transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Jocurile, unul dintre primele motive pentru alegerea smartphone-urilor performante

Utilizatorii de smartphone-uri au tendinta de a alege mereu cele mai performante gadgeturi disponibile pe piata, "fortand" practic dezvoltatorii de telefoane mobile sa duca inovatia peste noi granite. Fiecare smartphone de ultima generatie vine cu noi caracteristici speciale si de obicei procesor mai bun, memorie mai mare, spatiu de stocare mai amplu. Totul are legatura cu dorinta utilizatorilor de a avea o experienta cat mai placuta in aplicatiile folosite pe mobil.

Pe langa cele cateva aplicatii de socializare, banking, informare si alte posibile aplicatii de interes profesional, cel mai probabil partea de divertisment ocupa o mare arie in cazul celor mai multe telefoane mobile de tip smart. Dezvoltatorii de jocuri cauta de asemenea sa-i surprinda placut pe jucatori si aleg tehnologii tot mai avansate, astfel ca este implicit nevoie de smartphone-uri capabile sa sustina respectivele tehnologii.

In concluzie, jocurile ajung sa fie unul dintre primele motive pentru alegerea smartphone-urilor performante. Desigur, alte cerinte sunt legate de camera foto - video (mai bine spus, camerele foto-video, tot mai multe pe un singur dispozitiv...) si de design.

Jocurile necesita caracteristici cat mai performante, pentru a putea rula bine. La fel ca si in cazul experientelor desktop: ai nevoie de hardware performant pentru a face fata unui software performant. Operatori de internet vin si ei cu "intariri": ofera date mobile la nivel tot mai ridicat de calitate.

Pe piata locala de jocuri, exista si un segment aparte: jocurile de noroc online. Aici exista operatori cu licenta pe piata locala pentru jocuri de noroc la distanta, asa cum este operatorul ce detine platforma www.vladcazino.ro, cea mai noua in domeniu. Romanii joaca online atat de pe dispozitive fixe, cat si de pe dispozitive mobile. A utiliza varianta a doua aduce avantaje - poti intra pe jocurile preferate oricand, oriunde te-ai afla. Desigur, astfel de jocuri sunt dedicate doar celor cu varsta de cel putin 18 ani, caci sunt implicati bani reali. Te poti distra de pe smartphone, poti castiga (sau poti pierde!) bani la cazino online, pariuri sportive, poker, bingo etc.

Jocurile au asadar un efect pozitiv in industria IT&C, dincolo de banii generati in mod direct: preseaza dezvoltatorii de gadgeturi sa vina permanent pe piata cu noutati si cu smartphone-uri (si tablete) tot mai performante. Tehnologia de ultima generatie valabila ieri este cu siguranta standard astazi si invechita maine... In acest ritm, cel mai probabil ritmul lansarilor va inregistra o dinamica tot mai ridicata si in viitor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Softtrade
Cobra
Speed-Link
Sony
Nvidia GeForce
Dell
EBS
Ortec
Handycam
Microsoft
Vodafone
HSUPA
PCfun.ro
Ewir
Romtelecom
R&M
BenQ
SimpliQ
Microsoft
Rack-Soft
Dell
SMART press
Crescendo
Roccat
Razer
LLP Bucharest
WiMax
ElectroFun.ro
Asus
Orange
Moov
N-Gage
ClickNet
Fitel
Mac Pro
Motorola
Mio Technology
RomCard
MCTI
Asesoft
Windows
AMD
Whistler
SimpliQ
Cosmote
IDC
Quad SLI
S&T
Nokia
Vostro
Star Real10
Check Point
Nvidia nForce
Beltronics
Falcon Electronics
Nvidia
Xeno
My Vodafone
FunGift.ro
Nvidia
Gecad Net
Check Point IPS
SonicWall
MarketOnline
Konica Minolta
CartePremium