Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Pixon - telefonul cu camera de 8 MP - prezentat de Samsung

Samsung

Samsung Electronics Co. Ltd, unul dintre liderii mondiali pe piata telefoanelor mobile si a telecomunicatiilor, a prezentat publicului international telefonul cu camera de 8 MP, Samsung Pixon.

"Samsung Pixon are un design premium si o grosime de 13,8 mm, fiind cel mai slim telefon full touch cu camera de 8MP. Nu numai aspectul sau il apropie de o camera foto, dar si fotografiile realizate cu acest gadget reprezinta inca un element comun pentru aceasta comparatie: x16 digital zoom, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging si functie pentru detectarea fetei", au descris reprezentantii Samsung telefonul nou prezentat.

Samsung Pixon are un display generos full touch de 3,2 inchi, dar si un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business, a subliniat faptul ca Samsung este o companie care doreste sa imbunatateasca intr-un mod constant experienta consumatorului de telefoane mobile.

"Acum, fiecare persoana va avea posibilitatea sa realizeze fotografii mult mai usor, intr-un mod cat mai placut. Pentru prima data, utilizatorul va avea la dispozitia sa o camera foto integrata in telefonul personal, capabila sa realizeze fotografii la fel de bune, ca si calitate, precum o camera foto obisnuita. Cel mai important beneficiu, alaturi de utilizarea caracterizata de simplitate, este reprezentat de calitatea fotografiilor realizate", a adaugat Geesung Choi.

Samsung Pixon va fi disponibil in Franta, la mijlocul lunii octombrie 2008, urmand ca mai apoi sa fie disponibil pe pietele din majoritatea tarilor europene si asiatice.

In Romania, Samsung Pixon va fi prezent pe piata pana la sfarsitul lui 2008. Telefonul Samsung Pixon va fi importat oficial pe piata autohtona de catre HAT Group Co. Romania, fiind testat pentru a functiona in retelele operatorilor: Vodafone, Orange si Cosmote. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
HSUPA
Nvidia nForce
SonicWall
Romtelecom
WiMax
Rack-Soft
SMART press
Ewir
IDC
Softtrade
Dell
Xeno
Check Point IPS
Razer
Motorola
Speed-Link
Whistler
Cobra
Ortec
Beltronics
Dell
FunGift.ro
SimpliQ
BenQ
Roccat
Microsoft
Falcon Electronics
Asus
Vodafone
Crescendo
Nvidia
Cosmote
Sony
ClickNet
EBS
Nokia
Windows
Nvidia
LLP Bucharest
Mio Technology
Nvidia GeForce
MCTI
Asesoft
SimpliQ
Microsoft
Orange
CartePremium
Star Real10
Moov
Fitel
AMD
Vostro
N-Gage
Konica Minolta
PCfun.ro
Mac Pro
Check Point
ElectroFun.ro
S&T
R&M
My Vodafone
Gecad Net
MarketOnline
RomCard
Quad SLI
Handycam