Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia moderna se regaseste si in reclamele stradale

Tehnologia se regaseste azi in extrem de multe detalii ale vietii noastre de zi cu zi, iar pentru afaceri tehnologia a devenit un element extrem de important. In publicitate, tehnicile s-au modernizat, inclusiv in ceea ce priveste reclamele stradale, outdoor. Exista diferite tipuri de suporturi pe care le vedem prin oras si care - fara sa ne dam seama - ne aduc mai aproape de brandul promovat, ne fac sa percepem mai bine mesajul.

Tehnologia moderna este prezenta si pe partea de reclame luminoase care semnalizeaza magazine, hoteluri, spatii de birouri si orice alte spatii de business. Astfel de elemente de afisaj erau mult mai simple cu zeci de ani in urma. Acum, tot mai mult sunt utilizate litere volumetrice luminoase, inclusib cu LED-uri. Se realizeaza astfel transmiterea mesajului dorit pe timp de zi sau de noapte, in orice moment, la costuri foarte mici in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Astfel de litere luminoase sunt si foarte elegante, caci nu conteaza doar ca mesajul sa fie transmis, conteaza si cum este mesajul transmis. Clientul modern este tot mai pretentios si analizeaza fiecare detaliu cu privire la un anumit brand. Iar reclamele - chiar si cele doar de semnalizare - au rol inclusiv in branding.

Literele volumetrice se utilizeaza in special la exterior, dar pot fi cazuri destul de multe in care folosirea acestora este necesara si in mediul indoor - de exemplu in cluburi si in centre comerciale, in mall-uri (unde fiecare magazin are propria sa semnalizare). Pentru eleganta desavarsita se pot utiliza reclame cu litere volumetrice din inox, litere volumetrice din alama si litere volumetrice din cupru.

CFC Design, o companie din Iasi ce produce la comanda astfel de litere luminoase si care are experienta relevanta in domeniu, subliniaza ca "efectul obtinut prin semnalizarea afacerii cu litere luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp, asigura o vizualizare optima a mesajului transmis". Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SonicWall
HSUPA
Dell
FunGift.ro
MarketOnline
My Vodafone
RomCard
Moov
Microsoft
Romtelecom
Dell
Nvidia GeForce
Beltronics
MCTI
Sony
Asesoft
Microsoft
LLP Bucharest
Roccat
Falcon Electronics
Motorola
Konica Minolta
AMD
BenQ
CartePremium
Cosmote
Handycam
Mio Technology
Crescendo
Ortec
S&T
ClickNet
Xeno
Fitel
Star Real10
Rack-Soft
WiMax
Nvidia
Nvidia
Whistler
Asus
ElectroFun.ro
Gecad Net
Vostro
Razer
Windows
Check Point
SimpliQ
Quad SLI
N-Gage
Cobra
Speed-Link
Nokia
Nvidia nForce
Vodafone
SimpliQ
Ewir
IDC
SMART press
Mac Pro
PCfun.ro
Check Point IPS
EBS
R&M
Orange
Softtrade