Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Xerox 7600 - noul echipament lansat de Xerox

Xerox

Xerox a lansat scannerul Xerox 7600, un echipament destinat birourilor mici si utilizatorilor pasionati de fotografie. Xerox 7600 este un scanner care poate fi folosit cu succes la eliminarea hartiilor tiparite din birou sau la crearea de proiecte color pentru imprimare sau utilizare online. Datorita puterii de captare a celor mai fine detalii se pozitioneaza ca fiind un echipament ideal pentru pasionatii de fotografie, cu o rezolutie de 1200 dpi si o profunzime de culoare de 48 de biti.

"Utilizatorii vor descoperi un scanner ultra portabil, usor de folosit si competitiv din punct de vedere al pretului", a declarat Dragos Petrea, Office Solutions Marketing Manager Xerox Romania si Republica Moldova. "Fiind proiectat cu un capac special, Xerox 7600 scaneaza nu numai documente si fotografii, dar si reviste si carti, iar prin intermediul aplicatiei software incluse, pot fi editate si retusate cele mai mici detalii", a completat acesta.

Xerox 7600 este echipat cu tehnologia Visioneer OneTouch, care permite conectarea scanerului la aplicatii software de administrare a documentelor, precum Microsoft SharePoint, DocuWare si Xerox DocuShare. Astfel se creeaza un flux de lucru usor de folosit, incepand de la hartie si pana la destinatia selectata.
Prin intermediul celor cinci butoane - de copiere, scanare, OCR (Recunoastere optica a caracterelor), e-mail si customizare - Xerox 7600 poate fi configurat atat pentru utilizatorii avansati, cat si pentru incepatori, in functie de nevoile de scanare si preferinte.

Xerox distribuie acest echipament impreuna cu aplicatiile software ArcSoft PhotoImpression, pentru redimensionarea si retusarea fotografiilor, cat si Nuance PaperPort, pentru organizarea fotografiilor in directoare favorite. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
S&T
Nvidia GeForce
Windows
Microsoft
Cobra
Star Real10
Mac Pro
Rack-Soft
ClickNet
MarketOnline
CartePremium
Xeno
Mio Technology
SonicWall
Check Point IPS
SimpliQ
Microsoft
Asesoft
Fitel
Gecad Net
Asus
Nvidia
Handycam
AMD
Falcon Electronics
SimpliQ
Speed-Link
Nvidia nForce
SMART press
Nvidia
RomCard
Ewir
Cosmote
Dell
Whistler
Dell
Romtelecom
IDC
Quad SLI
Razer
Moov
WiMax
Ortec
R&M
BenQ
MCTI
ElectroFun.ro
Vostro
Roccat
FunGift.ro
Nokia
N-Gage
EBS
Vodafone
Motorola
Softtrade
Check Point
Crescendo
My Vodafone
PCfun.ro
LLP Bucharest
HSUPA
Orange
Konica Minolta
Beltronics