Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Locurile de munca din IT&C atrag tot mai mult interesul tinerilor

Alaturi de domeniul financiar - bancar, domeniul IT&C este printre cele in care salariul mediu inregistreaza cele mai inalte cote. Daca in banking salariile de entry-level sunt destul de reduse, in IT&C poti incepe din start de la un salariu de invidiat, atat timp cat esti foarte bun si te dovedesti capabil de performanta.

Astfel, tot mai multi tineri se pregatesc pentru o cariera in IT&C, mult mai tentanta decat varianta de joburi in strainatate, pentru a castiga sume cat mai mari in fiecare luna. Facultatile de profil sunt asaltate de tineri dornici sa studieze. Altii, fie ca au studii superioare in alte domenii sau au doar studii medii, aleg cursurile speciale pentru programatori, avand de asemenea sanse foarte mari sa fie angajati pe pozitii bine platite, la scurt timp de la absolvirea respectivelor programe de instruire.

Multe companii pun mai degraba pret pe testele practice decat pe diplome. Eficienta este cea mai importanta, astfel incat oricine are oportunitatea de a avansa rapid, daca se focuseaza cu adevarat pe job, dorind sa invete continuu, sa progreseze si sa fie mai performant.

Pe site-urile de recrutare, joburi din IT&C se gasesc in special in Bucuresti, acolo unde cele mai multe companii au birouri. Totusi, exista joburi disponibile in multe alte orase din tara, fiind si companii care aleg intentionat zone unde piata de munca permite salarii usor mai reduse.

Fiecare persoana cauta un loc de munca in orasul in care locuieste, de la locuri de munca in Petrosani la locuri de munca in Targu Mures sau in Constanta. Unii angajatori permit chiar si munca la domiciliu, pentru a profita pe deplin de resursele umane disponibile in orasele in care nu au birouri de lucru. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Asus
Quad SLI
Nvidia
Asesoft
RomCard
S&T
Nokia
Cosmote
Nvidia nForce
Moov
EBS
Motorola
Windows
WiMax
Ortec
Orange
AMD
Mac Pro
N-Gage
Speed-Link
Check Point
Handycam
Vostro
Beltronics
IDC
SimpliQ
ClickNet
PCfun.ro
Softtrade
Sony
FunGift.ro
Microsoft
Fitel
CartePremium
Nvidia
Dell
Ewir
Konica Minolta
Falcon Electronics
Rack-Soft
MarketOnline
Vodafone
Star Real10
ElectroFun.ro
Whistler
SimpliQ
Mio Technology
R&M
Razer
SonicWall
LLP Bucharest
Crescendo
Roccat
Romtelecom
Microsoft
Xeno
Gecad Net
Check Point IPS
BenQ
HSUPA
MCTI
My Vodafone
Cobra
Nvidia GeForce
Dell
SMART press