transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Pasiunea pentru gatit, alimentata de mediul online

Daca te-ai uitat la emisiuni de tip cooking show si esti tentat sa gatesti mai des si mai bine, mediul online iti este de mare ajutor. De fapt, vrei sau nu vrei, cel mai probabil vei interactiona pe internet cu fel de fel de retete, fel de fel de sfaturi inedite pentru bucatarie. Oricat de putina pricepere ai avea in bucatarie, poti invata cate ceva pe cont propriu daca iti doresti cu adevarat. Poti consulta retetele, dar cel mai bine este sa vizionezi filmari cu prepararea alimentelor. Pur si simplu trebuie sa copiezi ceea ce vezi. Apoi, cu timpul, vei putea improviza, vei putea sa iti dezvolti propriile tehnici.

Pasiunea pentru gatit este alimentata practic de mediul online, caci ai atat de multe resurse si tentatii la indemana. Pana si pe retelele sociale se posteaza retete si mai ales rezultate din bucatarie... Fiecare incearca sa se "laude" cu ceea ce a realizat. Gustul nu se poate transmite, insa imaginile sunt de obicei destul de expresive, dezvoltand pofta de mancare si mai ales pofta de preparare - o activitate ce se regaseste intre pasiunile tot mai multor romani.

Pentru si mai multa expertiza in bucatarie si pentru pasi mai rapizi si mai fermi este bine sa fie urmate niste cursuri culinare, chiar si la rang de hobby. O idee ar fi programele celor de la CulinaryOn, un brand intrat recent pe piata din Romania, dar care deja s-a dezvoltat foarte mult, oferind cursuri rapide gen scoala de bucatari. Cele mai multe programe sunt dedicate oamenilor ocupati, care vor sa gateasca insa din placere, care vor sa invete alaturi de specialisti in arta culinara, dar care vor si sa se distreze in timp ce isi dezvolta aceste abilitati.

Compania mai sus mentionata este activa si in sectorul de evenimente si petreceri corporate, oferind in acelasi timp resurse pentru programe de tip team building, in special in mediul corporate.

In paralel cu astfel de activitati offline se poate progresa pe cont propriu urmarind partea de online - la indemana oricui pe internet si chiar gratuit. In plus, in magazinele de tip supermarket exista astazi in Romania o multime de ingrediente, chiar si unele destul de exclusiviste. Astfel, sa gatesti rafinat nu mai este chiar un lux sau cel putin nu mai este deloc dificil din punct de vedere al posibilitatii de a gasi in comert ingredientele necesare. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Xeno
Whistler
Nvidia
Nokia
Ortec
CartePremium
HSUPA
Check Point
AMD
LLP Bucharest
Asesoft
Motorola
Dell
Orange
R&M
IDC
Rack-Soft
Fitel
Moov
SimpliQ
Nvidia nForce
Vostro
Softtrade
Nvidia GeForce
Razer
Nvidia
Beltronics
Speed-Link
Check Point IPS
Asus
Sony
EBS
Windows
Microsoft
ElectroFun.ro
Crescendo
MCTI
Cosmote
FunGift.ro
Vodafone
N-Gage
Falcon Electronics
RomCard
PCfun.ro
Romtelecom
Mac Pro
Handycam
WiMax
Ewir
BenQ
Gecad Net
S&T
Mio Technology
Quad SLI
SonicWall
SimpliQ
Dell
SMART press
Konica Minolta
MarketOnline
Star Real10
Cobra
Roccat
ClickNet
My Vodafone