transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul mobilitatii urbane este deja aici

In ultimii ani au aparut gadget-uri desprinse parca din filmele SF, care permit utilizatorilor sa se deplaseze rapid prin oras, dar in acelasi timp ofera si distractie, fiind noua moda urbana. Termenul de hoverboard devine spre exemplu tot mai popular, in special in Bucuresti si in alte mari orase, tendinta preluata de fapt din tarile mai dezvoltate.

Viitorul mobilitatii urbane este deja aici, cu fel de fel de inventii disponibile la preturi tot mai accesibile, inclusiv online. O buna sursa de achizitii de acest gen este magazinul online MonkeyBoard, care selecteaza cele mai inovative si interesante produse, mereu originale, comercializate in cele mai bune conditii (livrare rapida din stoc, oriunde in Romania, precum si garantie si service specializat).

Fiind un magazin online dedicat exclusiv acestor gadget-uri mobile, de transport, varietatea de modele este maxima. Cei care au nevoie de consultanta tehnica de specialitate pot contacta reprezentantii magazinului, care vor oferi sfaturi pentru achizitii corecte.

Ce gasim pe website? De la trotinete electrice de top pana la celebrele produse hoverboard, penny board si hoverkart. In plus, accesorii si piese de schimb.

"Trotineta electrica isi propune sa ofera senzatii cool, combinand inovatie, tehnologie, grija pentru siguranta si calitate. Trotineta electrica reprezinta una dintre cele mai la moda, eficiente si comode modalitati de deplasare, de a face sport in aer liber si de a trai cele mai cool momente de aventura in jungla de beton, pe cele doua roti", se precizeaza pe monkeyboard.ro.

Trotineta electrica este un gadget care se "asorteaza" pana si celor care merg spre locul de munca, spre birou, pe distante relativ mici in oras. Trotineta electrica este simplu de controlat si de manevrat. In plus, sa nu uitam faptul ca reprezinta un gadget ecologic. "Structura de baza a trotinetei electrice este atent modelata, iar cadrul trotinetei este robust, realizat din material usor si durabil din aluminiu, astfel rezista la cele mai tari sarituri", mai spun cei de la MonkeyBoard, care ofera in magazin modele de astfel de dispozitive ce revolutioneaza practic miscarea urbana.

Cum va arata viitorul? Probabil astfel de gadget-uri vor deveni banale, la fel ca bicicletele, in sensul ca vor deveni tot mai prezente in peisajele urbane. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Konica Minolta
RomCard
Moov
Razer
PCfun.ro
Microsoft
Check Point IPS
Asesoft
FunGift.ro
Cobra
Vodafone
Vostro
SonicWall
Quad SLI
Motorola
Ortec
SimpliQ
WiMax
SimpliQ
Star Real10
Rack-Soft
ElectroFun.ro
Xeno
Nvidia nForce
Whistler
Romtelecom
Roccat
LLP Bucharest
N-Gage
Dell
Microsoft
IDC
Check Point
Sony
Nvidia
My Vodafone
Beltronics
Crescendo
Falcon Electronics
Asus
Cosmote
Nvidia
Handycam
Orange
HSUPA
EBS
MarketOnline
Windows
BenQ
R&M
CartePremium
Ewir
Nokia
Speed-Link
Fitel
ClickNet
Dell
AMD
Softtrade
Nvidia GeForce
Gecad Net
S&T
Mio Technology
Mac Pro
SMART press
MCTI