Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Locurile de munca din IT&C atrag tot mai mult interesul tinerilor

Alaturi de domeniul financiar - bancar, domeniul IT&C este printre cele in care salariul mediu inregistreaza cele mai inalte cote. Daca in banking salariile de entry-level sunt destul de reduse, in IT&C poti incepe din start de la un salariu de invidiat, atat timp cat esti foarte bun si te dovedesti capabil de performanta.

Astfel, tot mai multi tineri se pregatesc pentru o cariera in IT&C, mult mai tentanta decat varianta de joburi in strainatate, pentru a castiga sume cat mai mari in fiecare luna. Facultatile de profil sunt asaltate de tineri dornici sa studieze. Altii, fie ca au studii superioare in alte domenii sau au doar studii medii, aleg cursurile speciale pentru programatori, avand de asemenea sanse foarte mari sa fie angajati pe pozitii bine platite, la scurt timp de la absolvirea respectivelor programe de instruire.

Multe companii pun mai degraba pret pe testele practice decat pe diplome. Eficienta este cea mai importanta, astfel incat oricine are oportunitatea de a avansa rapid, daca se focuseaza cu adevarat pe job, dorind sa invete continuu, sa progreseze si sa fie mai performant.

Pe site-urile de recrutare, joburi din IT&C se gasesc in special in Bucuresti, acolo unde cele mai multe companii au birouri. Totusi, exista joburi disponibile in multe alte orase din tara, fiind si companii care aleg intentionat zone unde piata de munca permite salarii usor mai reduse.

Fiecare persoana cauta un loc de munca in orasul in care locuieste, de la locuri de munca in Petrosani la locuri de munca in Targu Mures sau in Constanta. Unii angajatori permit chiar si munca la domiciliu, pentru a profita pe deplin de resursele umane disponibile in orasele in care nu au birouri de lucru. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
R&M
Razer
ClickNet
AMD
Ewir
Nvidia
Nvidia nForce
Moov
Handycam
Sony
Star Real10
MCTI
Nvidia
Dell
Nvidia GeForce
Microsoft
Softtrade
Nokia
Motorola
PCfun.ro
Falcon Electronics
ElectroFun.ro
Vostro
Microsoft
N-Gage
Mac Pro
S&T
WiMax
Mio Technology
Cosmote
Speed-Link
LLP Bucharest
Check Point IPS
Check Point
Romtelecom
Orange
FunGift.ro
Gecad Net
Asus
Beltronics
Xeno
Fitel
Cobra
Quad SLI
Vodafone
Ortec
EBS
MarketOnline
Rack-Soft
Dell
SMART press
RomCard
SonicWall
SimpliQ
Roccat
Konica Minolta
Crescendo
Windows
SimpliQ
BenQ
CartePremium
Whistler
IDC
Asesoft
My Vodafone
HSUPA