Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

BenQ a lansat mausul portabil pentru notebook-uri L500

BenQ

BenQ a anuntat lansarea mausului portabil pentru notebook-uri L500 cu functia "All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor. L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe Internet, oferind un plus de mobilitate si, nu in ultima instanta, productivitate sporita.

"Tehnologia laser profesionala a modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata si chiar pe suprafete pe care modelele traditionale cu laser nu pot functiona, oferind astfel mobilitate si productivitate sporite".

"Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti", spun oficialii companiei.

Noua tehnologie care sta la baza rotitei de scroll modelul L500 ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele wide ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web.

Cele doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, in timp ce modalitatea in care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 promite sa ofere eleganta, design ergonomic si cel mai bun confort de utilizare celor care il folosesc cu mana dreapta. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Star Real10
AMD
Handycam
Microsoft
N-Gage
PCfun.ro
Softtrade
Windows
Orange
Ewir
My Vodafone
Crescendo
Sony
RomCard
Motorola
BenQ
Fitel
ClickNet
Razer
CartePremium
Asus
Vodafone
LLP Bucharest
Nvidia
Dell
Rack-Soft
IDC
Asesoft
Dell
Falcon Electronics
Romtelecom
SimpliQ
ElectroFun.ro
Check Point IPS
Whistler
SMART press
Cobra
Ortec
MarketOnline
Cosmote
Speed-Link
Beltronics
Moov
EBS
Nokia
Mio Technology
Mac Pro
WiMax
Check Point
Gecad Net
R&M
Quad SLI
Nvidia
S&T
FunGift.ro
Microsoft
MCTI
Vostro
SonicWall
Konica Minolta
SimpliQ
Xeno
HSUPA
Nvidia GeForce
Roccat
Nvidia nForce