Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cumparaturile devin mai ieftine cu ajutorul tehnologiei moderne

Cu vreo 15 ani in urma, internetul era un mediu putin cunoscut de romani si foarte putin explorat. Brandurile din retail care aveau site-uri online erau destul de putine, iar prezenta pe internet era mai mult o carte de vizita, cel mult un catalog de produse destul de putin accesat.

Anii au trecut, iar tehnologia a devenit un aliat important pentru retail. In prezent, putini comercianti din mediul offline isi permit sa deruleze afaceri fara a avea si o componenta online. Internetul inseamna astazi un canal important de vanzari, caci magazinele online sunt la indemana a milioane de romani care isi petrec foarte mult timp pe web.

Unul dintre sectoarele cele mai dezvoltate este cel de fashion, dezvoltat de fapt si in mediul offline. La fel cum intr-un mall gasiti in special magazine de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pe internet shoppingul online se bazeaza tocmai pe aceste elemente. Poti cumpara usor si sigur indiferent daca esti in cautare de incaltaminte online de dama ori de camasi pentru barbati.

Cel mai important element pentru consumatori este faptul ca tehnologia a determinat o ieftinire semnificativa a cumparaturilor de orice fel, deci inclusiv pe segmentul de fashion. Oamenii comunica mai mult, ofertele se propaga rapid, preturile se compara usor pe internet. Comerciantii sunt fortati sa aplice marje mai reduse de pret, iar tehnologia ii avantajeaza de asemenea: costurile mai reduse din mediul online inseamna preturi mai mici pentru clienti.

Vrei sa cumperi o crema de plaja, o pereche de ochelari de soare sau niste balerini din colectia cea mai noua? Nu numai ca vei economisi timp gasind multe modele pe internet, dar cel mai probabil vei observa ca platesti mai putin, indiferent daca este plin sezon de reduceri sau nu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
MarketOnline
Nvidia
Cosmote
Nokia
Vodafone
Razer
BenQ
Ewir
Rack-Soft
Ortec
R&M
RomCard
Check Point
Asus
Sony
Check Point IPS
LLP Bucharest
Crescendo
Mio Technology
Windows
Cobra
Vostro
Asesoft
Microsoft
Beltronics
SimpliQ
WiMax
Quad SLI
Konica Minolta
Microsoft
IDC
EBS
MCTI
Nvidia GeForce
Orange
SimpliQ
Gecad Net
HSUPA
FunGift.ro
Moov
Motorola
AMD
Handycam
Star Real10
S&T
Softtrade
ClickNet
Mac Pro
SonicWall
Romtelecom
Falcon Electronics
SMART press
Whistler
My Vodafone
Speed-Link
Roccat
ElectroFun.ro
Nvidia nForce
Nvidia
CartePremium
Dell
N-Gage
Dell
Xeno
Fitel
PCfun.ro