Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Joburile din IT&C aduc satisfactii financiare importante si in Romania

Nu in orice domeniu este necesar sa pleci in strainatate pentru a gasi un loc de munca foarte bine platit. Daca esti specializat in IT&C, nu trebuie sa cauti locuri de munca in Spania sau locuri de munca in Germania pentru a castiga sume semnificative in euro. O poti face si in Romania, caci multinationalele sunt tot mai interesate de romanii bine pregatiti.

Este vorba pana la urma de cerere si de oferta: pe piata IT&C, exista un deficit de resurse umane in anumite sectoare, de exemplu in programare. Sansele de a-ti gasi un job bine platit in aceasta zona sunt astfel extrem de mari. Mai mult, poti avea usor ore suplimentare si bonusuri pe parcurs, pentru fidelizare.

Joburile din IT&C aduc satisfactii financiare importante si in Romania, in Bucuresti si chiar si in unele orase mai mici. Acest lucru se intampla pentru ca in acest sector conteaza destul de putin locatia si mai mult ceea ce poti face.

Tinand cont de faptul ca poti lucra online, este chiar bine pentru multinationale sa lucrezi dintr-un oras mic, unde toate costurile sunt mici. La polul opus, un angajat din Paris sau Londra va genera costuri majore - de la chiriile cu spatiile de birouri si pana la alte resurse complementare.

Pe site-urile de recrutare, se gasesc usor job-uri din IT&C. De asemenea, la evenimentele de tip bursa locurilor de munca, firmele cauta tineri ce isi doresc o cariera in domeniu. Tinerii sunt de fapt recrutati chiar din facultate, caci multe companii deruleaza programe speciale pentru a-i atrage si pentru a-i ajuta sa se pregateasca din timp.

Unele companii si-au dezvoltat si centre regionale de lucru in anumite orase din Romania, in beneficiul celor care cauta, spre exemplu, angajari in Bacau in 2014 sau locuri de munca in Timisoara.
Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Sony
SMART press
BenQ
Cosmote
ClickNet
Roccat
Check Point IPS
Motorola
Nvidia nForce
RomCard
Crescendo
Microsoft
Nvidia
EBS
Romtelecom
Quad SLI
Rack-Soft
Ortec
Check Point
Whistler
Asus
Nvidia
Vostro
SimpliQ
SonicWall
MCTI
Softtrade
WiMax
Nokia
Konica Minolta
Xeno
Handycam
SimpliQ
Orange
ElectroFun.ro
S&T
R&M
N-Gage
CartePremium
Vodafone
FunGift.ro
Gecad Net
Dell
Cobra
Falcon Electronics
Star Real10
Moov
Dell
Windows
Mio Technology
Beltronics
Razer
Ewir
IDC
Asesoft
My Vodafone
MarketOnline
PCfun.ro
LLP Bucharest
HSUPA
Speed-Link
Fitel
Nvidia GeForce
AMD
Mac Pro