Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Viitorul este astazi aici: putem comanda virtual aproape orice

Persoana fizica sau juridica, poti comanda online aproape orice serviciu sau produs. Chiar daca vorbim despre o comanda virtuala, produsul sau serviciul va fi oferit in mod real, fizic. Nu a fost niciodata mai simplu sa faci cumparaturi, indiferent ca vrei sa cumperi o sticla de ulei de gatit, un laptop, un bec, o jucarie, o carte sau un masaj de relaxare.

Pentru companii, e-commerce-ul inseamna economii consistente de timp si bani. Furnizorii si clientii pot fi gasiti mult mai usor pe internet. Costurile sunt mai mici pentru toate procesele si pentru toate companiile, indiferent de domeniul de activitate, de locatia geografica sau de cifra de afaceri. Online este mai simplu si mai ieftin. Orice!

Exista companii care comanda online chiar si carburanti en gros, verificand furnizorii si stabilind relatii comerciale de durata. In acest domeniu, se pot compara rapid unele oferte, se poate gasi spre exemplu combustibil lichid usor la pret mic, la pretul dorit. Ramanand in domeniu, si utilizatorii persoane fizice pot consulta online preturi la motorina sau benzina in locurile apropiate de ei, pentru a face alegerea cea mai buna in cazul alimentarii automobilului.

Ceea ce cu doar 10 - 15 ani in urma parea o fantezie, in prezent se intampla: folosim o retea virtuala pentru a face comenzi si chiar si pentru a plati pentru ele. Fara a vorbi in mod real cu nimeni, introducem comenzi, comunicam, platim, primim.

Firmele de curierat profita si ele de aceasta realitate, adaptandu-si serviciile pentru a face fata solicitarilor din mediul online. Ai nevoie de ambalaje din plastic, de covoare, de electronice sau de mancare? Totul este la indemana, trebuie doar sa ai un dispozitiv de acces (chiar si un smartphone sau tableta) si un serviciu de internet, fie el fix sau mobil. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Motorola
Gecad Net
Nvidia
Ewir
LLP Bucharest
SonicWall
Sony
Windows
N-Gage
Dell
Ortec
ClickNet
BenQ
Falcon Electronics
Rack-Soft
CartePremium
Nvidia
Vostro
My Vodafone
PCfun.ro
EBS
Nokia
Check Point IPS
Romtelecom
Asus
IDC
S&T
R&M
Softtrade
Fitel
MCTI
Cobra
Microsoft
Check Point
Microsoft
Konica Minolta
Roccat
Orange
WiMax
Beltronics
Moov
AMD
Asesoft
Handycam
Star Real10
Cosmote
Mac Pro
HSUPA
Whistler
SimpliQ
Vodafone
ElectroFun.ro
Nvidia nForce
Quad SLI
SMART press
MarketOnline
Razer
Crescendo
SimpliQ
Mio Technology
Speed-Link
FunGift.ro
Xeno
Nvidia GeForce
RomCard
Dell