Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Magazinele online de jucarii si produse pentru copii pot ajuta bugetul familiei

Este deja cunoscut: online, aproape totul este mai ieftin decat in mediul offline. Mai ales pentru familii, acest lucru poate fi un avantaj, pentru ca bugetul lunar sa fie cat mai bine respectat si cat mai multe lucruri sa poata fi cumparate inclusiv pentru copii.

Magazinele online cu produse pentru ingrijirea copiilor si magazinele online de jocuri si jucarii pentru copii ofera o mare varietate de produse, pe toate segmentele de pret. Unele magazine lanseaza regulat oferte speciale, campanii de reduceri si alte promotii care pot genera economii suplimentare.

Astfel, cei ce cumpara jucarii de la Noriel pot sa se inscrie in Club Noriel. Mai departe, magazinul ii va informa despre orice campanii promotionale, le va transmise uneori vouchere speciale de reduceri si chiar invitatii la evenimente si concursuri.

Unii prefera jocuri creative, altii jocuri cu personaje la moda, de exemplu jocuri bakugan. Copiii si parintii pot alege impreuna, consultand paginile magazinelor online. Produsele pot fi comparate usor, la fel si preturile. Este important sa se aleaga produse adecvate varstei copilului, iar magazinele online ofera si aceste informatii, uneori chiar categorii speciale.

Platile se pot face cu carduri de debit sau credit, cu comision 0%, in toate magazinele online respectabile. Cei ce detin carduri de credit cu programe speciale de discount pot avea beneficii suplimentare din partea bancii sau a IFN-ului emitent. Spre exemplu, cea mai mare banca din Romania ofera posesorilor de carduri de credit 1-2% bonus la orice tranzactie realizata la comercianti, inclusiv pe internet. In plus, multe banci au parteneriate cu retailerii si permit plata produselor in rate, uneori chiar fara dobanda. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
IDC
Rack-Soft
ClickNet
SonicWall
SMART press
R&M
Nvidia
MarketOnline
AMD
Ewir
Vodafone
Xeno
MCTI
Sony
WiMax
Ortec
Quad SLI
Fitel
N-Gage
Asus
Asesoft
Check Point IPS
Microsoft
HSUPA
Check Point
Razer
Handycam
S&T
Whistler
Nvidia nForce
Cosmote
RomCard
My Vodafone
Beltronics
Konica Minolta
Softtrade
Dell
Star Real10
Nokia
Crescendo
PCfun.ro
Motorola
Nvidia GeForce
FunGift.ro
SimpliQ
CartePremium
Falcon Electronics
SimpliQ
Gecad Net
Microsoft
Roccat
LLP Bucharest
Dell
Orange
BenQ
Moov
Cobra
ElectroFun.ro
Mio Technology
Windows
Mac Pro
Nvidia
Romtelecom
EBS
Vostro
Speed-Link