transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Dell a lansat noua gama de laptopuri Latitude si Precision

Dell

Ca urmare a colaborarii stranse cu aproape 4000 de specialisti IT si utilizatori finali, Dell a lansat o gama de laptopuri Latitude si Precision complet noua, de la cel mai usor laptop ultraportabil Dell pana la cele mai performante statii de lucru Dell.

Noile sisteme Latitude sunt disponibile in cinci variante cromatice optionale. "Incepand cu 1995, am livrat in intreaga lume mai multe laptopuri pentru afaceri decat oricare alta companie", a declarat Michael Dell, presedinte si CEO, Dell. "Experienta dobandita, precum si cele peste 5 milioane de dialoguri zilnice cu utilizatorii ne ofera o cunoastere aprofundata a cerintelor celor care lucreaza in mediul mobil (nomazi digitali). Astfel Dell lanseaza produse inovatoare din punct de vedere al productivitatii, portabilitatii si designului. Noile sisteme Latitude sunt cu adevarat unice".

Gama Latitude, complet noua, vine in intampinarea unei game variate de utilizatori: Ultra-portable (Ultra-portabil) - Dell Latitude E4200 este un laptop de 12.1" care are o greutate de pornire de 1,0 kg, fiind cel mai usor laptop comercial de la Dell. 1 Sistemul Latitude E4300 de 13.3" are o greutate de pornire de 1,54 kg. 1 Cele doua sisteme sunt special concepute pentru cei care lucreaza in mediul mobil si pentru managerii de top care au nevoie de sisteme care sa ofere performanta maxima si greutate redusa.

Mainstream (Standard) - Dell Latitude E6400 si E6500, cu monitoare de 14.1", respectiv 15.4 ", sunt disponibile la un pret de pornire de 939 EUR, respectiv 969 EUR. Aceste laptopuri inlocuiesc cu succes sistemele desktop, fiint destinate utilizatorilor care isi doresc performanta sporita.

Essential (Esential) - Dell Latitude E5400, un notebook de 14.1", are un pret de pornire de 619 EUR, iar Dell E5500, cu un monitor de 15.4", are un pret de pornire de 649 EUR. Cele doua sisteme dispun de functii necesare utilizarii cotidiene, la preturi atractive. Semi-Rugged - Latitude E6400 ATG este un laptop semi-rugged de 14.1" care respecta standardele Military 810F privind cantitatea de praf, nivelul de vibratii si gradul de umiditate. Laptopul are un  pret de pornire de 1.199 EUR.

Desk-Based (Conectare la sisteme docking) - Acestea ofera suport pentru porturi suplimentare, pana la sistemele docking complete, asigurand utilizarea in diverse moduri, care dispun de volum redus si sistem eficient de gestionare a cablurilor. Utilizatorii au posibilitatea de a detasa laptopul in timpul functionarii.

In premiera, Dell ofera sisteme Latitude in diverse variante cromatice. Sistemele Latitude E4200, E4300, E6400 si E6500 sunt disponibile in urmatoarele variante cromatice: negru granit, albastru azur, rosu regal si roz cuart (doar E4200). Dell E5400 si E5500 sunt disponibile in varianta cromatica negru mat.

"Noile laptopuri Dell Latitude si statiile de lucru mobile Dell Precision sunt rezultatul celui mai semnificativ efort de dezvoltare a produselor din istoria companiei Dell", a declarat Jeff Clarke, senior vice president, Dell Product Group. "Am investit peste 1 milion de ore de lucru, iar noua gama de produse este cu adevarat unica si ofera fiabilitate completa si functii optimizate pentru securitate, gestionare si productivitate".

Dell, furnizorul Nr. 1 de statii de stocare, a lansat noua gama de statii de lucru mobile Dell Precision destinate utilizatorilor care isi doresc performanta crescuta si care lucreaza in domenii precum inginerie, mass-media, divertisment si stiinte biologice.

Noile laptopuri Dell Latitude standard si ultraportabile, precum si statiile de lucru Dell Precision respecta standardele Energy Star 4.0 si configuratiile EPEAT "Gold". Latitude E4200 este primul laptop de la Dell care dispune de placa de baza fara halogen, carcasa cu elemente de plastic si cutie pentru ventilator fara halogen. De asemenea, laptopul ultraportabil este livrat intr-un pachet reciclabil in proportie de pana la 99% din punct de vedere al greutatii.

Toate produsele nou-lansate sunt disponibile impreuna cu Dell ProSupport Mobility Services, un portofoliu de servicii modulare care asigura protectia bunurilor si a datelor companiilor. De asemenea, pentru a proteja informatiile confidentiale ale companiilor, Dell poate cripta in mod automat datele pe toate sistemele laptop si asigura gestionarea centralizata si transparenta a politicilor de securitate stabilite de companii. Serviciul Desktop Manager de la Dell permite departamentelor de  IT sa gaseasca sistemele separate, sa aloce aplicatiile software, sa gestioneze patch-uri si sa asigure respectarea politicilor IT.

Odata cu noile laptopuri, compania Dell a lansat un nou site, denumit Digital Nomads. Acesta se adreseaza celor care lucreaza in mediul mobil si isi doresc conectare permanenta fie pentru activitatile de serviciu, fie pentru divertisment, indiferent de locul in care se afla. Membrii comunitatii pot impartasi experiente, opinii, precum si informatii si sfaturi privind cele mai bune practici.

Dell Inc. este o companie receptiva la cerintele clientilor sai, oferind tehnologie si servicii inovatoare, considerate fiabile si valoaroase de catre utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme si servicii si se situeaza pe pozitia 34 in topul Fortune 500. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nvidia
Quad SLI
Microsoft
Nokia
PCfun.ro
Crescendo
Nvidia GeForce
RomCard
SimpliQ
Softtrade
Konica Minolta
Ewir
Rack-Soft
Mac Pro
Nvidia nForce
Razer
WiMax
Ortec
Nvidia
Check Point
Microsoft
Sony
SonicWall
Dell
Asus
MCTI
Vodafone
Falcon Electronics
Speed-Link
Romtelecom
SMART press
R&M
ClickNet
Whistler
HSUPA
FunGift.ro
Motorola
Cosmote
Vostro
EBS
BenQ
Handycam
S&T
Roccat
N-Gage
Asesoft
Beltronics
Xeno
SimpliQ
Gecad Net
CartePremium
Check Point IPS
MarketOnline
Fitel
My Vodafone
Cobra
Orange
AMD
Star Real10
Windows
Dell
Mio Technology
IDC
ElectroFun.ro
Moov
LLP Bucharest