transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Gigabyte a lansat GA - MA78GPM - DS2H

Gigabyte

Gigabyte United Inc., unul din principalii producatori de placi de baza si placi video, a anuntat extinderea gamei de produse bazate pe chipset-ul AMD 780G, cu cel mai nou model GA-MA78GPM-DS2H, care ofera o imbunatatire a performantei placii grafice integrate, pentru platforme AMD AM2+ cu suport pentru DirectX 10.

Modelul GA-MA78GPM-DS2H este echipat cu 128MB memorie SidePort DDR3 integrata, pentru a creste cu peste 10% performanta grafica.

Pasind pe urmele apreciatului model GA-MA78GM-S2H, modelul Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H este bazat de asemenea pe chipset-ul AMD 780G, care ofera suport pentru procesoarele AMD AM2 Athlon, cat si pentru noile platforme AMD AM2+ cu latenta ultra scazuta, latime de banda mare (5200MT/s) si tehnologie Hyper Transport 3.0. Utilizand un design 4+1 al fazelor de curent, modelul GA-MA78GPM-DS2H ofera suport pentru procesoarele AMD cu Thermal Design Power (TDP) 125W.

La baza modelului Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H se afla nucleul grafic ATI Radeon HD 3200 cu suport pentru grafica DirectX 10, Shader Model 4.0 si OpenGL2.0, oferind un nivel inalt al redarii detaliilor si realismului, imbunatatind astfel experienta vizuala. Gigabyte ofera o crestere si mai mare a performantei grafice realizate de ATI Radeon 3200 incluzand 128MB memorie SidePort DDR3 integrata, ce poate rula la 1066MHz sau 1333MHz (OC). Utilizand memorie SidePort in locul memoriei partajate, performanta placii grafice integrate este sporita cu 10%, obtinand un rezultat de 2300+ puncte in 3Dmark06.

Modelul Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H are moduli de conectare D-sub si DVI si suport HDMI oferit. Modelul GA-MA8GPM-DS2H ofera suport tehnologiei ATI AVIVO pentru redare video perfecta, facand posibila redarea video a continutului HD pana la 1080p, beneficiind de suport total al continutului HD HDCP pentru Blu-Ray.

Modelul Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H beneficiaza de o interfata grafica PCI-E 2.0 x16 aditionala, suportand tehnologia ATI Hybrid Graphics, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a combina puterea nucleului grafic ATI Radeon HD 3200 integrat cu o alta placa grafica separata, pentru a spori productivitatea, eficienta energetica si performanta grafica pe parcursul jocurilor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Moov
Windows
Ortec
ElectroFun.ro
Microsoft
Handycam
S&T
Konica Minolta
Dell
Microsoft
ClickNet
Asesoft
Falcon Electronics
BenQ
Nvidia
Whistler
Sony
Romtelecom
IDC
Roccat
WiMax
Gecad Net
N-Gage
Asus
HSUPA
Check Point
Star Real10
Crescendo
Nokia
Vodafone
EBS
FunGift.ro
AMD
SimpliQ
Nvidia
Fitel
CartePremium
SimpliQ
R&M
My Vodafone
SonicWall
Ewir
MarketOnline
Cosmote
Orange
Motorola
Softtrade
Rack-Soft
MCTI
Cobra
Nvidia GeForce
Speed-Link
Razer
Xeno
Check Point IPS
LLP Bucharest
Vostro
Dell
Quad SLI
Nvidia nForce
Beltronics
Mac Pro
PCfun.ro
Mio Technology
SMART press
RomCard