Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Locurile de munca din IT&C atrag tot mai mult interesul tinerilor

Alaturi de domeniul financiar - bancar, domeniul IT&C este printre cele in care salariul mediu inregistreaza cele mai inalte cote. Daca in banking salariile de entry-level sunt destul de reduse, in IT&C poti incepe din start de la un salariu de invidiat, atat timp cat esti foarte bun si te dovedesti capabil de performanta.

Astfel, tot mai multi tineri se pregatesc pentru o cariera in IT&C, mult mai tentanta decat varianta de joburi in strainatate, pentru a castiga sume cat mai mari in fiecare luna. Facultatile de profil sunt asaltate de tineri dornici sa studieze. Altii, fie ca au studii superioare in alte domenii sau au doar studii medii, aleg cursurile speciale pentru programatori, avand de asemenea sanse foarte mari sa fie angajati pe pozitii bine platite, la scurt timp de la absolvirea respectivelor programe de instruire.

Multe companii pun mai degraba pret pe testele practice decat pe diplome. Eficienta este cea mai importanta, astfel incat oricine are oportunitatea de a avansa rapid, daca se focuseaza cu adevarat pe job, dorind sa invete continuu, sa progreseze si sa fie mai performant.

Pe site-urile de recrutare, joburi din IT&C se gasesc in special in Bucuresti, acolo unde cele mai multe companii au birouri. Totusi, exista joburi disponibile in multe alte orase din tara, fiind si companii care aleg intentionat zone unde piata de munca permite salarii usor mai reduse.

Fiecare persoana cauta un loc de munca in orasul in care locuieste, de la locuri de munca in Petrosani la locuri de munca in Targu Mures sau in Constanta. Unii angajatori permit chiar si munca la domiciliu, pentru a profita pe deplin de resursele umane disponibile in orasele in care nu au birouri de lucru. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nokia
Gecad Net
WiMax
AMD
CartePremium
Orange
ClickNet
HSUPA
Nvidia nForce
Vodafone
Rack-Soft
N-Gage
Star Real10
PCfun.ro
EBS
Asus
Handycam
Softtrade
Check Point IPS
Romtelecom
My Vodafone
RomCard
Windows
Microsoft
SMART press
Asesoft
Microsoft
Sony
Speed-Link
Dell
ElectroFun.ro
Falcon Electronics
Nvidia
Beltronics
Check Point
Quad SLI
SimpliQ
Nvidia GeForce
IDC
Nvidia
Crescendo
Roccat
Mac Pro
Mio Technology
LLP Bucharest
Motorola
Dell
Razer
Ewir
BenQ
SimpliQ
Konica Minolta
Moov
Fitel
MarketOnline
SonicWall
Vostro
S&T
Whistler
Cobra
Xeno
FunGift.ro
MCTI
Ortec
Cosmote
R&M