transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Noua suita de produse BitDefender 2009 s-a lansat in Romania

Bitdefender

BitDefender a lansat oficial in Romania noua suita de produse de securitate, BitDefender 2009. Noua gama de produse este un mix intre protectia avansata impotriva virusilor, aplicatiilor spyware, atacurilor hackerilor sau a mesajelor spam precum si impotriva altor amenintari de securitate, avand in acealasi timp un impact minim asupra performantelor calculatorului.

Linia de produse 2009 include BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 si BitDefender Total Security 2009 si a fost creata pentru a proteja o larga varietate de utilizatori PC, de la utilizatorii fara experienta si pana la cei avansati.

BitDefender este liderul pietei romanesti de securitate IT, inregistrand in anul 2007 o cota de piata de circa 40% raportata la o piata a aplicatiilor antivirus si conexe (anti-Trojans, antispyware) de circa 5 milioane EUR. in 2009, se previzioneaza o crestere a pietei de circa 20%, iar BitDefender estimeaza pana la sfarsitul anului depasirea cotei de 40%.

Peste 70% din cifra de afaceri pe piata romaneasca a BitDefender este obtinuta din reteaua de parteneri, formata din sapte distribuitori si peste 500 de reselleri, la nivel national. Pentru cresterea cifrei de afaceri, BitDefender mizeaza pe impactul noii suite de produse.

Spre deosebire de alte solutii de securitate, care se bazeaza predominant pe o lista de semnaturi de virusi, solutiile de securitate BitDefender folosesc tehnologia proactiva B-HAVE care identifica si blocheaza proactiv amenintarile noi pentru care nu exista semnaturi. in plus, uneltele de optimizare disponibile in BitDefender Total Security 2009 permit sistemului sa ruleze la o viteza optima, iar modulul de backup pastreaza documentele si datele importante in siguranta.

Securitate online imbunatatita: BitDefender Total Security 2009 ofera utilizatorilor o linie completa de tehnologii de protectie pentru siguranta zilnica a activitatilor desfasurate online, precum online banking, cumparaturi, socializare sau simpla navigare pe Internet. Traficul pe Internet, pe email sau prin mesageria instant sunt acum scanate in timp real impotriva atacurilor virusilor, de phishing sau spyware, precum si impotriva incercarilor de furt al identitatii utilizatorului.

Mod laptop: Cand laptopul tau se alimenteaza de la baterie, BitDefender trece automat in modul pentru laptop, care presupune un consum redus de energie. Scanarile, sarcinile de backup si de optimizare programate sunt amanate, pentru a se prelungi autonomia laptopului tau.

Protectie personala sporita prin criptarea mesageriei instant: BitDefender 2009 asigura protectia conversatiilor tale prin mesageria instant, protejand accesul la traficul dintre doua calculatoare. Facilitatea este disponibila pentru aplicatiile Yahoo! Messenger si MSN Messenger.

Protectia fisierelor prin Seiful pentru fisiere: Seiful pentru fisiere este un spatiu securizat pe care il poti folosi pentru stocarea informatiilor personale si a fisierelor confidentiale. Datele tale vor fi criptate si pastrate local, pe calculatorul tau, protejate impotriva furtului si a „privirilor indiscrete”.

Control sporit prin managementul centralizat al retelei de acasa: BitDefender Total Security 2009 ofera utilizatorilor casnici posibilitatea de a seta si controla politici de securitate pe mai multe sisteme , dintr-o singura locatie. Cu BitDefender poti configura de la distanta, in timp real, ce task-uri precum scanari, modificari si update-uri pot fi programate si rulate individual.

Alte imbuntatiri: BitDefender Total Security 2009 dispune de asemenea si de un modul de jocuri, asigurand performanta sporita cu un consum redus de resurse si, nu in ultimul rand, protectia firewall este substantial imbunatatita fata de versiunile anterioare ale produselor.
"Imbunatatirile aduse atat solutiei BitDefender Total Security 2009 precum si intregii suite de produse BitDefender 2009 sunt inca o dovada a calitatii de lider pe care BitDefender o are in lupta impotriva amenintarilor informatice care se dezvolta continuu in mediul de lucru actual", a declarat Carmen Maierean, Senior Product Manager, BitDefender.

Prin lansarea liniei de produse BitDefender 2009, oferim utilizatorilor nostri cea mai buna protectie impotriva amenintarilor de securitate". Suita solutiilor de securitate IT pentru desktop, BitDefender 2009 este compatibila cu Windows XP (32b & 64b), Windows Vista (32b & 64b) si Windows Home Server.

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara.

Scris de: Rudi la 11.11.2008

BitDefender este cel mai bun produs antivirus pe care l-am folosit vreodata. Am avut Norton, Kasperky si NOD32, intr-un final m-am decis sa folosesc si BitDefender chiar daca era vorbit de rau pe niste forumuri si am avut surpriza sa vad ca de fapt este cel mai bun din cele mentionate.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
EBS
Ewir
Dell
FunGift.ro
Check Point
N-Gage
Asus
Sony
Xeno
SMART press
Roccat
Microsoft
Romtelecom
R&M
Nvidia
Vodafone
Mac Pro
Asesoft
MarketOnline
Softtrade
HSUPA
WiMax
AMD
S&T
Nvidia nForce
SimpliQ
MCTI
SonicWall
ClickNet
Microsoft
Rack-Soft
Nvidia GeForce
PCfun.ro
LLP Bucharest
Gecad Net
BenQ
Falcon Electronics
IDC
Star Real10
Nvidia
Konica Minolta
Vostro
Orange
My Vodafone
Check Point IPS
Nokia
ElectroFun.ro
CartePremium
Quad SLI
SimpliQ
Dell
RomCard
Handycam
Moov
Speed-Link
Motorola
Fitel
Cobra
Ortec
Mio Technology
Crescendo
Cosmote
Beltronics
Whistler
Razer
Windows