transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul mancarii se leaga cu siguranta de mediul online

In tot mai multe moduri, online-ul isi face loc in obiceiurile noastre de zi cu zi, influentand diverse activitati. De obicei, online-ul face totul mai comod, tocmai de aceea are un asemenea succes. Sa ne gandim doar la modul in care putem face plati online, fara a mai sta la ghisee bancare; sau la modul in care putem face comenzi online, asteptand sa primim pachetele prin curier, direct acasa.

Internetul se leaga in ultima perioada tot mai puternic si de sectorul de alimentatie publica. Mancarea comandata online a devenit un segment de retail tot mai important, cu volume mereu in crestere. Acasa sau la locul de munca, tot mai multe persoane prefera sa comande mancare direct de pe dispozitive electronice, inclusiv de pe smartphone sau tableta. Exista website-uri numeroase, platforme dedicate, chiar si aplicatii.

O astfel de platforma tot mai cunoscuta este MyDinner Restaurante online. Dincolo de partea de comenzi de mancare cu livrare la domiciliu, online se pot face si rezervari pentru restaurante. Mai mult decat atat, clientul are acces la numeroase informatii despre locatiile pe care le va putea alege. Totul se intampla online, deci simplu, comod, rapid.

"De cate ori nu ti-ai dorit sa comanzi online la un restaurant cu meniul zilei si livrare la domiciliu sau sa faci o rezervare online prin care sa-ti alegi singur masa la care sa stai? Fie ca este o masa cu vedere la geam sau una mai retrasa, insa fara a fi nevoit sa te multumesti cu ce iti rezerva restaurantul, sau cu ce gasesti liber in momentul in care doresti sa iesi in oras, MyDinner te ajuta sa faci alegerea pe care o preferi", se precizeaza pe mydinner.ro, acolo unde exista o lista ampla cu restaurante bucuresti, precum si restaurante din multe alte zone ale tarii - de la mari orase, la localitati mici.

Este foarte clar ca viitorul mancarii se leaga cu siguranta de mediul online, pe masura ce tot mai multe persoane isi muta pe internet diverse activitati din viata de zi cu zi. Totul incepe pana la urma cu simpla cautare de retete - evident, tot online. Mai departe, pana la rezervari online si comenzi online de mancare cu livrare este doar un pas - unul facut deja de multi romani. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nvidia
Cobra
Vodafone
Windows
Cosmote
ClickNet
Fitel
AMD
SonicWall
Roccat
Asus
Ortec
Microsoft
WiMax
S&T
Beltronics
IDC
Mio Technology
Motorola
Ewir
Star Real10
PCfun.ro
Rack-Soft
MarketOnline
Quad SLI
EBS
Nvidia nForce
SimpliQ
LLP Bucharest
SMART press
Check Point
Orange
Dell
BenQ
Nokia
Sony
Dell
FunGift.ro
Microsoft
Speed-Link
Asesoft
RomCard
Gecad Net
Vostro
MCTI
Xeno
Check Point IPS
CartePremium
Moov
Whistler
Nvidia GeForce
Konica Minolta
Romtelecom
HSUPA
Crescendo
N-Gage
Razer
My Vodafone
Falcon Electronics
Nvidia
Softtrade
Handycam
R&M
ElectroFun.ro
SimpliQ
Mac Pro