Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia moderna se regaseste si in reclamele stradale

Tehnologia se regaseste azi in extrem de multe detalii ale vietii noastre de zi cu zi, iar pentru afaceri tehnologia a devenit un element extrem de important. In publicitate, tehnicile s-au modernizat, inclusiv in ceea ce priveste reclamele stradale, outdoor. Exista diferite tipuri de suporturi pe care le vedem prin oras si care - fara sa ne dam seama - ne aduc mai aproape de brandul promovat, ne fac sa percepem mai bine mesajul.

Tehnologia moderna este prezenta si pe partea de reclame luminoase care semnalizeaza magazine, hoteluri, spatii de birouri si orice alte spatii de business. Astfel de elemente de afisaj erau mult mai simple cu zeci de ani in urma. Acum, tot mai mult sunt utilizate litere volumetrice luminoase, inclusib cu LED-uri. Se realizeaza astfel transmiterea mesajului dorit pe timp de zi sau de noapte, in orice moment, la costuri foarte mici in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Astfel de litere luminoase sunt si foarte elegante, caci nu conteaza doar ca mesajul sa fie transmis, conteaza si cum este mesajul transmis. Clientul modern este tot mai pretentios si analizeaza fiecare detaliu cu privire la un anumit brand. Iar reclamele - chiar si cele doar de semnalizare - au rol inclusiv in branding.

Literele volumetrice se utilizeaza in special la exterior, dar pot fi cazuri destul de multe in care folosirea acestora este necesara si in mediul indoor - de exemplu in cluburi si in centre comerciale, in mall-uri (unde fiecare magazin are propria sa semnalizare). Pentru eleganta desavarsita se pot utiliza reclame cu litere volumetrice din inox, litere volumetrice din alama si litere volumetrice din cupru.

CFC Design, o companie din Iasi ce produce la comanda astfel de litere luminoase si care are experienta relevanta in domeniu, subliniaza ca "efectul obtinut prin semnalizarea afacerii cu litere luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp, asigura o vizualizare optima a mesajului transmis". Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Dell
Sony
Rack-Soft
Check Point IPS
Whistler
Speed-Link
Motorola
Mio Technology
Romtelecom
FunGift.ro
Nvidia GeForce
CartePremium
Orange
MarketOnline
RomCard
Cosmote
WiMax
Asus
Fitel
ClickNet
Handycam
Ortec
MCTI
Nvidia
ElectroFun.ro
Moov
Asesoft
Nokia
Gecad Net
Softtrade
Star Real10
S&T
HSUPA
Vostro
Mac Pro
SimpliQ
SMART press
Cobra
Nvidia
Nvidia nForce
Dell
Xeno
Check Point
N-Gage
My Vodafone
EBS
Beltronics
LLP Bucharest
AMD
IDC
Ewir
Quad SLI
BenQ
Windows
Konica Minolta
Vodafone
Microsoft
SonicWall
R&M
SimpliQ
Microsoft
Falcon Electronics
Crescendo
PCfun.ro
Roccat
Razer