transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

199,6 milioane $ - veniturile Check Point in trimestrul doi al 2008

Check-Point

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial in securitate internet, a anuntat rezultatele financiare pentru trimestrul doi al anului fiscal 2008, incheiat la 30 iunie.

"Succesul Check Point din acest trimestru este rezultatul direct al implementarii strategiei noastre de securitate completa", a declarat Gil Shwed, presedinte si CEO Check Point Software. "Am continuat sa ne dezvoltam businessul, fapt care s-a reflectat in cresterea anuala cu 10 pana la 99% a veniturilor, a castigurilor per actiune si a veniturilor intarziate", a mai spus Shwed.
 
Venituri totale au fost 199,6 milioane de $, cu o crestere de 13% in comparatie cu trimestrul doi al anului fiscal 2007. Veniturile din produse si licente au fost de 85 milioane de $, cu o  crestere de 16% in comparatie cu trimestrul doi al anului fiscal 2007.

Venitul net - GAAP: 79,2 milioane $, cu o crestere de 14% in comparatie cu acelasi trimestru al anului fiscal 2007. Venitul net din trimestrul doi al anului fiscal 2008 include costuri legate de achizitie in valoare de 8,9 milioane $ si costuri de compensare pe baza de actiuni de 8,4 milioane $. Venitul net  - Non-GAAP1: 92,7 milioane $, cu o crestere de 8% fata de trimestrul doi al anului fiscal 2007. Venitul net Non-GAAP exclude costurile legate de compensarea pe baza de actiuni si costurile legate de achizitie.

Fluxul de cash din operatiuni a fost de 82,6 milioane $ si au fost 1,34 miliarde $ cash si investitii la 30 iunie 2008. Programul de rascumparare al actiunilor: in cel de-al doilea trimestru al anului 2008, Check Point a rascumparat 2,1 milioane de actiuni, la un cost total de aproximativ 50 milioane $.

Din aprilie 2008, Check Point a extins si a continuat sa imbunatateasca performanta liniei unificate de gateway-uri de securitate. A introdus dispozitivele Power-1, o noua linie de gateway-uri de securitate de inalta performanta care ofera o excelenta performanta de pana la 14 Gbps si un pret record de mai putin de 4 $ per Mbps.

Check Point a adaugat cinci noi dispozitive UTM-1 Total Security, extinzand gama de solutii cu un model la un pret mai mic de 500 $ si performanta de pana la 4.5 Gbps, oferind astfel clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata atunci cand doresc sa achizitioneze dispozitive pentru securitatea retelei. Noile dispozitive sunt in concordanta cu programul companiei Open Choice, care permite clientilor sa aleaga dintr-o gama variata de platforme gateway de securitate, incluzand dispozitivele proprii Check Point Power-1 si UTM-1, soft pe servere open si soft Check Point integrat in dispozitivele partenerilor.

Check Point a continuat sa raspunda cererilor de securitate in crestere ale clientilor care utilizeaza Mac OS X si iPhone de la Apple prin lansarea Check Point Full Disk Encryption (FDE) pentru Mac si suport VPN-1 pentru iPhone. FDE pentru Mac de la Check Point este singura solutie enterprise de pe piata pentru criptarea completa a discului cu autentificare.

In trimestrul doi, Check Point a primit premii de la organizatii third-party din industrie: "Best Enterprise Firewall" de la SC Magazine pentru Check Point VPN-1 Power, "Endpoint Security Product of the Year" de la Techworld pentru Check Point Endpoint Security, "VB100 Award" de la Virus Bulletin pentru ZoneAlarm Internet Security si "Ten Best Web Support Sites" pentru 2008 de la Association of Support Professionals.

"Sunt multumit de rezultate obtinute in acest trimestru deoarece ne-am depasit planurile pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv. Tot in aceasta perioada ne-am extins si am pus in practica strategia de a furniza o solutie de securitate integrata completa, care include o linie unificata de gateway-uri de securitate, un singur agent pentru secuitatea punctului de lucru si o singura consola pentru managementul securitatii", a completat Shwed.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial in solutii de securitate internet. Este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Check Point se axeaza doar pe securitate. PURE (protectie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de solutii de securitate a retelei, a datelor si a managementului securitatii.

Prin platforma sa NGX, compania ofera o arhitectura unitara de securitate pentru o gama ampla de perimetre, solutii interne si web care protejeaza comunicatiile si resursele, aplicatiile, angajatii, birourile externe si retelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicatii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din solutii de securitate premiate care protejeaza milioane de computere in fata hackerilor, spyware-ului si furtului de date.

O dovada a extinderii capabilitatii solutiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platforma dezvoltata de compania Check Point. Este o alianta, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai putin de 350 de companii lider in domeniu. Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri in 88 de tari, iar clienti nostri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, impreuna cu mii de afaceri si organizatii de toate dimensiunile. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Whistler
Check Point
Gecad Net
Sony
Crescendo
Beltronics
Rack-Soft
MCTI
Xeno
Microsoft
SimpliQ
BenQ
ElectroFun.ro
LLP Bucharest
Nokia
Microsoft
Asus
Romtelecom
SMART press
Vodafone
Cosmote
Asesoft
R&M
Orange
My Vodafone
Quad SLI
Moov
Motorola
Dell
CartePremium
FunGift.ro
Handycam
Falcon Electronics
Cobra
Roccat
Ortec
Nvidia
AMD
Nvidia
Vostro
Ewir
Dell
SonicWall
Nvidia GeForce
PCfun.ro
Windows
Mio Technology
WiMax
Star Real10
N-Gage
Speed-Link
Check Point IPS
MarketOnline
Razer
EBS
Konica Minolta
Nvidia nForce
RomCard
HSUPA
ClickNet
Mac Pro
Softtrade
SimpliQ
IDC
Fitel
S&T