transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Ai un magazin online, ai nevoie sa-l si promovezi

Ti-ai propus sa faci afaceri in mediul online? Potentialul este imens, ai la dispozitie o piata oricat de mare iti doresti - locala, nationala, chiar globala, in functie de tipul de business si de modul in care doresti sa-l orientezi. Nu va fi simplu, insa cu siguranta poate fi o aventura mai interesanta si mai profitabila decat in mediul offline, cu un magazin clasic.

Incepi prin a cauta o firma de dezvoltare magazin online si in paralel faci planul complet de business pentru shopul tau online. Te ocupi de logistica, de contracte furnizori, de echipa... Si totusi abia apoi incepe "jocul" cu adevarat.

Ai nevoie "ca de aer" de servicii integrate de marketing pentru brandul tau. Promovare de tip branding (brand awareness), atragerea de trafic targetat, promovare CPC si CPA - afiliere... si lista poate continua. Fiind o afacere online, cel mai mult ai nevoie de publicitate online, inclusiv in social media.

Ideal este sa colaborezi cu o agentie specializata, care sa faca lucrurile mult mai usoare. Si mai eficiente! Iti doresti vanzari, dar vanzari isi doreste si concurenta ta, care probabil deja actioneaza in mod profesionist. Nu ai decat o solutie: sa fii cel putin la fel de bun, sa fii activ online si sa ajungi la potentialii tai clienti cu un buget minim. Pe cont propriu, ai putea irosi resuse inutil, chiar fara a atinge targetul propus.

Iata ce spune despre campanii Social Media o agentie cu servicii integrate de marketing: "Prezenta in Social Media a devenit obligatorie pentru orice brand, iar modul de comunicare confirma profesionalismul companiei, al serviciilor, produselor si echipei. O agentie cu departament specializat, intotdeauna cu informatie actualizata despre ce se intampla sau se schimba in platformele de socializare reprezinta solutia cea mai corecta pentru un brand cu standarde inalte si cu o imagine buna in online". Este vorba despre LemonIce, iar detalii complete se pot gasi pe websiteul companiei.

De ce social in media in promovarea brandului tau online? Este un mod natural de a intra in universul oarecum intim al potentialului tau client, in acelasi timp fara a-l deranja, fara a depasi limite nedorite. In plus, poti sa fidelizezi un client sau vizitator online, prin servicii de retargetare. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
RomCard
AMD
Vodafone
Nvidia
Check Point
Gecad Net
Nokia
ClickNet
MCTI
Star Real10
Cobra
R&M
Nvidia
Microsoft
Razer
Xeno
Motorola
Romtelecom
Rack-Soft
Asus
Orange
MarketOnline
S&T
Dell
Mio Technology
Ewir
FunGift.ro
Sony
Softtrade
Windows
WiMax
CartePremium
Dell
N-Gage
PCfun.ro
Beltronics
Crescendo
Microsoft
SMART press
Falcon Electronics
Fitel
Nvidia GeForce
My Vodafone
Handycam
Nvidia nForce
Whistler
SimpliQ
Ortec
LLP Bucharest
BenQ
Moov
Check Point IPS
Speed-Link
HSUPA
Konica Minolta
EBS
Roccat
IDC
SonicWall
Cosmote
Vostro
Mac Pro
ElectroFun.ro
SimpliQ
Asesoft
Quad SLI