Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

BenQ a lansat mausul portabil pentru notebook-uri L500

BenQ

BenQ a anuntat lansarea mausului portabil pentru notebook-uri L500 cu functia "All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor. L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe Internet, oferind un plus de mobilitate si, nu in ultima instanta, productivitate sporita.

"Tehnologia laser profesionala a modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata si chiar pe suprafete pe care modelele traditionale cu laser nu pot functiona, oferind astfel mobilitate si productivitate sporite".

"Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti", spun oficialii companiei.

Noua tehnologie care sta la baza rotitei de scroll modelul L500 ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele wide ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web.

Cele doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, in timp ce modalitatea in care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 promite sa ofere eleganta, design ergonomic si cel mai bun confort de utilizare celor care il folosesc cu mana dreapta. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Check Point IPS
Star Real10
ElectroFun.ro
Vostro
SimpliQ
My Vodafone
SMART press
Gecad Net
Orange
Softtrade
Microsoft
Windows
Dell
MarketOnline
Sony
Check Point
CartePremium
Rack-Soft
Razer
HSUPA
Speed-Link
Asesoft
Nvidia
Nvidia
Mio Technology
Konica Minolta
Nvidia nForce
Motorola
Microsoft
AMD
N-Gage
Cobra
Handycam
Ewir
IDC
Dell
Mac Pro
Cosmote
SonicWall
Crescendo
Nokia
BenQ
Ortec
WiMax
FunGift.ro
ClickNet
Roccat
Fitel
Beltronics
Falcon Electronics
Nvidia GeForce
R&M
Vodafone
Romtelecom
MCTI
RomCard
Moov
S&T
EBS
PCfun.ro
Xeno
Quad SLI
Whistler
LLP Bucharest
SimpliQ
Asus