketOnline
Star Real10
Fitel
Orange
Vostro
IDC
Nvidia GeForce
CartePremium
FunGift.ro
SMART press
WiMax
N-Gage
Moov
HSUPA
Check Point IPS
Gecad Net
Speed-Link
Windows
Xeno
Ewir
ElectroFun.ro
Quad SLI
Cobra
RomCard