Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

BenQ a lansat mausul portabil pentru notebook-uri L500

BenQ

BenQ a anuntat lansarea mausului portabil pentru notebook-uri L500 cu functia "All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor. L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe Internet, oferind un plus de mobilitate si, nu in ultima instanta, productivitate sporita.

"Tehnologia laser profesionala a modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata si chiar pe suprafete pe care modelele traditionale cu laser nu pot functiona, oferind astfel mobilitate si productivitate sporite".

"Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti", spun oficialii companiei.

Noua tehnologie care sta la baza rotitei de scroll modelul L500 ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele wide ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web.

Cele doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, in timp ce modalitatea in care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 promite sa ofere eleganta, design ergonomic si cel mai bun confort de utilizare celor care il folosesc cu mana dreapta. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SimpliQ
Microsoft
Check Point
MarketOnline
Vodafone
Orange
Asus
Sony
Microsoft
HSUPA
AMD
SimpliQ
Nvidia nForce
Nokia
Nvidia
Motorola
Ortec
SonicWall
R&M
Asesoft
Dell
Dell
CartePremium
Rack-Soft
EBS
Nvidia
Gecad Net
IDC
Ewir
Star Real10
Moov
Roccat
Razer
Cobra
Check Point IPS
S&T
Romtelecom
ClickNet
Whistler
Xeno
Nvidia GeForce
RomCard
Vostro
WiMax
Beltronics
ElectroFun.ro
MCTI
PCfun.ro
Quad SLI
LLP Bucharest
Falcon Electronics
Konica Minolta
N-Gage
Mio Technology
Cosmote
My Vodafone
BenQ
Handycam
Crescendo
Mac Pro
Windows
SMART press
Fitel
Softtrade
Speed-Link
FunGift.ro