Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturi in siguranta cu 30 de zile drept de retur, in magazinul online Glittio

Tehnologia ne face viata mai usoara in fiecare zi, caci multe lucruri sunt mai simplu de facut decat inainte. Tocmai de aceea, comertul online se dezvolta tot mai mult, fiind o modalitate simpla si rapida de a face cumparaturi. Timpul este pretios si poate fi utilizat pentru altfel de activitati, fara a-l mai consuma in trafic si prin fel de fel de magazine, pentru a identifica produsele dorite.

Pe segmentul de magazine de imbracaminte si incaltaminte, magazinul online Glittio este unul dintre cele care ofera o varietate mare de produse la preturi accesibile. Chiar daca foarte des sunt derulate campanii de discount, nu acelasi lucru se poate spune si despre calitatea produselor: in magazin sunt incluse doar produse de calitate, Glittio colaborand cu o serie de branduri cu notorietate pe piata de profil.

In categoria de imbracaminte, clientii pot gasi rochii, pantaloni, lenjerie, pijamale, fuste la preturi mici si multe, multe altele. Cei in cautare de genti online vor avea de asemenea succes in cadrul magazinului online, la fel si cei ce doresc esarfe sau ochelari de soare. Magazinul ofera si o selectie de produse de sanatate si frumusete, de la igiena dentara, la igiena pentru par si corp.

Unul dintre marile avantaje oferite clientilor de magazinul online Glittio este dreptul de retur in pana la 30 de zile. Astfel, cumparaturile se pot face absolut relaxat. Se intampla uneori ca unele produse sa nu arate atat de bine atunci cand sunt probate sau pur si simplu sa nu se potriveasca marimea. Fara graba, in aceste cazuri produsele pot fi returnate catre magazin, conform conditiilor expuse pe website.

Un alt avantaj al cumparaturilor de la Glittio.ro este transportul gratuit al comenzilor cu valoare de peste 80 de lei, o facilitate care genereaza economii importante. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Cosmote
Ewir
HSUPA
Vodafone
Sony
Nvidia
CartePremium
Romtelecom
My Vodafone
IDC
Check Point IPS
LLP Bucharest
Asus
Motorola
EBS
Nvidia
S&T
Nokia
Vostro
SimpliQ
MarketOnline
SonicWall
Windows
Nvidia nForce
Nvidia GeForce
Orange
Check Point
Speed-Link
Softtrade
Mio Technology
Rack-Soft
RomCard
WiMax
SimpliQ
Whistler
ClickNet
Roccat
Dell
Moov
Quad SLI
Dell
Mac Pro
Crescendo
ElectroFun.ro
SMART press
Ortec
AMD
Falcon Electronics
Microsoft
R&M
Gecad Net
BenQ
Star Real10
MCTI
Cobra
Microsoft
Fitel
Razer
Handycam
Konica Minolta
Asesoft
PCfun.ro
FunGift.ro
Beltronics
Xeno
N-Gage