Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturile devin mai ieftine cu ajutorul tehnologiei moderne

Cu vreo 15 ani in urma, internetul era un mediu putin cunoscut de romani si foarte putin explorat. Brandurile din retail care aveau site-uri online erau destul de putine, iar prezenta pe internet era mai mult o carte de vizita, cel mult un catalog de produse destul de putin accesat.

Anii au trecut, iar tehnologia a devenit un aliat important pentru retail. In prezent, putini comercianti din mediul offline isi permit sa deruleze afaceri fara a avea si o componenta online. Internetul inseamna astazi un canal important de vanzari, caci magazinele online sunt la indemana a milioane de romani care isi petrec foarte mult timp pe web.

Unul dintre sectoarele cele mai dezvoltate este cel de fashion, dezvoltat de fapt si in mediul offline. La fel cum intr-un mall gasiti in special magazine de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pe internet shoppingul online se bazeaza tocmai pe aceste elemente. Poti cumpara usor si sigur indiferent daca esti in cautare de incaltaminte online de dama ori de camasi pentru barbati.

Cel mai important element pentru consumatori este faptul ca tehnologia a determinat o ieftinire semnificativa a cumparaturilor de orice fel, deci inclusiv pe segmentul de fashion. Oamenii comunica mai mult, ofertele se propaga rapid, preturile se compara usor pe internet. Comerciantii sunt fortati sa aplice marje mai reduse de pret, iar tehnologia ii avantajeaza de asemenea: costurile mai reduse din mediul online inseamna preturi mai mici pentru clienti.

Vrei sa cumperi o crema de plaja, o pereche de ochelari de soare sau niste balerini din colectia cea mai noua? Nu numai ca vei economisi timp gasind multe modele pe internet, dar cel mai probabil vei observa ca platesti mai putin, indiferent daca este plin sezon de reduceri sau nu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Roccat
Nvidia
AMD
Vodafone
Cosmote
Romtelecom
Konica Minolta
Nvidia
HSUPA
Xeno
LLP Bucharest
Orange
ElectroFun.ro
Sony
Fitel
EBS
SimpliQ
Dell
Gecad Net
Asus
CartePremium
My Vodafone
S&T
Windows
Check Point
Microsoft
N-Gage
Rack-Soft
SMART press
Mac Pro
SonicWall
WiMax
Nvidia nForce
R&M
Check Point IPS
Beltronics
Nokia
RomCard
Speed-Link
SimpliQ
PCfun.ro
Asesoft
Whistler
Softtrade
Motorola
FunGift.ro
IDC
Cobra
Vostro
Crescendo
Dell
Star Real10
Mio Technology
ClickNet
Ewir
BenQ
MarketOnline
MCTI
Nvidia GeForce
Falcon Electronics
Quad SLI
Handycam
Moov
Razer
Ortec