Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Magazinele online de jucarii si produse pentru copii pot ajuta bugetul familiei

Este deja cunoscut: online, aproape totul este mai ieftin decat in mediul offline. Mai ales pentru familii, acest lucru poate fi un avantaj, pentru ca bugetul lunar sa fie cat mai bine respectat si cat mai multe lucruri sa poata fi cumparate inclusiv pentru copii.

Magazinele online cu produse pentru ingrijirea copiilor si magazinele online de jocuri si jucarii pentru copii ofera o mare varietate de produse, pe toate segmentele de pret. Unele magazine lanseaza regulat oferte speciale, campanii de reduceri si alte promotii care pot genera economii suplimentare.

Astfel, cei ce cumpara jucarii de la Noriel pot sa se inscrie in Club Noriel. Mai departe, magazinul ii va informa despre orice campanii promotionale, le va transmise uneori vouchere speciale de reduceri si chiar invitatii la evenimente si concursuri.

Unii prefera jocuri creative, altii jocuri cu personaje la moda, de exemplu jocuri bakugan. Copiii si parintii pot alege impreuna, consultand paginile magazinelor online. Produsele pot fi comparate usor, la fel si preturile. Este important sa se aleaga produse adecvate varstei copilului, iar magazinele online ofera si aceste informatii, uneori chiar categorii speciale.

Platile se pot face cu carduri de debit sau credit, cu comision 0%, in toate magazinele online respectabile. Cei ce detin carduri de credit cu programe speciale de discount pot avea beneficii suplimentare din partea bancii sau a IFN-ului emitent. Spre exemplu, cea mai mare banca din Romania ofera posesorilor de carduri de credit 1-2% bonus la orice tranzactie realizata la comercianti, inclusiv pe internet. In plus, multe banci au parteneriate cu retailerii si permit plata produselor in rate, uneori chiar fara dobanda. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Razer
IDC
Romtelecom
Nvidia
Fitel
Microsoft
Check Point
Dell
MarketOnline
Falcon Electronics
WiMax
Check Point IPS
Sony
Nokia
Windows
Gecad Net
Motorola
ElectroFun.ro
Asesoft
RomCard
Rack-Soft
Roccat
PCfun.ro
Whistler
Moov
Asus
Star Real10
SimpliQ
Speed-Link
S&T
MCTI
My Vodafone
Xeno
ClickNet
EBS
SimpliQ
Ortec
BenQ
AMD
FunGift.ro
Quad SLI
Microsoft
Konica Minolta
Beltronics
Softtrade
SonicWall
Nvidia GeForce
Handycam
Vostro
HSUPA
Ewir
SMART press
Crescendo
Nvidia
CartePremium
Orange
Vodafone
LLP Bucharest
N-Gage
Mio Technology
Mac Pro
Cobra
Dell
R&M
Nvidia nForce
Cosmote