transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul mobilitatii urbane este deja aici

In ultimii ani au aparut gadget-uri desprinse parca din filmele SF, care permit utilizatorilor sa se deplaseze rapid prin oras, dar in acelasi timp ofera si distractie, fiind noua moda urbana. Termenul de hoverboard devine spre exemplu tot mai popular, in special in Bucuresti si in alte mari orase, tendinta preluata de fapt din tarile mai dezvoltate.

Viitorul mobilitatii urbane este deja aici, cu fel de fel de inventii disponibile la preturi tot mai accesibile, inclusiv online. O buna sursa de achizitii de acest gen este magazinul online MonkeyBoard, care selecteaza cele mai inovative si interesante produse, mereu originale, comercializate in cele mai bune conditii (livrare rapida din stoc, oriunde in Romania, precum si garantie si service specializat).

Fiind un magazin online dedicat exclusiv acestor gadget-uri mobile, de transport, varietatea de modele este maxima. Cei care au nevoie de consultanta tehnica de specialitate pot contacta reprezentantii magazinului, care vor oferi sfaturi pentru achizitii corecte.

Ce gasim pe website? De la trotinete electrice de top pana la celebrele produse hoverboard, penny board si hoverkart. In plus, accesorii si piese de schimb.

"Trotineta electrica isi propune sa ofera senzatii cool, combinand inovatie, tehnologie, grija pentru siguranta si calitate. Trotineta electrica reprezinta una dintre cele mai la moda, eficiente si comode modalitati de deplasare, de a face sport in aer liber si de a trai cele mai cool momente de aventura in jungla de beton, pe cele doua roti", se precizeaza pe monkeyboard.ro.

Trotineta electrica este un gadget care se "asorteaza" pana si celor care merg spre locul de munca, spre birou, pe distante relativ mici in oras. Trotineta electrica este simplu de controlat si de manevrat. In plus, sa nu uitam faptul ca reprezinta un gadget ecologic. "Structura de baza a trotinetei electrice este atent modelata, iar cadrul trotinetei este robust, realizat din material usor si durabil din aluminiu, astfel rezista la cele mai tari sarituri", mai spun cei de la MonkeyBoard, care ofera in magazin modele de astfel de dispozitive ce revolutioneaza practic miscarea urbana.

Cum va arata viitorul? Probabil astfel de gadget-uri vor deveni banale, la fel ca bicicletele, in sensul ca vor deveni tot mai prezente in peisajele urbane. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Roccat
Whistler
Xeno
MarketOnline
SMART press
S&T
Nvidia
SimpliQ
Check Point IPS
Asus
BenQ
Nvidia
Dell
Romtelecom
Quad SLI
HSUPA
Beltronics
Ortec
Nvidia nForce
Star Real10
Dell
Windows
Check Point
ElectroFun.ro
Motorola
WiMax
Microsoft
Orange
LLP Bucharest
CartePremium
Fitel
IDC
Konica Minolta
AMD
Rack-Soft
Mio Technology
Vodafone
Sony
MCTI
Ewir
Gecad Net
PCfun.ro
Razer
Moov
FunGift.ro
Asesoft
Softtrade
Speed-Link
N-Gage
Cosmote
Cobra
Mac Pro
Nvidia GeForce
R&M
My Vodafone
Nokia
Crescendo
ClickNet
Falcon Electronics
Handycam
EBS
Vostro
SonicWall
SimpliQ
RomCard