transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Huse de telefon, pentru smartphone-uri bine protejate

Foarte multi utilizatori de smartphone de ultima generatie isi adora dispozitivele atat de mult incat au tendinta de a cauta sa le pastreze asa cum sunt, fara alte accesorii, pentru a le admira mai mult. Din pacate, o astfel de "strategie" nu este deloc in interesul lor, caci lipsa accesoriilor de protectie se va concretiza cel mai probabil in "leziuni" ale gadgeturilor.

Orice obiect folosit intens are "sanse" mari de a suferi lovituri prin scapare, cadere etc. Smartphone-ul de ultima generatie nu face exceptie. Tinand cont ca utilizatorul modern foloseste smartphone-ul intens, pe toata durata zilei, probabilitatea de a determina zgarieri si chiar spargeri de ecran este foarte ridicata. Sa nu uitam ca folosim smartphone-ul atat ca telefon mobil, cat si ca dispozitiv de acces internet si pana si in calitate de camera foto - video, alarma, lanterna si nu numai.

Astfel, folosind huse iPhone 8 sau alt model, in functie de smartphone, dispozitivele vor fi mai bine protejate. Nu numai ca scade sansa de probleme majore care sa necesite interventie in service, dar telefonul astfel protejat se pastreaza mai bine si ramane "ca nou" din punct de vedere estetic. Daca la un moment dat vrei sa faci upgrade si iti propui sa vinzi actualul smartphone, vei obtine un pret mai bun pentru el daca nu este zgariat si lovit pe margini, daca arata cat mai apropiat de starea initiala.

Online poti sa gasesti rapid huse adecvate pentru orice model de telefon mobil. Este de preferat sa cumperi dintr-un magazin online specializat, caci vei avea parte de varietate si in acelasi timp de calitate.

Atentie, evita sa cumperi accesorii universale si prefera-le pe cele special fabricate pentru un anumit model de smartphone. Astfel, daca ai un telefon mobil Huawei P9 Lite cauta pe internet huse huawei p9 lite si nu huse pentru orice telefon de aproximativ aceleasi dimensiuni. Este important ca husa sa se potriveasca la fix, pentru ca dispozitivul sa fie asadar protejat la maximum. Ne putem gandi la o haina croita la comanda pentru o persoana - este varianta ideala! In cazul telefoanelor si tabletelor, potrivirea poate fi perfecta. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
HSUPA
Sony
Beltronics
Moov
Konica Minolta
Asus
Softtrade
Microsoft
EBS
Nokia
Dell
CartePremium
SMART press
BenQ
Ortec
Motorola
Orange
FunGift.ro
Nvidia
Handycam
Quad SLI
ClickNet
WiMax
Whistler
AMD
Check Point
PCfun.ro
R&M
My Vodafone
Windows
Nvidia
Falcon Electronics
Cobra
Rack-Soft
Asesoft
Cosmote
Check Point IPS
SonicWall
Dell
SimpliQ
Xeno
Vodafone
LLP Bucharest
IDC
Mac Pro
Razer
Mio Technology
Fitel
N-Gage
Gecad Net
Romtelecom
Speed-Link
MarketOnline
SimpliQ
MCTI
Vostro
Ewir
RomCard
Star Real10
Nvidia nForce
Crescendo
S&T
Nvidia GeForce
Roccat
ElectroFun.ro