Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul este astazi aici: putem comanda virtual aproape orice

Persoana fizica sau juridica, poti comanda online aproape orice serviciu sau produs. Chiar daca vorbim despre o comanda virtuala, produsul sau serviciul va fi oferit in mod real, fizic. Nu a fost niciodata mai simplu sa faci cumparaturi, indiferent ca vrei sa cumperi o sticla de ulei de gatit, un laptop, un bec, o jucarie, o carte sau un masaj de relaxare.

Pentru companii, e-commerce-ul inseamna economii consistente de timp si bani. Furnizorii si clientii pot fi gasiti mult mai usor pe internet. Costurile sunt mai mici pentru toate procesele si pentru toate companiile, indiferent de domeniul de activitate, de locatia geografica sau de cifra de afaceri. Online este mai simplu si mai ieftin. Orice!

Exista companii care comanda online chiar si carburanti en gros, verificand furnizorii si stabilind relatii comerciale de durata. In acest domeniu, se pot compara rapid unele oferte, se poate gasi spre exemplu combustibil lichid usor la pret mic, la pretul dorit. Ramanand in domeniu, si utilizatorii persoane fizice pot consulta online preturi la motorina sau benzina in locurile apropiate de ei, pentru a face alegerea cea mai buna in cazul alimentarii automobilului.

Ceea ce cu doar 10 - 15 ani in urma parea o fantezie, in prezent se intampla: folosim o retea virtuala pentru a face comenzi si chiar si pentru a plati pentru ele. Fara a vorbi in mod real cu nimeni, introducem comenzi, comunicam, platim, primim.

Firmele de curierat profita si ele de aceasta realitate, adaptandu-si serviciile pentru a face fata solicitarilor din mediul online. Ai nevoie de ambalaje din plastic, de covoare, de electronice sau de mancare? Totul este la indemana, trebuie doar sa ai un dispozitiv de acces (chiar si un smartphone sau tableta) si un serviciu de internet, fie el fix sau mobil. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SimpliQ
Microsoft
AMD
Sony
Check Point IPS
LLP Bucharest
Konica Minolta
PCfun.ro
Check Point
HSUPA
Speed-Link
Dell
Windows
RomCard
Microsoft
ElectroFun.ro
Razer
IDC
R&M
Crescendo
Nvidia nForce
Vostro
SonicWall
FunGift.ro
Dell
SimpliQ
Ewir
Nvidia
Falcon Electronics
Nvidia GeForce
Nokia
Softtrade
Xeno
Star Real10
N-Gage
SMART press
CartePremium
Motorola
Asus
Moov
Gecad Net
Mac Pro
Asesoft
Nvidia
BenQ
Mio Technology
Cosmote
MCTI
WiMax
Roccat
Vodafone
Romtelecom
Ortec
Rack-Soft
Whistler
Quad SLI
S&T
Beltronics
Orange
EBS
MarketOnline
ClickNet
Cobra
Handycam
Fitel
My Vodafone