transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Protectia casei si a afacerii - camere de supraveghere

Ai o proprietate imobiliara detinuta sau inchiriata? Ai bunuri de orice fel in acel spatiu? Locuiesti sau exista alte persoane care se afla macar o parte din timp in spatiul respectiv? Daca raspunsul este "Da" la cel putin una dintre aceste trei intrebari, atunci cu siguranta ai nevoie sa te gandesti cu atentie la subiectul reprezentat de protectia casei sau / si a afacerii.

Modalitatile de protejare a spatiilor depind de mai multe elemente, de context in sine. In principiu, o chestiune ce poate fi considerata de baza este instalarea de camere supraveghere video. Monitorizarea video cu ajutorul camerelor de supraveghere este eficienta pe cel putin doua componente: pe de o parte este vorba despre preventie (infractiunile sunt evitate atat timp cat prezenta camerelor este vizibila sau chiar semnalata); pe de alta parte, atunci cand apar probleme de orice fel, "misterul" poate fi descifrat cu ajutorul imaginilor inregistrate. Se pot rezolva multe cazuri de infractiuni, extrem de simplu, gratie acestor imagini.

Camerele de supraveghere video se instaleaza usor in orice spatiu, indiferent daca este vorba despre spatii rezidentiale sau spatii de afaceri - magazine, depozite, cladiri de birouri, spatii de productie. Pentru un sistem integrat si pentru a identifica cele mai eficiente solutii in functie de context, ideal este sa fie solicitata consultanta din partea reprezentantilor unui magazin specializat. Acestia pot oferi sfaturi utile, iar cele mai bune solutii vor fi alese.

Cei de la hdsupraveghere.ro nu numai ca ofera o gama extrem de variata de produse, dar promit si consultanta gratuita. Specialistii magazinului sunt la dispozitia clientilor, telefonic, pentru orice problema legata de securitate - de la alegerea produselor, la modalitati de instalare si utilizare. De asemenea, se poate solicita consultanta si direct pe website, prin serviciul de chat.

"Sistemul ce defineste calitatea unei camere de supraveghere video cu rezolutie HD consta in captarea si inregistrarea imaginilor pe o distanta de 500 de metri si la o calitate superioara. Reprezinta alegerea ideala pentru o monitorizare video clara si detaliata. Rezolutia unei camere de supraveghere video este masurata in pixeli, fata de dispozitivele traditionale, care au ca unitate definitorie TVL, iar AHD este un concept tehnologic inovator, ce permite captarea semnalului video prin componente de tip analog, rezultatul fiind o rezolutie de 1280x720 sau de 1920x1080 pixeli HD", se mentioneaza pe website-ul mai sus citat. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Romtelecom
Vostro
Microsoft
Handycam
Rack-Soft
Quad SLI
Sony
Fitel
Asesoft
Cosmote
Microsoft
WiMax
Dell
Falcon Electronics
Asus
AMD
MarketOnline
Nokia
RomCard
ClickNet
My Vodafone
S&T
Softtrade
Mac Pro
Check Point
Star Real10
IDC
Moov
Vodafone
SimpliQ
Razer
PCfun.ro
Xeno
Ewir
ElectroFun.ro
Gecad Net
SimpliQ
LLP Bucharest
Motorola
EBS
Nvidia
FunGift.ro
N-Gage
Nvidia nForce
Dell
R&M
Nvidia
Cobra
Check Point IPS
SMART press
HSUPA
CartePremium
Speed-Link
Konica Minolta
Beltronics
Crescendo
Nvidia GeForce
Ortec
Windows
Orange
Mio Technology
MCTI
Roccat
BenQ
SonicWall
Whistler