transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

ISC Business Technology AG a inregistrat cresteri in 2008

ISC-Business-Technology-AG

Compania ISC Business Technology AG incheie prima jumatate a anului 2008 cu o crestere considerabila a rezultatelor. In primele 6 luni, grupul a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de 2.959.000 euro. Aceasta crestere corespunde unui plus de circa 30% comparativ cu prima jumatate a anului 2007. Profitul companiei se afla la  256.000 euro cu o crestere de 322% fata de aceeasi perioada a anului 2007.

De asemenea, ISC Business Technology AG (ISC BT AG) a preluat 26% din compania elvetiana de consultanta Conbix AG. Prin participarea sa, ISC BT AG isi largeste spectrul consultantei in domeniul Business Intelligence (BI) si Governance Risk and Compliance (GRC). Astfel, datorita know-how-ului indelungat al Conbix AG portofoliul serviciilor poate fi extins in jurul domeniilor sistemelor informatice ale companiilor, Management Cockpit, Balanced Scorecards si Portale.

Grupul ISC a crescut considerabil in ultimele luni, imbunatatindu-si pozitia pe piata. In acest mod au fost castigati clienti noi in domeniul outsourcing, care reconfirma obiectivul unei dezvoltari de lunga durata. Printre acestia se pot enumera BGW, Ziehm Imaging si Suddeutsche Verlag.

La firma subsidiara ISC BT S.R.L din Romania, cu sediul in Sibiu, vor putea fi incheiate cu succes primele proiecte, iar contractele viitoare vor fi luate in considerare in al patrulea trimestru odata cu incheierea anului. Prin aceasta si prin actiuni corespunzatoare de marketing va fi dezvoltata in continuare pozitia companiei ISC Business Technology pe piata romaneasca.

ISC Business Technology AG este o companie mijlocie in domeniul consultantei IT cu sediul in Elvetia, insa cu o crestere  rapida si cu un spectru larg al serviciilor. Produselor sale ii corespund servicii de consultanta in hard- si software, platforme IT proprii, platforme de internet si dezvoltare de solutii software. Baza o reprezinta solutiile software de tip ERP, liderul SAP din Walldorf. ISC are un portofoliu mare de clienti, atat concerne cat si firme mici si mijlocii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Motorola
Dell
WiMax
Windows
Star Real10
Asesoft
Sony
Rack-Soft
Nokia
S&T
Nvidia GeForce
Nvidia nForce
R&M
HSUPA
Falcon Electronics
RomCard
Roccat
Orange
IDC
Whistler
MCTI
Microsoft
Ortec
Nvidia
SimpliQ
LLP Bucharest
Quad SLI
Moov
Nvidia
AMD
Asus
Cobra
MarketOnline
Microsoft
Xeno
FunGift.ro
Handycam
Fitel
Speed-Link
EBS
PCfun.ro
SMART press
Gecad Net
Check Point IPS
N-Gage
Cosmote
Crescendo
SonicWall
ElectroFun.ro
Razer
Konica Minolta
Beltronics
Dell
ClickNet
SimpliQ
BenQ
Mio Technology
Vodafone
Mac Pro
My Vodafone
Softtrade
Vostro
CartePremium
Check Point
Romtelecom
Ewir