transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Commtouch si Axigen vor lansa un produs integrat pentru securitatea comunicarii prin email

Axigen

Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica Axigen, si Commtouch, furnizor de tehnologie de securitate pentru web si email, au anuntat  incheierea unui parteneriat in vederea lansarii unui produs integrat ce combina beneficiile unui server de email rapid si flexibil cu functiile de protectie avansata a comunicarii prin posta electronica.

Noul produs Axigen-Commtouch va integra tehnologia Recurrent Pattern Detection in Axigen Mail Server. Recunoscuta pentru performantele superioare de detectie si acuratete, RPD este o tehnologie specializata in protejarea utilizatorilor impotriva spamului, a diferitelor tipuri de malware cu raspandire prin email si impotriva atacurilor de phishing, toate acestea cunoscand in ultimii ani o evolutie rapida in mediul online.

Tehnologia Commtouch SDK inglobata in solutia de mesagerie Axigen se va conecta in timp real cu centrele globale de detectie ale Commtouch. Acestea din urma analizeaza volume mari de date din mediul online si identifica, aproape imediat de la plasarea lor pe Internet, noi amenintari informatice din categoria spamului, a virusilor si atacurilor de tip phishing, pe baza unor criterii ce includ si capacitatea de transmitere in masa a acestor amenintari informatice.

"Cand spamul, diversele tipuri de malware si phishing ajung sa ocupe 90% din totalul mesajelor de email care circula prin Internet, este firesc ca si ingrijorarea furnizorilor de servicii si a companiilor de telecomunicatii privind viitorul comunicarii electronice sa se accentueze. De aceea, Axigen, impreuna cu Commtouch vine in intampinarea problemelor ce pot fi cauzate de amenintarile informatice actuale, cu solutii complexe dedicate in special companiilor ce activeaza in industria telecom", a declarat Ido Hadari, vicepresedinte Commtouch’s, responsabil pentru vanzari internationale si dezvoltare de business.

"Data fiind experienta in securitate IT pe care o avem, am ales Commtouch pentru acest parteneriat pentru ca este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de solutii de securitate pentru email, totodata promotor al unor tehnologii de varf in acest domeniu. Suntem siguri ca noua solutie Axigen-Commtouch va spori semnificativ nivelul de protectie la comunicarea prin email in companiile mari", a mentionat Oana Bornaz, CEO la Gecad Techologies/Axigen.

Noul produs integrat Axigen-Commtouch va fi disponibil pentru editiile Axigen Mail Server Enterprise si Axigen Mail Server Service Provider si va functiona pe cele mai utilizate distributii de Linux si BSD, dar si pe platforme Solaris sau Windows.

Aflat la versiunea 6.1, Axigen Mail Server este tehnologia preferata de tot mai multi ISP (Internet Service Provider) si jucatori din industria telecom mondiala. in prezent, Axigen este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de tari, numarul clientilor depasind 10.000 in intreaga lume.

Infiintata in 2001, Gecad Technologies SA, membra a Grupului Gecad, este dezvoltatorul Axigen, solutia de mesagerie electronica pentru profesionisti, care asigura un mediu global de comunicare eficient si sigur pentru cresterea afacerilor furnizorilor de servicii si companiilor de toate dimensiunile. in prezent, Axigen este reprezentat la nivel international de peste 140 de parteneri din 80 de tari si asigura traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

Commtouch Software Ltd. este furnizorul preferat de tehnologii de securitate web si mesagerie, bazate pe conceptul unui centru de date unic, pentru numeroase companii si furnizori de sevicii (Service Providers). Expertiza Commtouch in dezvoltarea unor servicii de securitate eficiente si foarte scalabile a condus la utilizarea tehnologiei sale pe scara tot mai larga pentru protejarea a mii de companii si sute de milioane de utilizatori din peste 100 de tari, in fata amenintarilor informatice de ultima ora.

Centrele globale de detectie in timp real ale Commtouch analizeaza automat miliarde de operatiuni pentru a identifica rapid cele mai noi forme de spam si malware lansate pe Internet. Suita de solutii de securitate oferita de Commtouch include aplicatii anti-spam, pentru detectia virusilor, dar si servicii de reputatie online si de detectie a activitatilor care utilizeaza computer-zombie. Commtouch a fost fondata in 1991, are sediul in Netanya, Israel si o filiala in Sunnyvale, Statele Unite. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
Asesoft
Crescendo
Speed-Link
Konica Minolta
Dell
Rack-Soft
Romtelecom
CartePremium
Orange
Vodafone
Check Point IPS
Mac Pro
Asus
Falcon Electronics
EBS
Ewir
Cobra
Vostro
ElectroFun.ro
Beltronics
Microsoft
Softtrade
MarketOnline
Nvidia GeForce
Motorola
Nvidia
WiMax
SimpliQ
Check Point
Handycam
N-Gage
Mio Technology
Razer
Cosmote
Whistler
Nokia
SimpliQ
SMART press
BenQ
AMD
Xeno
ClickNet
Ortec
Nvidia
My Vodafone
Windows
Nvidia nForce
MCTI
Roccat
Quad SLI
PCfun.ro
Microsoft
Fitel
Dell
SonicWall
S&T
RomCard
R&M
FunGift.ro
LLP Bucharest
Moov
Gecad Net
IDC
HSUPA
Star Real10