transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Liderii industriei procesarii vizuale - sponsorii evenimentului Nvision 08

Nvidia, -Microsoft

Nvidia a anuntat sponsorii principali ai Nvision 08, primul eveniment dedicat procesarii vizuale pentru profesionisti si entuziasti. Sponsorii principali ai acestei conferinte sunt Christie Digital Systems, EVGA, HP, Microsoft si PNY Technologies. Nvision 08 va avea loc intre 25 - 27 august 2008, in San Jose California, in inima Silicon Valley, iar scopul sau principal este sa fie un punct de intalnire, pentru a impartasi, a invata si a crea pentru aceasta importanta industrie, ce redefineste toate aspectele procesarii.

"Procesarea vizuala este in mintea foarte multor clienti HP", spune Jim Zafarana, vice presedinte departamentul marketing, Workstations Global Business Unit, HP. "Clientii nostri sunt pionieri in dezvoltarea jocurilor video, crearea de continut online, de animatii, productii pentru televiziuni, filme si multe altele. HP este incantat sa fie alaturi de Nvidia pentru a le oferi celor prezenti  tot ce este  mai bun in procesarea vizuala".

"Produsele Nvidia continua sa imbunatateasca per ansamblu experienta vizuala Windows Vista si permit aplicatiilor sa profite de capabilitatile vizuale pe care Windows Vista le ofera profesionistilor si entuziastilor", a declarat Mike Ybarra, senior director, product management, Microsoft Corporation. "Ne bucura implicarea in acest eveniment si asteptam cu nerabdare sa lucram in continuare cu Nvidia pentru a livra experiente vizuale/grafice intense pe Windows". 

Christie Digital Systems USA, subsidiara a Ushio Inc., Japonia, (JP:6925), este lider in solutii vizuale destinate organizatiilor de talie mondiala si ofera diverse aplicatii pentru afaceri, divertisment si industrie. Inovator in proiectarea filmelor inca din 1929 si pionier in proiectiile digitale din 1979, Christie si-a castigat celebritatea ca furnizor de servicii complete si producator mondial de solutii si tehnologii de display-uri. Odata cu achizitia corporatiei Vista Controls Systems, Christie ofera cele mai complete si avansate solutii pentru cinematografe, evenimente live, sali de control, prezentari business, dispozitive pentru training, 3D si Realitate Virtuala, simulari si educatie dar si pentru medii industriale si guvernamentale.

EVGA este partenerul autorizat nr.1 al Nvidia in canalele de vanzari din America de Nord. Bazandu-se pe filozofia inovatiei inteligente, cunoasterea pietei si operatiuni in timp real, EVGA continua sa identifice nevoile pietei si sa furnizeze solutiile potrivite. Oferind diferentierea prin produs, suport tehnnic 24/7, un program de upgrade continuu de 90 de zile numit "Step-Up" si alte programe focalizate pe client, EVGA este un lider incontestabil in toate categoriile: e-tail, retail, distributie si integratori de sistem. Avand sediul central in Brea, California, acoperirea globala a companiei EVGA include EVGA GmbH in Munich, EVGA LATAM in Miami si EVGA Hong Kong.

HP se concentreaza pe simplificarea experientelor tehnologice traite de toti clientii sai, de la cei individuali pana la cei din marile corporatii. Avand in portofoliul sau numeroase game si tehnologii dedicate imprimarii, calculatoare personale, software, service si infrastuctura IT, HP se numara printre companiile IT cele mai mari din lume, cu o cifra totala de afaceri de 110,4 miliarde USD pe cele patru trimestre fiscale, terminate pe 30 aprilie 2008.

Microsoft - fondata in 1975, compania Microsoft este lider mondial in software, servicii si solutii ce ajuta utilizatorii si afacerile sa-si atinga potentialul maxim.  

Fondata in 1985, PNY Technologies Inc. este producator si furnizor de module de memorii, dispozitive de memorii flash avand capacitate de stocare ridicata, stick-uri USB, placi grafice consumer GeForce, placi grafice profesionale Quadro pentru statii de lucru si placi de baza cu chipset nForce. Solutiile companiei dedicate fotografiei, mobilitatii, jocurilor 3D  si mediului business sunt cunoscute si disponibile prin intermediul marilor retele de retail, e-tail si alte canale. Cu sediul central in Parsippany, N.J., PNY are fabrici in America de Nord (Santa Clara si Orange County, Calif., Miami, Fla. si Parsippany, N.J.), Europa (Benelux, Franta, Germania, Italia, Norvegia, Spania, Anglia), Asia (Taiwan si China) si America Latina.

Printre ceilalti sponsori ai evenimentului Nvision 08 amintim: Adobe, Antec, ASUS, Autodesk, Cooley Godward Kronish LLP, CyberPower, Dassault Systèmes, Digital Storm, ECS, GIGABYTE, iGames, Jetway, Maingear, Mitsubishi Digital Electronics America, Morgan Stanley, MSI, Namics Technologies, Newegg.com, OCZ Technology Group, Palit Multimedia, Patriot Memory, Phoenix Precision Technology, Qimonda, RR Donnelley, Softimage, STATS ChipPac, Superworld Electronics, TAGAN, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Ltd., Thermaltake, TigerDirect.com/CompUSA, ViewSonic, ZOTAC.

Nvision 08 are loc intre 25 - 27 August la San Jose, California si este un mega-eveniment de trei zile ce se adreseaza profesionistilor si entuziastilor pasionati de procesoarea vizuala. Mii de ingineri, proiectanti, dezvoltatori, cercetatori, artisti, entuziasti, gameri, producatori de film, oameni de afaceri, consumatori din intreaga lume sunt asteptati la acest eveniment.

Nvidia este liderul mondial in tehnologia de procesare vizuala si compania care a inventat unitatea de procesare grafica (GPU), un procesor foarte performant care genereaza o grafica uimitoare pentru statiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri si dispozitivele mobile. Nvidia deserveste atat industria de divertisment si segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cat si segmentul profesional, de design si vizualizare prin produsele sale Quadro™ si domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. Nvidia are sediul in Santa Clara, California si are birouri in Asia, Europa si America. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Windows
WiMax
Check Point
Asus
RomCard
Nvidia
Dell
Rack-Soft
Microsoft
Nvidia nForce
Sony
Moov
S&T
CartePremium
HSUPA
Ewir
LLP Bucharest
Mac Pro
SonicWall
Konica Minolta
Romtelecom
Microsoft
Falcon Electronics
Asesoft
Vodafone
Dell
ElectroFun.ro
SimpliQ
EBS
Orange
Nokia
Roccat
PCfun.ro
Cosmote
Motorola
Handycam
R&M
Nvidia
Gecad Net
Check Point IPS
Whistler
SimpliQ
Fitel
Mio Technology
Speed-Link
Beltronics
Quad SLI
BenQ
My Vodafone
Cobra
AMD
Softtrade
Crescendo
FunGift.ro
N-Gage
SMART press
Xeno
Vostro
MarketOnline
Razer
Ortec
IDC
ClickNet
Star Real10
Nvidia GeForce
MCTI