transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul mancarii se leaga cu siguranta de mediul online

In tot mai multe moduri, online-ul isi face loc in obiceiurile noastre de zi cu zi, influentand diverse activitati. De obicei, online-ul face totul mai comod, tocmai de aceea are un asemenea succes. Sa ne gandim doar la modul in care putem face plati online, fara a mai sta la ghisee bancare; sau la modul in care putem face comenzi online, asteptand sa primim pachetele prin curier, direct acasa.

Internetul se leaga in ultima perioada tot mai puternic si de sectorul de alimentatie publica. Mancarea comandata online a devenit un segment de retail tot mai important, cu volume mereu in crestere. Acasa sau la locul de munca, tot mai multe persoane prefera sa comande mancare direct de pe dispozitive electronice, inclusiv de pe smartphone sau tableta. Exista website-uri numeroase, platforme dedicate, chiar si aplicatii.

O astfel de platforma tot mai cunoscuta este MyDinner Restaurante online. Dincolo de partea de comenzi de mancare cu livrare la domiciliu, online se pot face si rezervari pentru restaurante. Mai mult decat atat, clientul are acces la numeroase informatii despre locatiile pe care le va putea alege. Totul se intampla online, deci simplu, comod, rapid.

"De cate ori nu ti-ai dorit sa comanzi online la un restaurant cu meniul zilei si livrare la domiciliu sau sa faci o rezervare online prin care sa-ti alegi singur masa la care sa stai? Fie ca este o masa cu vedere la geam sau una mai retrasa, insa fara a fi nevoit sa te multumesti cu ce iti rezerva restaurantul, sau cu ce gasesti liber in momentul in care doresti sa iesi in oras, MyDinner te ajuta sa faci alegerea pe care o preferi", se precizeaza pe mydinner.ro, acolo unde exista o lista ampla cu restaurante bucuresti, precum si restaurante din multe alte zone ale tarii - de la mari orase, la localitati mici.

Este foarte clar ca viitorul mancarii se leaga cu siguranta de mediul online, pe masura ce tot mai multe persoane isi muta pe internet diverse activitati din viata de zi cu zi. Totul incepe pana la urma cu simpla cautare de retete - evident, tot online. Mai departe, pana la rezervari online si comenzi online de mancare cu livrare este doar un pas - unul facut deja de multi romani. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Fitel
Nvidia
Beltronics
Orange
SonicWall
AMD
Cobra
Razer
Asus
Sony
Crescendo
SimpliQ
Gecad Net
Softtrade
MarketOnline
PCfun.ro
Rack-Soft
Xeno
WiMax
N-Gage
BenQ
Motorola
Moov
Romtelecom
Dell
Falcon Electronics
LLP Bucharest
Konica Minolta
Ortec
ElectroFun.ro
Roccat
My Vodafone
S&T
Speed-Link
Cosmote
IDC
Check Point
Star Real10
Microsoft
Asesoft
Vodafone
Check Point IPS
SMART press
Vostro
Dell
Microsoft
FunGift.ro
ClickNet
RomCard
Ewir
Nvidia
Nvidia nForce
Nvidia GeForce
R&M
CartePremium
Mio Technology
Nokia
MCTI
HSUPA
Mac Pro
Handycam
Quad SLI
Whistler
Windows
EBS
SimpliQ