Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

La ce case de pariuri online sa plasezi bilete de joc in 2017

Pentru tot mai multe persoane pare ca s-a cam dus vremea biletelor de joc emise pe hartie la case de pariuri stradale... Acum exista suficient de multe agentii de pariuri online licentiate la care poti sa te distrezi in cele mai bune conditii. Dincolo de comoditate in plasarea pariurilor, ai mai multe sanse de castig decat offline. Si asta pentru ca poti urmari permanent ponturi pe internet, poti afla cele mai recente vesti din sport, poti gasi cote de ultim moment, poti compara cotele si ofertele speciale intre casele de pariuri online.

Mai mult decat toate acestea, online te bucuri de adrenalina in doze maxime. Ai pariuri live, pariuri cash out si alte optiuni speciale de care merita sa profiti. Nu doar ca vei urmari meciurile pe care pariezi si vei trai senzatii unice, dar vei avea mereu mai multe sanse de castig. Exista multe site-uri specializate in oferirea de ponturi de pariere - unele o fac gratuit, altele contra cost, pe baza de abonamente. In orice caz, chiar daca decizi pe cont propriu ce pariuri si ce cote selectezi in biletul zilei, chiar daca lasi inspiratia sa-si spuna cuvantul, online este clar mai bine decat offline.

La ce case de pariuri online sa plasezi bilete de joc in 2017? In primul rand, nu trebuie sa iei in calcul decat agentiile de pariuri licentiate de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Exista online topuri si analize ale acestor case de pariuri in functie de diverse criterii, inclusiv in mod special pentru cei ce prefera pariuri live sau pariuri cash-out.

La nivel general, Unibet, NetBet si Sportingbet sunt in prim-plan, fiind si in 2016 probabil cele mai populare optiuni ale jucatorilor romani la pariuri sportive pe internet. Urmeaza 888sport, winmasters si Fortuna. De asemenea, tot mai populare devin si Betano, Betfair si MaxBet. Desigur, clasamentele sunt pana la urma relative, depinde de fiecare jucator sa decida la ce case de pariuri este mai avantajat, in functie si de strategia sa de joc. Oricum, merita sa se deschida conturi chiar la mai multe agentii de pariuri, pentru a se profita inclusiv de bonusurile de start, deloc de ignorat, care pot aduce castiguri speciale inca de la primele jocuri. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
PCfun.ro
Sony
HSUPA
Speed-Link
Crescendo
Nvidia
Nvidia nForce
SMART press
N-Gage
Cosmote
MarketOnline
Romtelecom
Ortec
Rack-Soft
Motorola
Ewir
Dell
MCTI
Gecad Net
Check Point
Fitel
LLP Bucharest
Vodafone
Dell
Konica Minolta
Microsoft
Cobra
Nvidia
WiMax
Check Point IPS
IDC
Beltronics
Nvidia GeForce
SimpliQ
Nokia
Star Real10
FunGift.ro
Whistler
Roccat
ClickNet
Falcon Electronics
SimpliQ
S&T
ElectroFun.ro
Orange
Vostro
Handycam
Asesoft
AMD
BenQ
R&M
Razer
EBS
My Vodafone
Mio Technology
SonicWall
Xeno
Asus
Microsoft
Quad SLI
RomCard
Moov
Windows
Softtrade
Mac Pro
CartePremium