Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia moderna se regaseste si in reclamele stradale

Tehnologia se regaseste azi in extrem de multe detalii ale vietii noastre de zi cu zi, iar pentru afaceri tehnologia a devenit un element extrem de important. In publicitate, tehnicile s-au modernizat, inclusiv in ceea ce priveste reclamele stradale, outdoor. Exista diferite tipuri de suporturi pe care le vedem prin oras si care - fara sa ne dam seama - ne aduc mai aproape de brandul promovat, ne fac sa percepem mai bine mesajul.

Tehnologia moderna este prezenta si pe partea de reclame luminoase care semnalizeaza magazine, hoteluri, spatii de birouri si orice alte spatii de business. Astfel de elemente de afisaj erau mult mai simple cu zeci de ani in urma. Acum, tot mai mult sunt utilizate litere volumetrice luminoase, inclusib cu LED-uri. Se realizeaza astfel transmiterea mesajului dorit pe timp de zi sau de noapte, in orice moment, la costuri foarte mici in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Astfel de litere luminoase sunt si foarte elegante, caci nu conteaza doar ca mesajul sa fie transmis, conteaza si cum este mesajul transmis. Clientul modern este tot mai pretentios si analizeaza fiecare detaliu cu privire la un anumit brand. Iar reclamele - chiar si cele doar de semnalizare - au rol inclusiv in branding.

Literele volumetrice se utilizeaza in special la exterior, dar pot fi cazuri destul de multe in care folosirea acestora este necesara si in mediul indoor - de exemplu in cluburi si in centre comerciale, in mall-uri (unde fiecare magazin are propria sa semnalizare). Pentru eleganta desavarsita se pot utiliza reclame cu litere volumetrice din inox, litere volumetrice din alama si litere volumetrice din cupru.

CFC Design, o companie din Iasi ce produce la comanda astfel de litere luminoase si care are experienta relevanta in domeniu, subliniaza ca "efectul obtinut prin semnalizarea afacerii cu litere luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp, asigura o vizualizare optima a mesajului transmis". Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nokia
Check Point
Razer
SMART press
S&T
Romtelecom
SimpliQ
Motorola
Microsoft
Nvidia
WiMax
Gecad Net
Ewir
SimpliQ
RomCard
Cobra
PCfun.ro
Nvidia
Roccat
Xeno
My Vodafone
Fitel
Speed-Link
Asus
Handycam
Star Real10
Windows
FunGift.ro
Check Point IPS
Mac Pro
Crescendo
Ortec
Softtrade
Dell
Mio Technology
LLP Bucharest
Falcon Electronics
Vodafone
Sony
R&M
IDC
Orange
MCTI
Rack-Soft
Konica Minolta
Asesoft
Quad SLI
Vostro
MarketOnline
HSUPA
CartePremium
Cosmote
ElectroFun.ro
N-Gage
Whistler
Microsoft
Dell
ClickNet
Nvidia nForce
Beltronics
Nvidia GeForce
SonicWall
BenQ
EBS
Moov
AMD