transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Designul interior si mediul online

Pentru un grad de confort cat mai ridicat in locuinta, orice persoana isi doreste nu doar spatiu, ci si amenajari pe placul sau. Dincolo de preferintele personale, anumite alegeri sunt pur si simplu indicate, aduc un plus la nivel estetic, punand in valoare spatiul ce trebuie amenajat. Este vorba aici despre materiale utilizate pentru finisaje interioare, dar si despre mobilier si decoratiuni, de la dulapuri si mese pana la paturi, canapele si fotolii extensibile.

Designul interior "se leaga" in prezent tot mai puternic de mediul online. Internetul inseamna informatie si inspiratie, pentru amatori, dar chiar si pentru specialisti. Cu cat vezi mai multe idei, cu atat ai o perspectiva mai larga asupra optiunilor in materie de amenajare pentru orice locuinta, dar si pentru spatii altfel decat rezidentiale.

Online poti sa treci si la nivelul urmatorul, dincolo de informatie: achizitie. Astfel, folosesti mediul e-commerce si faci cumparaturi din magazine online. Pe site-uri precum Settimo ai si inspiratie, si produse de top - fotolii si canapele, diverse piese de mobilier, corpuri de iluminat, finisaje interioare, decoratiuni, chiar si electrocasnice, produse pentru incalzire si produse sanitare. Toate elementele pentru gradina si terasa sunt de asemenea disponibile in acest magazin online.

Dincolo de conceptul elegant, desavarsit, magazinul aduce si alte surprize placute ce tin de preturi: adesea exista campanii promotionale, discounturi consistente ce pot fi regasite si pe email, de catre cei care se aboneaza la serviciul gratuit de newsletter. "Fiecare spatiu are identitatea lui, iar imbinarea cu succes a produselor face ca acesta sa fie fermecator, evocand stilul pe care fiecare il doreste. Excelenta, viziunea si durabilitatea sunt calitati ce formeaza bazele fiecarei propuneri venite din partea companiei noastre", spun oficialii companiei.

Settimo inseamna amenajari interioare, concept si proiectare mobilier, productie si distributie de mobilier, vanzari complete de produse pentru amenajari, dar si consiliere specializata pentru clienti, transport asigurat, garantie completa pentru toate articolele. Website-ul este disponibil atat in limba romana, cat si in limba engleza, iar preturile pot fi vizualizate in lei sau in euro. Settimo este asadar o expresie totala a legaturii dintre designul interior si mediul online - o legatura care se contureaza din ce in ce mai puternic. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Ortec
MarketOnline
Check Point
Whistler
Sony
N-Gage
Cosmote
Crescendo
RomCard
Windows
Nvidia nForce
S&T
Asus
Microsoft
Razer
Nokia
Asesoft
SonicWall
LLP Bucharest
BenQ
Romtelecom
CartePremium
Star Real10
Mio Technology
Fitel
IDC
Cobra
Gecad Net
Mac Pro
Nvidia GeForce
WiMax
Moov
EBS
Ewir
FunGift.ro
PCfun.ro
Rack-Soft
SimpliQ
Dell
Xeno
Motorola
SMART press
Beltronics
My Vodafone
Roccat
MCTI
Quad SLI
Dell
R&M
Konica Minolta
Speed-Link
HSUPA
Softtrade
Orange
Falcon Electronics
AMD
Microsoft
Vodafone
Check Point IPS
SimpliQ
Nvidia
Nvidia
ElectroFun.ro
ClickNet
Handycam
Vostro