transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Genesys Distributie a lansat noua gama de UPS-uri Powerware 5130

Genesys-Distributie

Genesys Distributie adauga in oferta de produse Powerware existenta o noua gama de UPS-uri special proiectata pentru sistemele IT si telecomunicatii. UPS-urile 5130 sunt disponibile in gama de puteri 1250 VA - 3000 VA si sunt special concepute pentru protectia serverelor, routerelor, switchurilor, statiilor de lucru precum si a echipamentelor pentru retele wireless EDGE/3G/WiMAX si telecomunicatii.

Gama 5130 este de topologie line-interactive si face parte din seria 5 de UPS-uri Powerware asigurand protectie impotriva a 5 din cele 9 probleme tipice de alimentare (caderi de tensiune, scaderea sau cresterea de scurta durata a tensiunii, tensiune subnominala si tensiune supranominala).

"UPS-ul Powerware 5130 are un design versatil si este unul dintre cele mai flexibile modele de pe piata, oferind cel mai bun raport pret/performanta. UPS-ul 5130 este disponibil atat in varianta tower cat si rackmount avand pentru toata gama de puteri o inaltime de 2U cu tot cu baterii interne. in aceste conditii densitatea de putere pe unitatea de rack ocupata este foarte mare, ceea ce duce la o disponibilitate extinsa pentru a monta mai multe echipamente in rack-ul respectiv. Modelul 5130 de 3000VA este disponibil si in varianta slim, pentru a putea fi instalat in rack-urile cu adancimea de 600 mm, el ocupand in aceasta varianta doar 3 U", se mentioneaza in comunicatul de presa remis SMARTfuture, supliment IT&C al SMARTFinancial.

"Familia 5130 ofera caracteristici pe care le poti regasi in mod normal la sistemele mai costisitoare", a afirmat Herve Tardy, Vicepresedinte si Director General al diviziei Distributed Power Quality Business Unit de la Eaton. "Consumatorii vor aprecia functionalitatile complexe care includ functia de segmentare a consumatorilor, factor de putere pe iesire de 0.9, optiuni multiple de conectivitate si densitate mare de putere, toate acestea la un pret avantajos. Modelul 5130 este unul dintre cele mai sofisticate UPS-uri line-interactive de pe piata".

Pentru aplicatii care necesita un runtime mai mare, pot fi adaugate pana la 4 cabinete externe de baterii, asigurand astfel un timp de autonomie de pana la cateva ore - element important mai ales in domeniul telecomunicatiilor, sistemelor de Voce peste Protocol de Internet (VoIP) si a sistemelor de sanatate. In plus, bateriile sunt hot-swappable ceea ce permite inlocuirea facila a acestora, fara deconectarea consumatorilor si fara a fi nevoie de scoaterea UPS-ului din rack.

Avand un factor de putere pe iesire de 0.9, gama Powerware 5130 ofera un plus de putere activa intr-un spatiu restrans pentru a sustine mai multe echipamente IT decat UPS-urile din aceeasi clasa. Caracteristicile aditionale ale gamei de UPS-uri Powerware 5130 includ: card optional Web/SNMP care permite integrarea UPS-ului in sistemul de management al retelei; software de management inclus pentru o monitorizare preventiva si o buna functionare a sistemelor in situatiile critice; 2 porturi integrate (USB, RS-232) si X-slot pentru a permite adaugarea de carduri optionale de conectivitate (SNMP, Modbus, card cu relee); functia de segmentare a consumatorilor, care determina cresterea timpului de autonomie pentru consumatorii critici; accesorii incluse (kit-ul de instalare in rack, suport piedestal pentru pozitionare tower).

Eaton este un leader mondial in sisteme electrice si componente pentru distributia, controlul si calitatea energiei, sisteme hidraulice si servicii pentru echipamente industriale, mobile si din industria aeronautica, sisteme inteligente de siguranta si economie de combustibil pentru camioane de transport, sisteme de management al aerului pentru motoare auto, solutii pentru trenuri de forta si controlul de specialitate al performantei. Eaton are 81.000 de angajati si vinde produse catre clienti din peste 150 de tari.

Produsele Eaton|Powerware sunt disponibile prin Genesys Distributie - distribuitor autorizat in Romania. Genesys Distributie este unul dintre cei mai dinamici distribuitori cu valoare adaugata ce activeaza pe piata de echipamente si solutii IT&C din Romania. Oferta Genesys Distributie include produse de inalta calitate si se adreseaza resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor. Genesys asigura de asemenea o gama completa de servicii (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta in realizarea proiectelor, instalare si mentenanta, service in garantie si post-garantie). Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Rack-Soft
Razer
EBS
Microsoft
Check Point IPS
Moov
Ewir
Vodafone
Star Real10
Roccat
Microsoft
Whistler
Nvidia GeForce
Konica Minolta
RomCard
FunGift.ro
Ortec
Romtelecom
Nvidia
SimpliQ
LLP Bucharest
N-Gage
Xeno
MarketOnline
Cosmote
Sony
ClickNet
Softtrade
Motorola
ElectroFun.ro
BenQ
Mio Technology
Check Point
Nvidia nForce
Fitel
Quad SLI
Asesoft
Beltronics
Mac Pro
Asus
Nokia
Falcon Electronics
Gecad Net
Crescendo
Windows
Nvidia
SimpliQ
WiMax
SonicWall
PCfun.ro
Dell
S&T
HSUPA
AMD
SMART press
MCTI
Vostro
Dell
Cobra
Handycam
R&M
Orange
CartePremium
Speed-Link
IDC
My Vodafone