Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Online gasim resurse pentru offline

Atunci cand esti conectat la internet, poti planifica o vacanta sau te poti informa despre programul de la un anumit magazin ori de evenimentele din clubul preferat. Poti sa studiezi ofertele pentru laptopul pe care doresti sa-l cumperi, poti sa accesezi forumuri si sa vezi la ce pensiuni merita sa te cazezi cand mergi in 2 Mai sau Vama Veche.

Poti sa intrebi prietenii de pe Facebook despre concertele de saptamana viitoare sau, si mai usor, poti afla majoritatea informatiilor din ghidurile urbane online, de pe site-urile care grupeaza informatii si noutati pentru timpul liber petrecut in oras, dar si in vacanta la mare sau la munte.

Online, gasim resurse consistente pentru timpul liber petrecut offline. Putini sunt cei ce mizeaza exclusiv pe caracterul intamplator al lucrurilor, majoritatea vor certitudini: vor sa fie siguri ca o iesire in oras sau o scurta excursie in afara orasului va fi cu siguranta ceea ce isi doresc. Astfel, totul trebuie sa fie pregatit bine, iar informatia este esentiala.

Ghidurile urbane online ofera inclusiv informatii de caracter general, cele de care se intampla sa avem nevoie in anumite momente, cum ar fi lista cu farmaciile din Bucuresti deschise non-stop sau informatii despre spitale din Bucuresti. Astfel de lucruri sunt cele de a caror utilitate iti dai seama exact atunci cand ai nevoie, deci este bine sa le ai la indemana. Si unde altundeva poti avea lucruri mai usor la indemana decat pe internet...

Pe timp de vara, ghidurile urbane urmaresc cu atentie tot ceea ce se intampla in statiunile de pe litoralul romanesc, acolo unde se muta distractia in special in lunile iulie si august. De la Mamaia si pana la Vama Veche, pe litoral se organizeaza petreceri, concerte, festivaluri si multe evenimente inedite. Este greu sa stii ce anume se intampla, unde si cand, fara sa te informezi pe internet. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nvidia GeForce
Dell
Check Point
Crescendo
PCfun.ro
RomCard
Motorola
My Vodafone
Romtelecom
R&M
ClickNet
Sony
HSUPA
WiMax
Speed-Link
S&T
Asus
MarketOnline
Nvidia
Nvidia
Quad SLI
ElectroFun.ro
LLP Bucharest
AMD
Xeno
Rack-Soft
Cobra
Vostro
Microsoft
Check Point IPS
Nokia
Vodafone
Softtrade
Dell
Microsoft
BenQ
Mac Pro
Gecad Net
Fitel
Handycam
Whistler
Mio Technology
Asesoft
Roccat
SonicWall
Orange
EBS
Ortec
SimpliQ
Razer
IDC
FunGift.ro
SMART press
Falcon Electronics
Cosmote
Konica Minolta
CartePremium
Windows
Ewir
Star Real10
MCTI
N-Gage
Beltronics
Nvidia nForce
SimpliQ
Moov