Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturi in siguranta cu 30 de zile drept de retur, in magazinul online Glittio

Tehnologia ne face viata mai usoara in fiecare zi, caci multe lucruri sunt mai simplu de facut decat inainte. Tocmai de aceea, comertul online se dezvolta tot mai mult, fiind o modalitate simpla si rapida de a face cumparaturi. Timpul este pretios si poate fi utilizat pentru altfel de activitati, fara a-l mai consuma in trafic si prin fel de fel de magazine, pentru a identifica produsele dorite.

Pe segmentul de magazine de imbracaminte si incaltaminte, magazinul online Glittio este unul dintre cele care ofera o varietate mare de produse la preturi accesibile. Chiar daca foarte des sunt derulate campanii de discount, nu acelasi lucru se poate spune si despre calitatea produselor: in magazin sunt incluse doar produse de calitate, Glittio colaborand cu o serie de branduri cu notorietate pe piata de profil.

In categoria de imbracaminte, clientii pot gasi rochii, pantaloni, lenjerie, pijamale, fuste la preturi mici si multe, multe altele. Cei in cautare de genti online vor avea de asemenea succes in cadrul magazinului online, la fel si cei ce doresc esarfe sau ochelari de soare. Magazinul ofera si o selectie de produse de sanatate si frumusete, de la igiena dentara, la igiena pentru par si corp.

Unul dintre marile avantaje oferite clientilor de magazinul online Glittio este dreptul de retur in pana la 30 de zile. Astfel, cumparaturile se pot face absolut relaxat. Se intampla uneori ca unele produse sa nu arate atat de bine atunci cand sunt probate sau pur si simplu sa nu se potriveasca marimea. Fara graba, in aceste cazuri produsele pot fi returnate catre magazin, conform conditiilor expuse pe website.

Un alt avantaj al cumparaturilor de la Glittio.ro este transportul gratuit al comenzilor cu valoare de peste 80 de lei, o facilitate care genereaza economii importante. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
Motorola
My Vodafone
Vodafone
Quad SLI
Speed-Link
MCTI
Moov
Check Point
IDC
SMART press
Cobra
LLP Bucharest
Crescendo
SonicWall
Romtelecom
Check Point IPS
S&T
Dell
Softtrade
RomCard
HSUPA
Asesoft
Razer
Nvidia
Vostro
Nvidia nForce
Orange
Whistler
Gecad Net
Fitel
Nokia
Nvidia
Star Real10
Nvidia GeForce
R&M
ClickNet
SimpliQ
SimpliQ
Asus
Mac Pro
Microsoft
Roccat
Windows
Rack-Soft
ElectroFun.ro
CartePremium
Dell
FunGift.ro
Konica Minolta
N-Gage
WiMax
MarketOnline
Microsoft
Ortec
Mio Technology
Falcon Electronics
Cosmote
Handycam
PCfun.ro
Xeno
BenQ
AMD
Ewir
EBS
Beltronics