Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Aline Distribution Grup a incheiat un parteneriat cu AEG Power Supply Systems GmbH

Aline Distribution Group a devenit unic importator si distribuitor AEG Power Supply Systems GmbH in Romania si Moldova. AEG a ales Aline Distribution Grup pentru a comercializa gama de UPS - uri Protect A, Protect B si Protect C, cu scopul de a deservi cat mai bine piata IT pe acest sector de produse.

Aline Distribution Grup a adaugat astfel un nou brand puternic pe lista partenerilor sai, AEG Power Supply Systems GmbH fiind un renumit producator de sisteme alternative de alimentare cu energie electrica. Utilizand aceste surse neintreruptibile, evenimentele neplacute precum pierderile neasteptate de date sau defectarile echipamentelor pot fi evitate.

Activitatea companiei este concentrata catre proiectarea si producerea unor sisteme de alimentare cat mai fiabile. AEG Power Supply Systems GmbH furnizeaza solutii orientate catre client pentru protectia impotriva fluctuatiilor si caderilor de tensiune.

Prin prezenta constanta pe piata cu produse inovative, compania tinde sa devina unul din producatorii de top de sisteme UPS. AEG Power Supply Systems GmbH ofera o gama completa a sistemelor de alimentare cu energie electrica pe plan mondial.

"Ne face placere sa ne anuntam colaboratorii ca incepand cu luna mai a anului 2008 am incheiat un nou parteneriat, cu AEG Power Supply Systems GmbH. Avem in portofoliu brand-uri renumite si am considerat ca un parteneriat cu AEG va fi de natura sa completeze gama de produse pe care le oferim, cu echipamente destinate securitatii electrice a echipamentelor", a declarat Ana-Maria Igna, National Sales Manager, Aline Distribution.

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori pe piata IT din Romania, incheind parteneriate strategice cu producatori importanti. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nokia
Dell
RomCard
S&T
N-Gage
Asus
Speed-Link
Sony
Nvidia
SonicWall
Check Point IPS
Motorola
Crescendo
Asesoft
Roccat
My Vodafone
Razer
Falcon Electronics
Windows
MCTI
Gecad Net
Handycam
Quad SLI
Dell
SimpliQ
PCfun.ro
Vodafone
Rack-Soft
WiMax
Xeno
FunGift.ro
Microsoft
SMART press
AMD
Beltronics
Nvidia
LLP Bucharest
Moov
Cosmote
Check Point
Cobra
Nvidia nForce
Microsoft
Vostro
Ortec
CartePremium
Whistler
BenQ
IDC
HSUPA
MarketOnline
Romtelecom
ElectroFun.ro
SimpliQ
R&M
Ewir
Orange
Mio Technology
Konica Minolta
Softtrade
Mac Pro
Fitel
Star Real10
ClickNet
EBS
Nvidia GeForce