Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Online gasim resurse pentru offline

Atunci cand esti conectat la internet, poti planifica o vacanta sau te poti informa despre programul de la un anumit magazin ori de evenimentele din clubul preferat. Poti sa studiezi ofertele pentru laptopul pe care doresti sa-l cumperi, poti sa accesezi forumuri si sa vezi la ce pensiuni merita sa te cazezi cand mergi in 2 Mai sau Vama Veche.

Poti sa intrebi prietenii de pe Facebook despre concertele de saptamana viitoare sau, si mai usor, poti afla majoritatea informatiilor din ghidurile urbane online, de pe site-urile care grupeaza informatii si noutati pentru timpul liber petrecut in oras, dar si in vacanta la mare sau la munte.

Online, gasim resurse consistente pentru timpul liber petrecut offline. Putini sunt cei ce mizeaza exclusiv pe caracterul intamplator al lucrurilor, majoritatea vor certitudini: vor sa fie siguri ca o iesire in oras sau o scurta excursie in afara orasului va fi cu siguranta ceea ce isi doresc. Astfel, totul trebuie sa fie pregatit bine, iar informatia este esentiala.

Ghidurile urbane online ofera inclusiv informatii de caracter general, cele de care se intampla sa avem nevoie in anumite momente, cum ar fi lista cu farmaciile din Bucuresti deschise non-stop sau informatii despre spitale din Bucuresti. Astfel de lucruri sunt cele de a caror utilitate iti dai seama exact atunci cand ai nevoie, deci este bine sa le ai la indemana. Si unde altundeva poti avea lucruri mai usor la indemana decat pe internet...

Pe timp de vara, ghidurile urbane urmaresc cu atentie tot ceea ce se intampla in statiunile de pe litoralul romanesc, acolo unde se muta distractia in special in lunile iulie si august. De la Mamaia si pana la Vama Veche, pe litoral se organizeaza petreceri, concerte, festivaluri si multe evenimente inedite. Este greu sa stii ce anume se intampla, unde si cand, fara sa te informezi pe internet. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Vodafone
Microsoft
MarketOnline
Handycam
Orange
Nvidia GeForce
Nvidia
ElectroFun.ro
RomCard
Quad SLI
EBS
Nvidia nForce
Dell
Motorola
Moov
Cobra
Asus
Gecad Net
Rack-Soft
Sony
Nokia
WiMax
MCTI
BenQ
Roccat
Check Point
CartePremium
Crescendo
Windows
Mac Pro
Dell
SimpliQ
Mio Technology
SonicWall
Beltronics
Razer
Microsoft
SimpliQ
Cosmote
My Vodafone
Romtelecom
SMART press
Star Real10
N-Gage
Vostro
Softtrade
Ewir
FunGift.ro
ClickNet
Check Point IPS
AMD
Speed-Link
PCfun.ro
Asesoft
LLP Bucharest
R&M
Fitel
Whistler
Nvidia
IDC
Xeno
Konica Minolta
Ortec
S&T
HSUPA
Falcon Electronics