Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Magazinele online de jucarii si produse pentru copii pot ajuta bugetul familiei

Este deja cunoscut: online, aproape totul este mai ieftin decat in mediul offline. Mai ales pentru familii, acest lucru poate fi un avantaj, pentru ca bugetul lunar sa fie cat mai bine respectat si cat mai multe lucruri sa poata fi cumparate inclusiv pentru copii.

Magazinele online cu produse pentru ingrijirea copiilor si magazinele online de jocuri si jucarii pentru copii ofera o mare varietate de produse, pe toate segmentele de pret. Unele magazine lanseaza regulat oferte speciale, campanii de reduceri si alte promotii care pot genera economii suplimentare.

Astfel, cei ce cumpara jucarii de la Noriel pot sa se inscrie in Club Noriel. Mai departe, magazinul ii va informa despre orice campanii promotionale, le va transmise uneori vouchere speciale de reduceri si chiar invitatii la evenimente si concursuri.

Unii prefera jocuri creative, altii jocuri cu personaje la moda, de exemplu jocuri bakugan. Copiii si parintii pot alege impreuna, consultand paginile magazinelor online. Produsele pot fi comparate usor, la fel si preturile. Este important sa se aleaga produse adecvate varstei copilului, iar magazinele online ofera si aceste informatii, uneori chiar categorii speciale.

Platile se pot face cu carduri de debit sau credit, cu comision 0%, in toate magazinele online respectabile. Cei ce detin carduri de credit cu programe speciale de discount pot avea beneficii suplimentare din partea bancii sau a IFN-ului emitent. Spre exemplu, cea mai mare banca din Romania ofera posesorilor de carduri de credit 1-2% bonus la orice tranzactie realizata la comercianti, inclusiv pe internet. In plus, multe banci au parteneriate cu retailerii si permit plata produselor in rate, uneori chiar fara dobanda. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
ElectroFun.ro
Konica Minolta
Whistler
Check Point IPS
MCTI
Sony
IDC
Moov
Ortec
ClickNet
Handycam
MarketOnline
Asus
FunGift.ro
Razer
Beltronics
My Vodafone
Windows
Softtrade
EBS
Vodafone
Microsoft
Fitel
WiMax
Cobra
Dell
Falcon Electronics
Microsoft
Quad SLI
Rack-Soft
R&M
Xeno
Nvidia GeForce
Vostro
Nokia
HSUPA
RomCard
Orange
Speed-Link
Cosmote
Nvidia nForce
LLP Bucharest
Mac Pro
CartePremium
SimpliQ
Nvidia
N-Gage
Romtelecom
Check Point
Ewir
S&T
AMD
SMART press
Dell
SimpliQ
Gecad Net
Roccat
PCfun.ro
Crescendo
Nvidia
Motorola
Mio Technology
Star Real10
SonicWall
Asesoft
BenQ