transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Covoare de cauciuc, benzi transportoare, role metalice

Pe internet poti gasi informatii despre absolut orice, iar pentru mediul de business acest lucru este si mai important, pentru ca poate fi vorba despre realizarea anumitor procese de afaceri, identificarea de furnizori, parteneri, clienti. Iata un exemplu de astfel de nisa bine reprezentata pe internet de catre o companie specializata, RoLatex: domeniul covoarelor de cauciuc.

Pe covoare-cauciuc.ro se pot gasi informatii despre covoare cauciuc, benzi transportoare, role metalice, dar si transportator de tip banda. "Firma RoLatex produce si comercializeaza articole din cauciuc: covoare de cauciuc, benzi transportoare cu insertie de panză EP sau combinate si cu insertie metalica din plasa cord otel, cu racleti sau velcanta pentru transportul agregatelor la balastiere si concasoare, pentru cereale, carbune, covoare din cauciuc de uz general, rezistente la acizi, produse petroliere, electroizolante, diferite garnituri, avand la baza amestecuri din cauciuc natural si cauciuc sintetic".

Fiind vorba despre un producator, evident ca exista personal de specialitate care poate oferi oricarui client interesat informatii complete despre gama de produse, precum si sfaturi pentru alegeri corecte. Printre clientii companiei se numara branduri cunoscute, corporatii internationale si institutii de stat din tara noastra. Calitatea produselor este astfel certificata chiar si doar prin prisma portofoliului de clienti ce au o relatie comerciala pe termen lung cu cei de la RoLatex.

Caracteristicile tehnice ale covoarelor de cauciuc pot fi vizualizate online. Exista mai multe variante de covor din cauciuc: cu ambele suprafete lise, cu o suprafata antiderapanta sa ripsat, cu o insertie de panza, precum si covor general clasic. La partea de aplicatii, se mentioneaza pe website mai multe posibilitati: pardoseli, hale industriale cu suprafete alunecoase, sali de sport, locuri de joaca pentru copii, grajduri, padocuri pentru animale etc.

La nivel general, in categoria de covoare de cauciuc exista cele de uz geneal, cele antiderapante, cele electroizolante si cele rezistente la produse petroliere. Astfel, in functie de mediul de utilizare, in anumite industrii se pot utiliza anumite produse din gama de covoare de cauciuc.

"Incepand activitatea in productia si comercializarea produselor din cauciuc in anul 1995, firma noastra a acumulat experienta an de an, avand clienti din diferite sectoare de activitate: industria alimentara, industria energetica, constructii, industria extractiva, agricultura", se mai precizeaza pe website-ul oficial, acolo unde sunt mentionate si datele de contact pentru infomatii si comenzi. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Orange
Cobra
WiMax
Romtelecom
Dell
Microsoft
Cosmote
Gecad Net
Ewir
Moov
Rack-Soft
Falcon Electronics
SonicWall
Windows
Sony
Whistler
Check Point IPS
Speed-Link
IDC
CartePremium
Mac Pro
Nokia
EBS
SimpliQ
PCfun.ro
Check Point
Roccat
Motorola
Star Real10
My Vodafone
Handycam
FunGift.ro
MarketOnline
N-Gage
Asesoft
Vostro
Nvidia
LLP Bucharest
Fitel
Ortec
Razer
Crescendo
Nvidia nForce
Quad SLI
Mio Technology
Xeno
R&M
AMD
Nvidia GeForce
Dell
Microsoft
ClickNet
HSUPA
ElectroFun.ro
RomCard
Asus
SMART press
BenQ
Nvidia
Softtrade
S&T
Konica Minolta
Vodafone
MCTI
SimpliQ
Beltronics