Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturile devin mai ieftine cu ajutorul tehnologiei moderne

Cu vreo 15 ani in urma, internetul era un mediu putin cunoscut de romani si foarte putin explorat. Brandurile din retail care aveau site-uri online erau destul de putine, iar prezenta pe internet era mai mult o carte de vizita, cel mult un catalog de produse destul de putin accesat.

Anii au trecut, iar tehnologia a devenit un aliat important pentru retail. In prezent, putini comercianti din mediul offline isi permit sa deruleze afaceri fara a avea si o componenta online. Internetul inseamna astazi un canal important de vanzari, caci magazinele online sunt la indemana a milioane de romani care isi petrec foarte mult timp pe web.

Unul dintre sectoarele cele mai dezvoltate este cel de fashion, dezvoltat de fapt si in mediul offline. La fel cum intr-un mall gasiti in special magazine de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pe internet shoppingul online se bazeaza tocmai pe aceste elemente. Poti cumpara usor si sigur indiferent daca esti in cautare de incaltaminte online de dama ori de camasi pentru barbati.

Cel mai important element pentru consumatori este faptul ca tehnologia a determinat o ieftinire semnificativa a cumparaturilor de orice fel, deci inclusiv pe segmentul de fashion. Oamenii comunica mai mult, ofertele se propaga rapid, preturile se compara usor pe internet. Comerciantii sunt fortati sa aplice marje mai reduse de pret, iar tehnologia ii avantajeaza de asemenea: costurile mai reduse din mediul online inseamna preturi mai mici pentru clienti.

Vrei sa cumperi o crema de plaja, o pereche de ochelari de soare sau niste balerini din colectia cea mai noua? Nu numai ca vei economisi timp gasind multe modele pe internet, dar cel mai probabil vei observa ca platesti mai putin, indiferent daca este plin sezon de reduceri sau nu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
Vodafone
Dell
Orange
Mac Pro
Nvidia
N-Gage
Mio Technology
LLP Bucharest
Microsoft
Konica Minolta
Windows
Whistler
Gecad Net
Softtrade
Rack-Soft
Quad SLI
Falcon Electronics
Asus
SonicWall
Check Point
IDC
AMD
MCTI
Star Real10
HSUPA
Vostro
Speed-Link
Razer
Dell
WiMax
ElectroFun.ro
Nvidia
Roccat
EBS
RomCard
Fitel
Microsoft
My Vodafone
Motorola
Cobra
Cosmote
Handycam
SimpliQ
Nokia
Nvidia nForce
R&M
Check Point IPS
CartePremium
Nvidia GeForce
Romtelecom
FunGift.ro
Xeno
Beltronics
ClickNet
SMART press
Ortec
BenQ
PCfun.ro
SimpliQ
Crescendo
MarketOnline
Moov
Ewir
S&T
Asesoft