Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Aline Distribution Grup a incheiat un parteneriat cu AEG Power Supply Systems GmbH

Aline Distribution Group a devenit unic importator si distribuitor AEG Power Supply Systems GmbH in Romania si Moldova. AEG a ales Aline Distribution Grup pentru a comercializa gama de UPS - uri Protect A, Protect B si Protect C, cu scopul de a deservi cat mai bine piata IT pe acest sector de produse.

Aline Distribution Grup a adaugat astfel un nou brand puternic pe lista partenerilor sai, AEG Power Supply Systems GmbH fiind un renumit producator de sisteme alternative de alimentare cu energie electrica. Utilizand aceste surse neintreruptibile, evenimentele neplacute precum pierderile neasteptate de date sau defectarile echipamentelor pot fi evitate.

Activitatea companiei este concentrata catre proiectarea si producerea unor sisteme de alimentare cat mai fiabile. AEG Power Supply Systems GmbH furnizeaza solutii orientate catre client pentru protectia impotriva fluctuatiilor si caderilor de tensiune.

Prin prezenta constanta pe piata cu produse inovative, compania tinde sa devina unul din producatorii de top de sisteme UPS. AEG Power Supply Systems GmbH ofera o gama completa a sistemelor de alimentare cu energie electrica pe plan mondial.

"Ne face placere sa ne anuntam colaboratorii ca incepand cu luna mai a anului 2008 am incheiat un nou parteneriat, cu AEG Power Supply Systems GmbH. Avem in portofoliu brand-uri renumite si am considerat ca un parteneriat cu AEG va fi de natura sa completeze gama de produse pe care le oferim, cu echipamente destinate securitatii electrice a echipamentelor", a declarat Ana-Maria Igna, National Sales Manager, Aline Distribution.

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori pe piata IT din Romania, incheind parteneriate strategice cu producatori importanti. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nvidia GeForce
Nvidia
Rack-Soft
Gecad Net
Ortec
Microsoft
Xeno
Sony
Nvidia
Star Real10
MarketOnline
Nvidia nForce
N-Gage
Asus
Check Point IPS
Handycam
Crescendo
Motorola
Konica Minolta
R&M
EBS
Mio Technology
Nokia
ClickNet
Microsoft
SimpliQ
SimpliQ
Roccat
Orange
Falcon Electronics
Speed-Link
Check Point
Vodafone
BenQ
Romtelecom
Dell
Cosmote
FunGift.ro
Razer
Asesoft
Quad SLI
Whistler
Cobra
LLP Bucharest
AMD
HSUPA
MCTI
SonicWall
S&T
IDC
CartePremium
Ewir
WiMax
Windows
SMART press
ElectroFun.ro
My Vodafone
Moov
Vostro
Beltronics
Dell
Softtrade
RomCard
Mac Pro
Fitel
PCfun.ro