Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Xerox 7600 - noul echipament lansat de Xerox

Xerox

Xerox a lansat scannerul Xerox 7600, un echipament destinat birourilor mici si utilizatorilor pasionati de fotografie. Xerox 7600 este un scanner care poate fi folosit cu succes la eliminarea hartiilor tiparite din birou sau la crearea de proiecte color pentru imprimare sau utilizare online. Datorita puterii de captare a celor mai fine detalii se pozitioneaza ca fiind un echipament ideal pentru pasionatii de fotografie, cu o rezolutie de 1200 dpi si o profunzime de culoare de 48 de biti.

"Utilizatorii vor descoperi un scanner ultra portabil, usor de folosit si competitiv din punct de vedere al pretului", a declarat Dragos Petrea, Office Solutions Marketing Manager Xerox Romania si Republica Moldova. "Fiind proiectat cu un capac special, Xerox 7600 scaneaza nu numai documente si fotografii, dar si reviste si carti, iar prin intermediul aplicatiei software incluse, pot fi editate si retusate cele mai mici detalii", a completat acesta.

Xerox 7600 este echipat cu tehnologia Visioneer OneTouch, care permite conectarea scanerului la aplicatii software de administrare a documentelor, precum Microsoft SharePoint, DocuWare si Xerox DocuShare. Astfel se creeaza un flux de lucru usor de folosit, incepand de la hartie si pana la destinatia selectata.
Prin intermediul celor cinci butoane - de copiere, scanare, OCR (Recunoastere optica a caracterelor), e-mail si customizare - Xerox 7600 poate fi configurat atat pentru utilizatorii avansati, cat si pentru incepatori, in functie de nevoile de scanare si preferinte.

Xerox distribuie acest echipament impreuna cu aplicatiile software ArcSoft PhotoImpression, pentru redimensionarea si retusarea fotografiilor, cat si Nuance PaperPort, pentru organizarea fotografiilor in directoare favorite. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
MCTI
Mac Pro
Ortec
Cobra
FunGift.ro
Nvidia
Check Point IPS
BenQ
Orange
IDC
Check Point
SimpliQ
Dell
Romtelecom
Nvidia
Speed-Link
ElectroFun.ro
R&M
Razer
Motorola
Beltronics
Rack-Soft
Star Real10
Microsoft
MarketOnline
Vodafone
Whistler
Softtrade
Sony
Nvidia GeForce
Nokia
RomCard
Cosmote
AMD
CartePremium
SMART press
SonicWall
EBS
Quad SLI
Vostro
Asus
Moov
Xeno
Crescendo
Microsoft
Nvidia nForce
Mio Technology
ClickNet
My Vodafone
Konica Minolta
WiMax
Falcon Electronics
LLP Bucharest
Asesoft
HSUPA
Gecad Net
Ewir
PCfun.ro
Windows
Fitel
Roccat
Dell
SimpliQ
N-Gage
S&T
Handycam