Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturi in siguranta cu 30 de zile drept de retur, in magazinul online Glittio

Tehnologia ne face viata mai usoara in fiecare zi, caci multe lucruri sunt mai simplu de facut decat inainte. Tocmai de aceea, comertul online se dezvolta tot mai mult, fiind o modalitate simpla si rapida de a face cumparaturi. Timpul este pretios si poate fi utilizat pentru altfel de activitati, fara a-l mai consuma in trafic si prin fel de fel de magazine, pentru a identifica produsele dorite.

Pe segmentul de magazine de imbracaminte si incaltaminte, magazinul online Glittio este unul dintre cele care ofera o varietate mare de produse la preturi accesibile. Chiar daca foarte des sunt derulate campanii de discount, nu acelasi lucru se poate spune si despre calitatea produselor: in magazin sunt incluse doar produse de calitate, Glittio colaborand cu o serie de branduri cu notorietate pe piata de profil.

In categoria de imbracaminte, clientii pot gasi rochii, pantaloni, lenjerie, pijamale, fuste la preturi mici si multe, multe altele. Cei in cautare de genti online vor avea de asemenea succes in cadrul magazinului online, la fel si cei ce doresc esarfe sau ochelari de soare. Magazinul ofera si o selectie de produse de sanatate si frumusete, de la igiena dentara, la igiena pentru par si corp.

Unul dintre marile avantaje oferite clientilor de magazinul online Glittio este dreptul de retur in pana la 30 de zile. Astfel, cumparaturile se pot face absolut relaxat. Se intampla uneori ca unele produse sa nu arate atat de bine atunci cand sunt probate sau pur si simplu sa nu se potriveasca marimea. Fara graba, in aceste cazuri produsele pot fi returnate catre magazin, conform conditiilor expuse pe website.

Un alt avantaj al cumparaturilor de la Glittio.ro este transportul gratuit al comenzilor cu valoare de peste 80 de lei, o facilitate care genereaza economii importante. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Star Real10
Mio Technology
Microsoft
Nokia
Sony
Vodafone
Roccat
Vostro
Moov
PCfun.ro
Check Point
Razer
S&T
Motorola
My Vodafone
AMD
N-Gage
FunGift.ro
Fitel
Nvidia nForce
Orange
ClickNet
RomCard
Crescendo
MarketOnline
Asus
CartePremium
WiMax
BenQ
Dell
Microsoft
Falcon Electronics
Xeno
SimpliQ
Quad SLI
MCTI
Romtelecom
Gecad Net
Cobra
Cosmote
Beltronics
EBS
Handycam
Nvidia
Nvidia
Rack-Soft
IDC
SonicWall
Mac Pro
Whistler
SMART press
SimpliQ
Dell
HSUPA
Konica Minolta
R&M
ElectroFun.ro
Windows
Softtrade
Speed-Link
Nvidia GeForce
Check Point IPS
Ortec
LLP Bucharest
Asesoft
Ewir