Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia ofera viteza domeniului de rent a car

Avansul tehnologiei a facut ca firmele de inchirieri auto sa poata oferi clientilor un portofoliu de masini care pot dezvolta performante inalte si pot oferi un nivel ridicat de comoditate si siguranta. In acelasi timp, industria de rent a car s-a dezvoltat cu ajutorul tehnologiei: astazi, este simplu pentru orice utilizator de laptop, smartphone sau tableta sa faca rezervari online, oriunde s-ar afla.

Nu mai este necesar sa mergi in agentii clasice de turism sau sa astepti sa ajungi pe aeroport pentru a cauta o masina de inchiriat. Poti sa accesezi internetul si sa gasesti cele mai bune oferte, comparand chiar preturile propuse de unele agentii de inchirieri auto. Atentie, este bine ca mereu utilizatorul sa fie atent la toate aspectele, nu numai la pret. Se pot cauta eventual recenzii, recomandari, pentru a fi alese companii de incredere, cu masini cat mai noi si care ofera servicii adaugate cat mai valoroase.

In Romania, cel mai mare interes pentru rent a car este in Bucuresti, mai exact in zona Aeroportului Otopeni. Foarte multi turisti care sosesc in tara noastra vor sa inchirieze o masina. De asemenea, exista multi romani care locuiesc sau muncesc in strainatate si vin in Romania pe termen scurt, preferand sa aiba mobilitate si sa se bucure de confortul unui autoturism la dispozitia lor.

Se pot alege spre exemplu servicii de rent a car Bucuresti de la rent2go, o companie ce este non-stop la dispozitia clientilor. Opel, BMW, Mazda, Mercedes Benz si Ford sunt doar cateva dintre brandurile din portofoliul rent2go. Inchirierea masinilor in Bucuresti se face la preturi corecte, iar plata se poate face cu carduri de debit sau credit.

Sunt disponibile si servicii speciale, de exemplu transfer de la Aeroportul International Henri Coanda catre orice destinatie din Romania sau chiar catre una dintre tarile vecine. De asemenea, se poate solicita o masina cu sofer personal sau o inchiriere pe termen lung - mai ales pentru segmentul de business. Rezervarea masinilor este usor de facut online, dar evident ca oricand se poate inregistra o cerere si telefonic, la numarul afisat pe website. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
EBS
Orange
Falcon Electronics
SimpliQ
PCfun.ro
Asesoft
Vodafone
Cosmote
Fitel
FunGift.ro
Softtrade
CartePremium
Windows
Nvidia GeForce
MarketOnline
IDC
AMD
Konica Minolta
Rack-Soft
Mac Pro
Star Real10
Asus
Mio Technology
Cobra
Check Point IPS
Xeno
N-Gage
Vostro
Nokia
Crescendo
Moov
Romtelecom
Speed-Link
Ortec
Dell
ElectroFun.ro
HSUPA
Handycam
My Vodafone
Microsoft
Nvidia
Check Point
R&M
Dell
WiMax
S&T
Razer
LLP Bucharest
Motorola
Nvidia nForce
BenQ
Nvidia
SonicWall
Microsoft
Beltronics
ClickNet
Roccat
SimpliQ
Whistler
Quad SLI
SMART press
MCTI
RomCard
Gecad Net
Ewir