Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Pixon - telefonul cu camera de 8 MP - prezentat de Samsung

Samsung

Samsung Electronics Co. Ltd, unul dintre liderii mondiali pe piata telefoanelor mobile si a telecomunicatiilor, a prezentat publicului international telefonul cu camera de 8 MP, Samsung Pixon.

"Samsung Pixon are un design premium si o grosime de 13,8 mm, fiind cel mai slim telefon full touch cu camera de 8MP. Nu numai aspectul sau il apropie de o camera foto, dar si fotografiile realizate cu acest gadget reprezinta inca un element comun pentru aceasta comparatie: x16 digital zoom, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging si functie pentru detectarea fetei", au descris reprezentantii Samsung telefonul nou prezentat.

Samsung Pixon are un display generos full touch de 3,2 inchi, dar si un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business, a subliniat faptul ca Samsung este o companie care doreste sa imbunatateasca intr-un mod constant experienta consumatorului de telefoane mobile.

"Acum, fiecare persoana va avea posibilitatea sa realizeze fotografii mult mai usor, intr-un mod cat mai placut. Pentru prima data, utilizatorul va avea la dispozitia sa o camera foto integrata in telefonul personal, capabila sa realizeze fotografii la fel de bune, ca si calitate, precum o camera foto obisnuita. Cel mai important beneficiu, alaturi de utilizarea caracterizata de simplitate, este reprezentat de calitatea fotografiilor realizate", a adaugat Geesung Choi.

Samsung Pixon va fi disponibil in Franta, la mijlocul lunii octombrie 2008, urmand ca mai apoi sa fie disponibil pe pietele din majoritatea tarilor europene si asiatice.

In Romania, Samsung Pixon va fi prezent pe piata pana la sfarsitul lui 2008. Telefonul Samsung Pixon va fi importat oficial pe piata autohtona de catre HAT Group Co. Romania, fiind testat pentru a functiona in retelele operatorilor: Vodafone, Orange si Cosmote. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Handycam
Check Point
My Vodafone
Ewir
Sony
EBS
BenQ
Vodafone
S&T
Quad SLI
Cobra
Romtelecom
IDC
Razer
Rack-Soft
Asus
Ortec
Check Point IPS
Nokia
SimpliQ
Mac Pro
Nvidia GeForce
Cosmote
SonicWall
Vostro
Microsoft
HSUPA
Nvidia nForce
CartePremium
Star Real10
Dell
Falcon Electronics
ClickNet
Softtrade
PCfun.ro
Motorola
Moov
Roccat
Whistler
Xeno
ElectroFun.ro
SMART press
Crescendo
SimpliQ
R&M
WiMax
Beltronics
RomCard
Mio Technology
Konica Minolta
AMD
MCTI
Gecad Net
Microsoft
Nvidia
Dell
Asesoft
Fitel
LLP Bucharest
Orange
Speed-Link
Nvidia
FunGift.ro
Windows
N-Gage
MarketOnline