transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

BenQ a lansat mausul portabil pentru notebook-uri L500

BenQ

BenQ a anuntat lansarea mausului portabil pentru notebook-uri L500 cu functia "All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor. L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe Internet, oferind un plus de mobilitate si, nu in ultima instanta, productivitate sporita.

"Tehnologia laser profesionala a modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata si chiar pe suprafete pe care modelele traditionale cu laser nu pot functiona, oferind astfel mobilitate si productivitate sporite".

"Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti", spun oficialii companiei.

Noua tehnologie care sta la baza rotitei de scroll modelul L500 ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele wide ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web.

Cele doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, in timp ce modalitatea in care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 promite sa ofere eleganta, design ergonomic si cel mai bun confort de utilizare celor care il folosesc cu mana dreapta. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Asesoft
Check Point
PCfun.ro
WiMax
Konica Minolta
Ortec
HSUPA
Beltronics
Mac Pro
SonicWall
Fitel
Sony
Nvidia
Nvidia
Ewir
Romtelecom
My Vodafone
Orange
MarketOnline
Vodafone
Crescendo
Nokia
Asus
Xeno
Star Real10
RomCard
Nvidia GeForce
Falcon Electronics
Softtrade
Dell
SMART press
Microsoft
Rack-Soft
Gecad Net
ClickNet
Dell
Mio Technology
Handycam
Microsoft
Windows
CartePremium
Check Point IPS
S&T
Roccat
Motorola
IDC
ElectroFun.ro
Speed-Link
Whistler
MCTI
EBS
N-Gage
Nvidia nForce
Vostro
BenQ
Moov
Cosmote
LLP Bucharest
FunGift.ro
AMD
Quad SLI
R&M
Razer
SimpliQ
Cobra
SimpliQ